• minifisch

    Ahoj chci ze zeptat jestli se da jet na Okoř jinudy nez po silnici ? diky

    0 0
    • MC78  

      Cyklotrasa č.18 ale je to bohužel víc silnice :( ale nejsou to hlavní tahy… Jinak by se dalo polníma cestama přes Peklov a pak po zelené a červené turistické..

      0 0
    • karf  

      jednou jsem to jela z Brandyska podel Tyneckyho potoka (plusminus) po polnacce a da se to, pak Tynec, Budec, crvena, ale vetsinou jezdim Vrapice, Stehelceves, Dretovice a v nich uz dlouho chci vyzkouset polnacku vlevo nad Dretovickym potokem, jinak do terenu az v Kovarech

      0 0
      • milan1  

        Nechtěl jsem se do tohohle popisu pouštět není to značené ale ty už znáš dost. Výjezd ze Švermova Kladenský cyklistický okruh. Opustit v osadě Ferdinandka a přes Cvrčovice sjet do Brandýska. Dá se část cesty po silnici zkrátit tak, že se jede polňačkama. Směr Týnecké údolí zůstává až po Budeč, vyjet nahoru a nebo objet okolo. Objíždí se opět minimálně po silnicích. Vyjede u přejezdu v Zakolanech a pokračovat vpravo na plácek k samoobsluze. Zde vpravo okolo školy a kousek za ní nenápadnou cestičkou vlevo projíždí se sestičkou okolo potoka a vyjíždí v Kovárech opět kousek po silnici a cca po 1 km odbočit na známou červenou do terénu už bez silnic až na Okoř.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.