• JuraXC

    Zdravím, našel by se majitel Canyonu Yellowstone AL 6.9 nebo Grand Canyon AL 7.9 obě ve velikosti M z Brna nebo okolí, který by byl ochotný půjčit kolo na vyzkoušení velikosti? Nebojte nikam s ním nepojedu :D Chci si koupit jeden z těchto modelů a problém je ve vyzkoušení (nikde v čr není shop), takže pkud by byl někdo ochotný, tak by mně to moc pomohlo při rozhodování.. DÍKY

    0 0
    • marco  

      27.4. Test fest Jedovnice Canyon bude přítomen

      0 0
    • rufff  

      Hoj, já jsem sice až z Ostravy, ale mám 3 týdny nového Canyona Yel.. 5.9 v Mku, tak kdybys nic lepšího na porovnání/vyz­koušení nesehnal, tak můžu poradit, taky jsem hodně řešil velikost rámu a geometrii..

      Mám Mko a měřím 176, v rozkroku 81 až 82 a kolo sedí super, Sko, jak mi doporučil ten jejich program, bych rozhodně nebral. Nevím jak jsi na tom s mírama ty, ale jak říkám, hodně jsem řešil geometrii a rám, tak kdybys chtěl tak pisni, můj mail je rufff@centrum.cz

      Jinač s kolem jsem max. spokojen

      0 0
      • JuraXC  

        čau, dík za odpověď.. na maila jsem ti poslal pár otázek, tak kdyby jsi byl ještě tak ochotnej – dík

        0 0
        • Kostival  

          Cau dneska mi dosel Canyon Yellowstone AL 29 a muzu ti rict po slození kola jsem se poprve v zivote nacvakl do spdcek. Trochu jsem to prislapl a to kolo je neskutecne. Na tech 29tkach to jede samo lehounce, je to az moc svizne.Kolo je perfektne zpracovane, detaily na kterych si Canyon zaklada jsou super. Kolo bych ti doporucil ten Yellowstone AL 29 bohatě stačí.Ja taky uvazoval nad verzi Grand Canyon AL 7.9,ale po uvážení, že je to hodně podobné kolo osazene jinou vidlici a par drobnosti jsem zvolil Yellowstone AL 29.Navic ve velikosti M bude az na zacatku cervna tusím. Měřím 181 cm mam 71 kg a velikost M, kterou mi doporucil pan s ceskeho zastoupeni kol Canyon je uplne akorat=sedi mi.Doprava a komunikace jsou na vysoke urovni. Nebal bych se proste si koupit kolo od nich. Hlavne ten ram na internetu nevypada tak bytelne jaky je ve skutecnosti ta trubka u hlavy je celkem masivni coz se mi libi.

          0 0
          • Kostival  

            Jen jsem ti zapomnel napsat ze se jedna o Canyon Yellowstone AL 29 6.9

            0 0
          • JuraXC  

            já mám 174, výška rozkroku je 81–82 cm což je cca stejně jako střední výška kola – 81.3 cm. Problém je, že S je už vyprodané.. co myslíte mám jít do toho?

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.