ktory z tychto bikov??? (do 20000 Sk)

28 nepřečtených
    • voytaa  

Tak předem bych vyloučil,cokoliv co má ten hnus SR SUNTOUR. A z těch ostatních bych bral to Bianchi,hlavně kvůli vzhledu:-)

0 0
      • wraith  

Myslím, že ten Suntour nebude o moc horší, ne-li lepší než ta RS Dart;)

0 0
        • voytaa  

Ty jo ten suntour fakt ne,už jsem to tu asi dvakrát popisoval a je to hrozná vidle.Naopak rs jsou kvalitní vidle paakticky všechny.Sám mám J2 a samozřejmě není to nějak extra zázrak,ale za dva roky nebyla jediná závada.

0 0
          • roud  

Hmm na J2 sem párkrát jel a vůbec mi nesedla dodneška nejsem schopnej říct čím to bylo je to divná vidle na kolo bych si ji neddal (ale já sem sám divnej) :O)

0 0
      • Lucke  

nema pod sebou suntour RS?..jen tak:)

a jeste dalsi:)nekde jsem to slysel:)

0 0
    • wraith  

jo a co třeba tohle? www.superior.cz/…tb/bike.html?…

0 0
      • tri3lobit  

jeden problem ze 20000 Kc je cca 26000 Sk a ja mam len 20000 Sk nie kc…;)

0 0
        • wraith  

promiň, to mi nedocvaklo;)

0 0
        • dieegoo  

www.lomri.cz/index.php?…

Tady ho mají za 15 českých… Čili do 20 slovenských se vlezeš. Ty mechanický kotouče asi nebudou žádnej zázrak, ale na druhou stranu už budeš mít kola s přírubama na kotouč a v případě budoucího upgradu ti vypadne tahle investice.

0 0
    • rasputin  

Já bych šel asi do toho Bianchi! Nebudu tu tvrdit, že je nejlepší z těch co tu máš, ale přijde mi takové neokoukané a i rochu vyjímečné, protože já jsme za tu chvíli co už jezdím jich zatím moc nepotkal… Shrnu to a říkám, že se mě osobně nejvíc líbí to Bianchi.

0 0
    • Scully  

Spíš je otázka jestli budou prostřekdy na nějaký to pozdější vylepšení. Já osobně bych volil to co mi vyhovuje rámem, takže i třeba toho GF co má „jen“ deore. To stějně vyměníš po prvním střetu s kamenem. :-)

0 0
    • Mike  

bienchi ? to snad nemyslis vazne.. tak tuctovo vyzerajuce kolo sa tazko vybera.. ja by som asi zvolil kellys ale neviem.. chelo by to podrobnejsie rozpytvat.. ja by som ale volil ten

0 0
    • Kubiczech  

Bral bych GF nebo Pells.

0 0
    • tri3lobit  

nakoniec sa rozhodujem medzi kellys a pells ale ese nie su nikde v obchodoch tak cakam abby som si ich mohol kuknut…:)

0 0
    • Kebo  

Uplne jasne Pells.....

0 0
      • tri3lobit  

no to prave este neviem presne lebo v katalogu sa mi viac lubi ten kellys a asi medzi nimi uz taky kvalitativny rozdiel nie je aby som si kupoval cosi co sa mi paci menej…;)

0 0
        • v POHODÌ klokan  

Jo,ten Kelly´s magic je taky dobrej – mám jeho 2005 verzi :-) Kdyby se ti nelíbila vidle Suntour tak se zkus podívat po Magicovi z roku 2007-má Manitou Slate 130mm

0 0
          • tri3lobit  

2007 magic uz nikde nemaju, a kedze som doteraz mal len pevnu vidlu tak aj toto bude zmena snad k lepsiemu…;)

0 0
    • v POHODÌ klokan  

Vzhledově se mi líbí to černo-žlutý GT, ale nejlepší bude asi ten Pell´s

0 0
    • dobrekafe  

bianchi je nejhezčí

0 0
    • coffield  

Cokoli aby tam byl aspon ten RS Dart. Nijak uzasna vidle, ale OEM od RS zatim byly vzdy lepsi nez RST nebo SR Suntour. Kazdopadne XT prehazka neni tak dulezita jako ta dobra vidle, ta je na HT velmi dulezita.

0 0
      • v POHODÌ klokan  

Vidle je rozhodně důležitější než pžehazka. Každopádně Epicon nebo Raidon by byl ale nejlepší :-)

0 0
        • tri3lobit  

asi mate pravdu a aj ja by som mal radsej na biku nizsiu radu prehadzovacky a lepsiu vidlu ale akosi v tejto kategorii som take biky moc nenasiel… a aky cenovy rozdiel je medzi prehadz. deore, LX, XT a aky je medzi sr suntour xcr a rs dart alebo tym epiconom???…;)

0 0
    • tri3lobit  

mam moznost kupit 2007 felt Q800s za cca 20500 Sk… myslite ze je to lepsi bike ako tie co som uvadzal na zaciatku???

0 0
    • tri3lobit  

tak nakoniec som objednal pells razzer pro D lebo ho mali za velmi sluznu cenu a vyzorovo sa mi lubil najviac… jedina zla vec na tom je to ze bude az koncom mesiaca tak sa uz neviem dockat…:D:D:D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.