LIDL - od 15. března prodej cyklo

7 nepřečtených
  • pirat

    Od 15. března v Lidlu začíná prodej cyklo. Myslíte že dres nebo kalhoty jsou použitelné pro reakreačního a více cyklisty?

    viz. http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

    Díky za názor, nebo vaše zkušenosti

    0 0
    • Toutou  

      já jsem odtamtud testnul kraťáky s vložkou a super, běžecký tepláky co měli na podzim taky dobrý, nic se netrhá, pády to taky přežívá, barvu nepouští, teplý jsou

      0 0
    • Kurt  

      A fakt nestaci, co se pise tady: http://www.bike-forum.cz/…veci-ii.html ?

      0 0
      • old biker  

        Jsou lidi, kteří nemají v kapse tolik peněz, dále ti co jezdí rekreačně nebo do práce na kole. Tak pro tyto lidi je tohle oblečení z Lidlu lepší než aby jezdili v teplácích. Je zajímavé že někdy je to až velká podobnost a funkčnost třeba dresu při srovnání s dresem ze sportu nebo cykloprodejny.

        0 0
        • Kurt  

          Sice nevim, proc to pises zrovna nme, ale je mozne, ze jsi nepochopil muj prispevek. Pak to tedy vysvetlim: nepovazuji za prinosne zakladat dalsi a dalsi dotazy se stejnymi tematy. Kdyz se obleceni z LIDLu resi ve vedlejsim tematu, je skutecne nutne zalozit si vlastni?

          0 0
        • bleach  

          mam z minulyho jara volny kratasy s vlozkou a dlouhoprsty rukavice a oboje super. a z podzimu dlouhy buznaky a taky parada.

          0 0
    • Jimm22  

      Nevím jak v lídlu, ale koupil jsem si 2 termotrička v tescu po 200,– jedno a už to nikdy neudělám. Po jedné projížďce to smrdí jak prase, oproti termoprádlu třeba od progressu nebo climatexu se to absolutně nedá srovnávat a navíc když koupíš zimní hadry na jaře a letní na podzim tak seš na stejné ceně.

      Ale ty 3/4 cyklogaťata koupím, tak snad to bude lepší

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.