• pegas

    Čest,

    příspěvků o Gardě a hlavně trasách kolem Gardy je hafo…Spíš mám praktickej dotaz na kempy a fungování v nich…jedem příští týden poprvé do Itálie (po 6 letech ježdění u nás:-)) a tak se chci zeptat jaké očekávat počo (den/noc)- září údajně je nejstalejší na počo.

    Jakou výbavu nabrat (oblečení na kolo- dole u jezera,nahoře v horách). Případně poberu ostatní rády a tipy na fungování (spání, kupování potravin- večeře),atd

    0 0
    • mr.antik  

      každý z měst tam je celkem civilizovaný a má standardní obchoďák. Kempů je tam několik. Oblečení na podzim bude trošku oříšek, protože vyjedeš třeba v krátkým, ale musíš být připravenej na všecko :-)

      0 0
    • přišlapávač  

      S tim oblecenim je dobry to nepodcenit- my jsme tam byli vetsinou vzdycky prelom cervenec srpen a to tam bylo tak 36 stupnu :-) ale jak vyjedes na Tremalzzo a razem se zkazi pocasi, tak se klidne muze stat, ze nahore chytnes 10 stupnu a bourku a to neni nic moc…

      0 0
    • Ruprecht  

      Předloni nám na Tremalzu koncem září chvíli i sněžilo :-). Jinak počasí stálé, ještě jsme se i koupali (v Lagu, Ledro už bylo studené…) Za cenu kempu se dá pořídit ubytování v apartmánu. Nás týden v plně a komfortně vybaveném třípokojáku vyšel na 64 Eur na osobu… Výhoda září je menší provoz po stezkách. Byli jsme tam i v polovimě října a taky se v pohodě dalo, lidí už minimum (na Ledru už bylo vše zavřeno). Jídlo klasicky na chatách (polívky, bagety, špagety), nákupy v místních obchodech (běžné potraviny – špagety, sýry, salámy, pečivo, pivo v místních marketech za přijatelné ceny). Samozřejmostí všude naprosto vynikající kafe a tiramisu :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.