• RedAce

    Který by jste si vybrali a proč? Na ceně nezáleží. Buď Trek SLR 06, nebo Apache Shaman 06 se zadní karbonovou stavbou. Máte nějaký zkušenosti? Slyšel jsem, že ten Trek je dost tuhý, chci to na xc.

    0 0
    • RedAce  

      tady je ten apache

      0 0
    • McBlacky  

      apač je kratší takže na xc lepší, ale zase mekký rám. Ty zadní carbon šavle jsou akorát těžší než celohlína, jinak k ničemu. Trek 6ková řada je tak základ na závody.

      Jestli nezáleží na ceně tak bych se poohlídnul jinde. Apač má letos dva rámy full carbon, ten vyšší vypadá slušně

      0 0
    • Gorgov  

      prosim tě neblbni. Nepřemejšlšj vůbec nad timhle apache ramem. Nic mekciho sem nemel tu cest zkusit.

      0 0
      • Hynas  

        Nazdar, spíš než pro tohohle treka bych se podíval na trek 8500 ZR9000…p­rodávaný samostatně v červenočerné kombinaci…zaprvé vypadá fakt dobře a zadruhé…je to rám (polo) závodích kol a cenu dostaneš za méně než 10 tisícovek :o)

        0 0
    • chodec  

      Shodou okolností přesně tohoto Treka teď sedlám ve 21" (jen komponenty jsou na něm už částečně poměněný). Ale s rámem jsem velmi spokojen – tuhý, robusní jak vzhledem tak zdá se i ve skutečnosti (mám ke dvěma metrům a 100 kg váhy a rozhodně ho v lese či na kamenech nešetřím). Pro mě osobně příjemná geometrie (živě ovladatelná, z kopce velmi jistá a pohodlná pozice, do kopce je rám přijatelně rychlý, jen je potřeba ho trochu zalehávat aby se nestavěl když je ten krpál moc velkej). Bohužel nesrovnám to s tímhle konkrétním Apachem – na tom jsem nejel.

      0 0
    • smallbrother  

      Apache radši ne, kámoš jezdí tuhle zadní stavbu a je potřeba to pořád dotahovat, povoluje se to.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.