• mora.v

Myslíte že mi někdo jenom podle popisu bez fotky poradíte?Jde o celopéro,jed­nočep,bez horní trubky,s hlavni hodne sirokou ovalnou,primou bez zahnuti,trochu neco jako Cannondale Super V1000.V okoli Plzne jezdil(jezdí?)jeden nastříkanej na „tygra“.A ted babo rad:o))

0 0
    • Vilém  

hnida ?

0 0
    • Czertbiker  

Můj tip, Kangaroo prodigy! Na tý fotce to neni uplně dobře vidět, ale možná něco poznáš!

0 0
      • mora.v  

myslim ze ne,ta spodni trubka byla sirsi,vetsi oval.ale jeste zkusim najit dalsi fotky tohodle kola je to zaber dost zesikma treba to klame(navic sem po kalbe tak mam oci taky dost sikmy:o)

0 0
        • Czertbiker  

Tak to fakt nevim co je tlustší, než ta trubka na kangáru :D Ve skutečnosti je ta trubka na tom kole z fotky fakt mega, asi to takhle zkresluje, bohužel nemam lepší fotku!

0 0
          • mora.v  

Nasel jsem Kangaroo i jinde nafoceny a neni to ono,trubka byla vic „placata“ a nebyl to vylozene sjezdak,zdvih bych vzadu tipnul tak na 100–120mm

0 0
    • black.horse  

takových bude mraky, co třeba tohle: japko.velointes­t.cz/old/cerven/vrx3v­.jpg Trek VRX

0 0
      • mora.v  

Taky ne,tenhle je moc clenitej,byl jednodusi…

0 0
        • poiko  

jestli tě to fakt pálí, tak se zeptej ve Velu na náměstí. myslim, že jsem to viděl viděl u nich před obchodem

0 0
          • mora.v  

No jedine ze by to byl nekdo koho znaji.ikdyz ten ram se neda jentak prehlidnout:o)kdys ho videl,jak je to dlouho?

0 0
            • Bebe  

A co nějakej ProFlex nebo K2, ty se hodně dělaly v takovým zbarvení jak píšeš.

0 0
    • Max  

baba radí: Zeptej se ho, až ho zase potkáš :)

0 0
    • Karlos009  

To bude asi nějaký starší Gary Fisher. viz. fotka – kolo na autě.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.