• Už jste viděli nové Lapierre X160? V přiložené fotce je fotka levnější ze dvou verzí, Tahle bude mít vidli Marzocchi All Mountain 2(150mm) a tlumič RP3, sadu LX a kliky deore, brzdy Formula Oro, ted jsem četl v Cykloservisu test tý dražší verze a prej to chodí výborně, ta dražší má Xmaxy, Fox36, a sadu XT. Dražší verze bude stát 93 000Kč, ale ta levnější má stát zajímavých cca 60 000Kč, Myslim že to není špatnej stroj za ty peníze? Je All Mountain dobrá vidle?jezdíte jí někdo?A co brzdy Formula? Jsou v poho?

0 0
    • cabbage  

na netu jsou fotky už asi půl roku, takže viděl. verze jsou 3.

0 0
    • tutite  

Jo, vypadá pěkně, masivně, ale oproti X130 má jen 3 cm zdvihu navíc za cenu o 1 kg větší hmotnosti rámu, přičemž ložiska a čepy jsou úplně stejné. Jinak brzdy Formula jsou famózní již v základní verzi K18.

0 0
      • mechanik  

Jak se Ti na té 130 jezdí…spokojen?

0 0
        • tutite  

Pozdě, ale přece. Jsem spokojený, obavy z firemního tlumiče byly liché, neztrácí tlak, funguje dobře. Geometrii má dobrou, vyhovuje mi. Zatím mám najeto 2400 km, z toho 800 km Dolomity, Beskydy – a nic neskřípe, nepraská, nevydává pazvuky. Jo, a v BIKE 8/06 vyšla omluva za hodnocení LAPIERRE X-160, kdy původně uvedli hmotnost rámu bez tlumiče 3500 g a slabou torzní tuhost, teď věci uvedli na pravou míru a váha bez tlumiče je necelých 3100 g, tuhost uvedli o cca 30% větší a hodnocení z „gut“ na „seht gut“.

0 0
      • VencaV1  

3 cm je malo?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.