• Dubys

    www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

    Co na nej rikate? Docela mi padnul do oka. Zajimave reseny zadni odpruzeni, i kdyz nevim co si o tom myslet. Neni zadni zdvih 90 mm byt na jezdeni v lehkem terenu (turisticke stezky, koreny, kameni, zadny extrem) trochu malo? Diky za pripadny postrehy!

    0 0
    • marapara  

      90 mm by pro mě bylo málo. Záleží na tom co kdo preferuje. Já mám fulla především proto, abych si užil jízdu a měl i komfort. 90 mm bude asi celkem spartánský stroj spíše na XC.

      0 0
    • Dubys  

      Nechci zakladat dalsi prispevek, ale vazne uvazuji o jeho koupi. Tak zkousim tread aktualizovat, jestli se nahodou nekdo neprida se svym postrehem…diky

      0 0
    • fluider  

      XRace bol prvý model, vďaka ktr. som sa dozvedel že existuje nejaký Lapierre :-) a strašne ma vtedy pred 2 rokmi nadchol hoci som už mal svoj Trek. Potom ma viac zaujali XControly kvôli zdvihom 100/130 a teraz som zbláznený do noveho Zesty pretože chcem aspoň 130mm :-).

      90mm je podľa mňa už málo hoci by si jazdil ľahký terén, určite by si skúsil aj niečo mierne náročnejšie a čoskoro by si zistil že dokážeš naplniť aj cez 100mm. Takže by som šiel do XControlu ktorý má 110mm.

      0 0
      • dutchman  

        X-Control ma 120/100 mm… Za dva tyzdne by mi mal prist X-C 510, ale tiez ma stale laka Zesty 714 :-)

        0 0
        • fluider  

          714 je proste dáma v bielom :-). Môj favorit je 514, aj kvôli nižšej cene a pre mňa úplne postačujúcej výbave. Bol si na SportLife? Chvílu som tam mohol pojazdiť práve na Zesty a keby som vtedy mal pri sebe dosť peňazí, tak teraz už tie peniaze nemám … :-).

          0 0
        • Stax  

          dva tyzdne? to asi pride spolu zo Zesty(714)…

          potesil si ma :D

          0 0
          • dutchman  

            Matt slubil ze pride koncom novembra :-) Tento tyzden sa moj bike vyraba. Som myslel, ze Tebe pride az v decembri, ale mohli by prist spolocne, aspon by sme ich spolu obzreli :-)

            0 0
        • Dubys  

          514ka by myslim stacila – uchvytny kolecko. ale to uz bude mozna trochu houpacka – 140 vepredu a 200 vzadu nebo?

          0 0
          • Rakosnik  

            Zdvih vzadu je taky 140, 200 je délka tlumiče – vestavění do rámu. Jinak 514 by asi uplně stačila, jediná věc, která se mi na ní opravdu hodně nelíbí je tlumič s nevypínatelným propedalem…

            0 0
          • fluider  

            Ja som 514 skusil na SportLife a rozhodne to nebola hupacka. Akceleruje to velmi rychlo, brzdy ma sice nenadchli ale vojel (alebo vyjel:-)) som aj zopar schodov a tam isla tiez stabilne. Akurat dole schodmi na strednom prevodniku som pocitil kopnutie v pedaloch.

            0 0
    • Oakey  

      Vypadá dobre, kvalitní vidle, originální uchycení tlumiče, ale komponenty z vlatní produkce si hodnotit netroufnu (ono díly z vlastní produkce na mym GTčku nejsou vůbec špatný :)) Těch 90 čísel zdvihu na takový pohodový ježdění po stezkách stačí, tady záleží hlavně na tom, jak rám a tlumič hospodaří se zdvihem. Ale pokud chceš kolo, na kterym se dá blbnout např, při ježdění na trailech tak to chce podel mně masivnější rám a nějakejch 100 až 130 mm.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.