• Pumsc

Ahoj osazenstvo,

je tu někdo kdo vozí tuhle vidli?Dá se teď koupit celkem levně,epicona už mám a chci vyzkoušet něco novýho:),rebu všichni známe že…,na bikeradaru je hodnocená celkem kladně,co si o ní myslíte?Co tlumení?Citlivost? Vím že už je to taiwan ale stejně má pro mě punc exkluzivity,kterým se kdysi honosily maruny:-)

0 0
    • Pumsc  

nějakej obrázek aby se neřeklo

0 0
    • Pumsc  

nikdo nejezdí?

0 0
    • toram  

MZ nebrat..

0 0
      • Pumsc  

lepší jak falešná foxa:P

0 0
        • Bysto  

Dobrovoľne si MZ kúpi len magor, načo riskovať, ked sú tu osvedčena reba a epikon, kde sú problémy známe a ľahko riesitelne

0 0
          • Pumsc  

no právě ani ne,když se epicon předělá na olej(jinak je nic moc),tak tahá mazací olej do tlumící patrony a po pár stovkách kilometrů nechodí do zdvihu…

0 0
            • Bysto  

Ale to presne hovorím, toto je známy problém, ktorý uz niekto vyriešil, stačí vymeniť gufero na patrone za dvojbrite a je poprobleme

0 0
    • RomanH  

Nemam Marathon LR, ale SuperLeggeru RC z roku 2011. Jsem moc spokojenej, po roce a pul zadny problem. Mrkni do tohoto vlakna, jsou tam i vysledky testu z nememeckeho Biku.

0 0
    • v POHODÌ klokan  

Rád bych oživil tohle téma.

Můj Epicon TT 2010 mi díky silně vydřeným kluzákům, kde už asi ani nový gufera nepomůžou, pomalu (no, spíš už rychle) odchází a tak sháním náhradu.

Vidlice musí být do 4000Kč, víc prostě dohromady v současné situaci nedám.

Díky tomu jsou snad jenom dva adekvátní modely – zase Epicon LOD nebo RLD (2011) nebo Marzocchi Marathon LR.

Pak jsou tu ještě různé Tory a Raidony, ale ty jsou ještě o fous těžší a podle mě se moc nevyplatí. Recon už bývá dražší, o Rebě ani nemluvě.

Epicon je asi o 100–150g lehčí, ale zase se bojím těch vnitřních nohou, že se zanedlouho začnou zase vydírat (i když se o ně plánuju starat trochu líp, než u současné vidlice :-). Marathon LR má nohy ocelové, takže tam se toho moc nebojím.

Ale zase tu Marcoku skoro nikdo nevozí, takže netuším, jaký je chod, poruchovost a výdrž.

Takže budu rád za každou radu, doporučení nebo odkaz :-)

Díky!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz