Lokality pro ferraty + MTB (+lanovka)?

11 nepřečtených
  • Pytlik

    Ahoj,

    muzete nekdo doporucit lokality, kde by se daly dobre kombinovat ferraty a MTB (XC + rozumny sjezdy – ale zadne bike parky pro sjezdaky:))? Bonusovy pozadavek je, aby tam byly nejake lanovky, berouci kola (kdyz nejedem na cely den na xc, tak se po ferrate jeste odpoledne nechat vyvezt a neco zfouknout… Jezdime takhle uz par let a projeli jsme okoli Cortiny, Canazei, Gardu…

    Mate dalsi tipy? (ferraty i narocnost mtb tras tezsi). Kamos by bral jeste surf, ale to mu uz vysvetlime, ze se mu nechce…:) Nejaka rozumna dostupnost z Ceska na prodlouzeny vikend nebo tyden – tedy Rakousko, Italie, max. Svycarsko. Diky

    0 0
    • scret  

      chtel jsem napsat Cortinu, ale jak vidim, uz jsi tam byl:)

      0 0
    • De.Fly  

      Lech na zapade rakouska, kousek od ST. antonu, pokud se ubytujes pak mas lanovky ve stredisku zadaco-kola berou, pak jeste koupaliste, kryta hala s tenisem,squ­ashem,stenou (loni ji opravovali,takze zjistit zda je hotova),veskera doprava busama ve vesnici a dalsi vyhody, ferraty jsou tam v okoli taky, nad st. antonem je jedna dlouuuhaa.

      0 0
    • misaxxx  

      Mrkni na oblast pod Villach…mtb+feraty okoli triglavu..spatecni jizdne vlakem i s kolem za lidovych 2200… a za 8hodin jsi tam:-)

      0 0
    • tonik666  

      Brenta má má super ferraty. Pár šílenců na kolech jsem tam potkal, ale kolik dobrého ježdění tam je přesně nevím. Mrkni se na městečko „Andalo“. Na feraty a Brentu se jde na západ, na východ je Paganella, kde by se mohlo dát jezdit. Sám jsem tam všude byl jen pěšky a na lyžích.

      0 0
    • Pytlik  

      Co neco v okoli Dachsteinu, netusite? Nebo v Oetztallu?

      dik

      0 0
      • Mamut  

        Feraty tam su a aj celkom pekne (Sisi na Loser napr.) a aj jazdim sa tam da, ale tie lanovky neviem neviem. Aj keby si prekecal obsluhu, aby ti vzali bike na Krippenstein, tak asi jedina cesta dole je po nezazivnej zjazdovke. Mozno z juznej strany Dachsteinu a na protilahlom juznom hrebeni toho bude viac.

        0 0
    • t100-CZ  

      Využiju toto téma a zeptám se. Doporučíte mě nějakou lehkou, hezkou ferratu okolo Kaprunu, Zell am See?

      Děkuji

      0 0
      • scret  

        mrkni treba sem

        0 0
        • t100-CZ  

          tyhle stránky znám, ale chtěl jsem nějaké doporučení slovy… tahle je hezká – pro začátečníka – holku jako dělaná…

          Už mám při cestě domů připravenou tuhle

          0 0
    • jonti  

      Super jsou taky Dolomity – Badia, Val Gardena, Arabba. Lanovky tam jsou, jezdeni vyborne a ferraty taky uplne super.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.