Marzocchi - info pro majitel MX Comp

22 nepřečtených
  • RomanH

Dneska mi prisel informacini buletin od Marzocchi. Informuji v nem, ze kdo ma MX Comp 03 nebo 04, muze pozadat o upgrade ETA :

If you own a MX Comp (years 03 and 04) you can perform an upgrade purchasing an ETA cartridge. Please check the distributors list on our www.marzocchi.com web site to find your nearest authorized dealer.

Dale majitelum s patronou HSCV (napr. marathon) nedoporucuji davat olej s jinou vizkozitou nez 7.8

High Sensitive Compression Valve. System used by Marzocchi on high range forks (Z1FR, Super-T, Shiver DC & SC, All Mountain, Marathon e 888). These forks make use of SAE 7,5 oil. Do not replace with different viscosity oils. This kind of forks achieve better performance with oils that are not too fluid.

BTW – Nevite, co je s Bartonickem ? Minulou stredu jsem mu posilal e-mail, dnes rano dalsi a jeste se mi neozval.

0 0
    • kovar  

CElá fy BArtoníček je asi zaneprázdněná opravou Pekáčkovy vidlice.

BTW. Já bysem to potřeboval naopak, ETA vyhodit a dát tam plunžr s pružinou. TAkže teď bartoníček po těch upgradech bude mít těcho dílů dost, takže to s ním vyměním:-)

0 0
      • RomanH  

Fajn, ja po nem potrebuji tu packu k Ete na Marathona 03. Nevim, jestli je stejna jako u MX. Tak jsem mu psal ty objednavaci kody a ptal se na moznost osobniho odberu behem SportLifu. MLCI…

0 0
      • Air  

ale dyt v te noze s etou je taky nejaka pruzina, i kdyz kratsi, ne? myslis, ze to bude takovy rozdil?

0 0
      • Pekáček  

Není pravda, bude tam zas ležet pár týdnů a pak jí rozdělaj, složej, nalejou olej co vylili do špinavý vaničky a co se netrefí do vidle jde bokem a zase mi jí pošlou zpět. Protože veškerý závady se zdají být z této „technologie“ opravy.

0 0
    • TinkTink  

Nemohl by jsi mi ho prosim preposlat na mail? :)

0 0
    • McBlacky  

to vypadá že maj na skladě tuny eta patron a chtěj se jich zbavit :-)

0 0
      • Air  

ale pokud dobre prekladam, tak to nebude zadarmo… tu ETA patronu si musis koupit (a stoji nejake 3000,–)

0 0
        • McBlacky  

je mi to jasný, že to nerozdávaj :-) ale bylo by to milý kdyby to nabízeli jen tak – to by jim stoupnul credit hodně hustě.

0 0
    •  

treba pripravuje nejakou uzasnou expozici do Brna, tak nema ani cas zapnout komp :-)))

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • kolobrnda  

To je slušný, ale využiješ toho??? Mám ji, ale neuvažuji o tom. Jo, a na ty emajly.....

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.