• Spící kníže :-)

    Tak jaké to letos bude :-) Vylepší organizátoři již tak výbornou akci.

    0 0
    • Janek33  

      Ja jedu letos poprve, tak se tesim. Davam kratkou trat 110km, tak snad to zvladnu.

      0 0
      • Spící kníže :-)  

        Pokud bude teplota jakou slibují bude jakákoliv trať v tom vedru těžká. :-) Ale závod je to pěkný. Občerstvovačky budou takže to jistě přežiješ. :-) Na krátké je tedy vetšinou největší startovní pole.

        0 0
    • micu  

      A knize to jel ? Ja dal dlouhou. Rano a v Krusnejch to slo. Na konci se jelo Ceske stredohori a spojovaci rovinky a to bylo peklo. Hodne lidi vzdalo a ja to nevzdal, jen proto, ze mne nemel kdo odvezt… Cca 20 minut jsem se daval do poradku na posledni obcerstvovacce. Bylo mi na omdleni, hlava horela, zada zimnice, nohy se mi trasly, nebyl jsem pomalu schopen chuze. Spravil to paralen, birellly, polejvani vodou.

      0 0
      • Dirtx-RKfan  

        Gratulace. Já jel jenom krátkou, a ani tu v tomhle vedru tělo nezvládlo. Cca 25km před cílem tělo vyplo a následoval propad z nějakého 55. místa někam do hlubin druhé stovky… jinak samozřejmě super závod. :-)) Plus bez defektu by to nebylo ono.

        0 0
        • Spící kníže :-)  

          Ono někdo je na velké vedro adaptován víc jiný méně a někdo vůbec. Myslím že toto byl jeden z extrem ročníků stejně jako 2010 kdy celý závod pršelo. Co si myslím je ještě ta jetelná varianta s nějakou výbavou na sebe.

          0 0
      • Spící kníže :-)  

        Jo Knize jel. Začátek taky dobrý. Ale už ten okruh kolem přehrady jsem cítil slušné přehřátí, tak to delší pauza za bufetu trošku zažehnala. Jak se ale sjelo dolů tak tech 43 stupňů bylo pekelných zůstal jsem chvilku bez vody asi 10 km a to byla totální smrt. Poslední bufet, 3× polití se, sedl jsem si do křesílka a tak 25 minut se zachranoval. Pak uz to byl jen dojezd do cíle. Který bych ani nenazval dojezdem. Bohužel počasí rozhodlo s tím nikdo nic nenadělá. Někdo to snáší lépe jiný hůře. Někdo vůbec. Asi první závod kde jsem si bufetů užil, snědl co se dalo, popovídal. Nikam nespěchal že to prostě už nemělo smysl. Holt velké poučení že v takové teplotě už je to lehce o zdraví.

        0 0
        • McBlacky  

          no nesmí se to jet na krev, pak ztrácíš víc vody než jsi schopen dodat a následuje dehydratace a konečná.

          0 0
          • Yura  

            V tomhle vedru staci jet do kopce v nejakem tempu a pochybuju, ze ve 40+ na slunku budes schopnej do sebe dostat stejne vody jako se z tebe vyparuje.. Jedine, ze by sis zasunul jeden kamel bek i do tlustého streva, tak to pak mozna jo. :D

            0 0
            • McBlacky  

              Stejný den jsme dali v Krušných 10h jízdní čas na bajku v rámci Stonemana a nebyl problém.

              Šlo by to i ve vyšším tempu, ale zase jsme večer předtím kalili ostře tvrdej, takže startovní bilance organismu byla výrazně horší.

              0 0
    • rdx  

      Muj prvni silnicarsky zavod. Na vic nez kratkou sem si ale netrufnul. Zavod naprosta parada, pocasi idealni :), vsude hafec regulovciku, policistu, dokonce i voda z auta jak na laTour. Do stovky jsem se vesel, tak spokojenost :)

      0 0
    • Kalderon  

      Já jel Krušnotona letos prvně, dal jsem 180, ale jak už tu bylo poznamenáno, v Litvínově po odbočce směr cíl se pro mě závod změnil na jízdu do cíle, jak tam byly ty pláně a lomy, nikde les, nic, bylo tam snad 50 stupňů, do toho i vítr, takže zbytek trasy těžce protrápen a jsem rád, že jsem dojel, do tý doby se mi jelo perfektně, holt příště, jinak organizace perfektní, trasy perfektní, akorát to počasí

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Zdálo se mi, že na mě někdo volal někde na Flájích. Borec v dresu italské trikolóry, jel s nějakou slečnou. Předjížděl jsem je v místě, kde stáli hasiči a kropili. Někdo odsud?

      0 0
    • Raf  

      U mně spokojenost, jen jet půl závodu ve dvou a posledních 25 km sólo bylo fakt na palici. Ale zase výsledek o jakým se mi ani nesnilo, slunce mám rád :)

      0 0
    • Yura  

      Ty vole ste blazni, smekam. :)) Sou nekde nejake fotky?

      0 0
    • Janek33  

      Závod úžasnej. Byl to můj první závod na silnici a vzhledem k tomu, že silničku mám sotva měsíc tak umístění na konci druhé stovky beru. Organizace byla perfektní, trasa nádherná, samozřejmě jsem pro začátek zvolil nejkratší variantu a úplně stačilo. Na příště musím více natrénovat, hlavně rovinky, to byla slabina. Počasí pekelné a jak se tu psalo ten konec na rozpálené rovině byl hodně náročný.

      0 0
    • vsn  

      tak se taky pochlubím nebo spíš nepochlubím, jel jsem těch 180+. V druhém kopci jsem odpadl že skupinky a jel pak většinu závodu sám :(, postupně jak všem seklo a skupinky se rozpadaly tak jsem zobal jednoho závodníka po druhém a nakonec to stačilo na 19. místo … neodpadnout v tom druhém kopci a mít tak po většinu závodu s kým jet tak by to asi bylo lepší …

      zase to ale mělo výhodu, že jsem si mohl na občerstvovačkách zastavit, dát si birell, gel atd. :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.