• Biker jak Pes

    Text přímo ze stránek pořadatele

    //Vážení přátelé,

    děkuji Vám za Vaše sympatie a důvěru pro jednání o našem cyklomaratonu Author Král Šumavy. Jak jsme avizovali, v letošním roce nás čeká velmi mnoho změn. V srpnu roku 2011 vešel v platnost nový dodatek zákona o pozemních komunikacích, který byl původně mířen na tajné závody silných automobilů. A ejhle, cyklista je řidič, kolo je vozidlo, oprášení platných pravidel o jízdě cyklistů a hned je bič i na cyklisty. Opravdu nám nikdo nic nezakazuje, jen máme nastaveny likvidační podmínky. Prostě v silničním provozu nelze závodit! Jen při úplné uzavírce a Plzeňský kraj má pro pořádání závodů a všech sportovních akcí jednotné stanovisko. Pro maraton MTB jsme proto změnili trasy i dojezd do cíle, abychom co nejvíce eliminovali pohyb po pozemních komunikacích. Na všechny úseky a přejezdy silnic musíme mít stanoveno zvláštní užívání. Tohle ale nedokážeme pro silniční verzi maratonu. V loňské podobě silničního závodu již nelze maraton uskutečnit. Nesmí to být závod, nemohou být startovní čísla, žádná označená doprovodná vozidla, regulovčíci, společný start, ani stanoven vítěz v cíli. Uhájili jsme maraton v této podobě: označíme trasy 115, 160, 225 a 255 km a zajistíme občerstvení i servis. Start bude individuální od 6.30 do 10.00 hod z klatovského náměstí Míru. Cíl bude rovněž na náměstí. Vše přes čipový systém, včetně průjezdných kontrol. Dosažené časy by poté byly dostupné na internetu. V cíli bude zázemí pro občerstvení, proběhne losování cen i závěrečná zábava. Jen za nepříznivého počasí bychom se přesunuli do KD Družba. Bohužel jistě ztratíme spousty zájemců, ale věřím, že naše šumavské trasy zůstanou pro mnohé z Vás i nadále dostatečnou výzvou. Snad se do budoucna stanoví dostupnější podmínky. Bohužel cyklistický svaz o nás nemá zájem. V podstatě nikdy neměl a navíc stanovuje licenční podmínky. Nenechme si cyklistiku vzít! Přijďte pobejt, přijeďte si užít kola.

    František Šrait//

    Prodávám kolo, kupuju kopačky, tady si můžu leda tak nechat ***** na hlavu…

    0 0
    • Biker jak Pes  

      Aby nedošlo k omylu, změny se týkají silniční verze. na bikovém Králi došlo taky k výrazným změnám…

      0 0
      • Necris  

        …no nic, zjistil jsem, že reaguji na starý příspěvek :D

        0 0
    • martin_bakov  

      Silnicni verzi nejezdim ale je to smutny.

      0 0
    • miki  

      Takhle to dopadá když levá neví co dělá pravá.

      Hady si hřejeme v parlamentu !!

      0 0
      • Carlos.f  

        Každý národ má vládu, jakou si zaslouží. Když jim to tolerujeme, tak to máme.

        0 0
        • zirecek  

          Tak, tak. Je třeba zvednout ****** a začít se angažovat, než nám rozkradou celý stát a našim dětem nic nezbude. Místo cinkání klíčů by se šiklo řinčení řetězů a pár *ministrům rozbít držku. *zločincům

          0 0
          • Smazaný účet  

            nebudem dělat politickej flame, ono záměrem zákonodárců asi nebylo rušit Krále Šumavy… ale zajímalo by mě, kdo ty zločince teda volí… každej řiká, že je to jedna velká pakáž, ale dyk se tam prakticky střídaj furt ty stejný lidi… docela paradox. :o)

            0 0
            • Mig_all  

              Ja mam svedomí čisté, ja volil stranu ktera se do parlamentu nedostala, kdo jiny z vas to muze rict? Pulka z vas urcite hazela papirky pro Kalouska, dobre vam tak! ps: „nez nam rozkradou cely stat a nasim detem nic nezbude“? A ono jeste neco zbyva? :-D tady uz je vsechno davno skrk naskrz rozkradeno! Jsme zadluzeni nejmene na dalsi tri generace dopredu :-D

              0 0
              • Smazaný účet  

                Já taky, já taky! Ani senátor se mi nedostal. Chce to pečlivě vybírat, abych mohl klidně nadávat. ;-D

                0 0
                • Martin  

                  avotomtoje. dělám to stejně. alibismus je super věc :D

                  0 0
              • karliner  

                Mno, tím, že jsi volil stranu, která se do parlamentu nedostala, tím jsi de facto volil strany, které se do parlamentu dostaly, páč hlasy pro strany, které nedosáhly na volební kvórum (5%) se rozdělují mezi strany, které ho překročily..

                Takže paradoxně čistší svědomí bys měl v případě, že bys nevolil vůbec – tedy pokud jsi nespokojený se stranami zastoupenými v parlamentu.

                0 0
                • McBlacky  

                  asi tak, vykřikovat, že někdo volí stranu která se nedostala je slabota. Předem je jasný která se dostane a která ne. Takže to je jen jiná forma toho nejít volit.

                  0 0
                  • fousek  

                    A je nejaky reseni, kdyz zavedene strany jsou vpodstate jedno a totez a pokud se tam dostane nekdo novej tak si bud zvykne a nebo ho vystipou a nebo je to jeste vetsi pitomec nez ti co jsou tam doted.

                    Proste by me zajimalo co se s tim da delat? Asi nejjednodusi by byla emigrace, ale tam je zase otazka kam?

                    Osobne si myslim ze tato vlada se snazi v ramci svych moznosti neco kapku menit, ale manevrovaci prostor je malej a obcas se neco nepovede. A samozrejme celej system jak je nastavenej je blbe. Dokud nebudou mit politici odpovednost za sve konani, tak to nebude nikdy o moc lepsi. A odpovednost za sve konani si samozrejme neuzakoni na to jsou jeste dost chytri.

                    0 0
                    • McBlacky  

                      já ti neporadím jak to spasit.

                      v podstatě je mi jasný, že současný systém umožnuje pouze: volit stejnej ksindl dokola nebo nevolit.

                      Současná vláda – Imho aplikovat reformy a opatření, které povětšinou snižuji životní úroveň, aby se nafoukla příjmová strana rozpočtu mi nepřijdou úplně v pořádku. Když na druhé straně chybí restikce výdajů a snaha vymáhat pravidla + regulace odvětví která to potřebují.

                      0 0
                      • Carlos.f  

                        Souhlasím.

                        Současná vláda se akorát zuby nechty snaží udržet současný korupční systém.

                        0 0
                  • Rychlej turista  

                    To je důvod, proč jsme před volbami masírováni, abychom šli volit, jedno koho, hlavně aby byla účast. To totiž šmejdům dává jakési zdání legitimity. Kdyby totiž volební účast byla mizerná, bylo by jasné, že lidé tento režim nechtějí a že šmejdi vládnou proti vůli lidí. A to oni nechtějí, proto jsou tak spokojeni, když je vysoká volební účast. Takže jak píšeš, jediná možnost, jak je nenásilně odstavit, je nejít k volbám. Pak budou jejich budoucí masakrózní akce neobhajitelné.

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      nezabíhejme od tématu, ať se to nezvrhne…

                      0 0
                    • Nikovlas  

                      A co? Je snad platnost voleb podmíněna nějakou účastí? Když jsou tak bezcharakterní, jak všichni tvrdí, tak je asi nebude moc pálit, že byli zvoleni ve volbách se čtvrtinovou účastí… Nevolit je jako dát hlas neparlamentní straně – tedy podobné, jako ho dát parlamentní straně, s tím rozdílem, že se vzdáváš toho minima, jak to můžeš ovlivnit – nemůžeš preferovat jednu před ostatními.

                      Ale je to fuk – s tímhle tématem to nesouvisí, dál už to neřeším.

                      0 0
    • Singlespeed  

      Nevím, proč by měly s cyklisty jezdit doprovodná auta, proč by něměl stačit jen čip a proč by na křižovatkách něměli dávat cyklisté pozor? Podle mě úplně v pohodě, kdo si chce zazávodit, tak si zazávodí.

      0 0
      • marios  

        Mě je tedy líto těch čísel, na zádech šlo pěkně přečíst za kým to člověk vlaje, případně komu je dobré nastoupit a ujet. Jinak je to specifická kokotina vedení PČR v tomto kraji, ostatní závody serie 53×11 snad problémy namejí.

        0 0
        • Lada,s  

          To se týká jen toho kraje nebo to platí plošně?

          0 0
          • Pavel  

            Platí to sice plošně, ale někde to prostě „neřeší“ vůbec (např. Ostrava), případně se snaží vyhovět a najít nějaké řešení (uzavření silnice pro tranzit).

            0 0
    • Vrci  

      takže se ze silničních maratonů stane „tajný závod silných vozidel“ se vším co k tomu patří s jediným rozdílem, budeme sedět na kolech.

      0 0
    • mr.antik  

      Chápu to tak, že to je asi konec všech silničních závodů bez plné uzávěry? Včetně časovek do vrchu, triatlonů atd?

      0 0
    • teepeex  

      to me jen utvrdilo v rozhodnuti, konecne si dlouhou zajet:)

      sakra, musim zacit trochu najizdet:)

      0 0
    • Greyhound  

      Tak to je velka skoda. Loni jsem se po mensim vahani odvazil na dlouhou a byl to jeden z nejhezcich zavodu nebo v mem pripade se spis vyjizdek co jsem kdy jel.

      0 0
    • Buf  

      Já by jsem to nahlásil jako demonstraci , nejlépe nějaké ultra pravé nebo levé strany s trasou protestního pochodu( jízdy) a policajti pújdou hlídat pořádek i s koňmi a těžkooděnci. Těch 225 km by měli fajn výlet s těmi štíty a v přilbách…

      0 0
    • Smazaný účet  

      tak je to správné. eště by na ně měl ČSC poslat policii a TV Nova, páč to pak bude tajnej závod jak vyšitej. nějaký závodění bez licence tady nebudem podporovat.

      to chce vzít to jako demonstraci na podporu boje s kůrovcem, to by se hnedle nějaká ta pomoc z nejvyšších míst našla. :o)

      0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        Jako ze vsichni demonstrativne pojedou na velkou pilu ? :)

        Skoda skoda, mel jsem v denicku poznamku Az budu velkej, pojedu silnicniho Krale. Tak asi budem muset jezdit k civilizovanejsim sousedum.

        0 0
    • karliner  

      Každej, komu se to nelíbí může apelovat svého poslance nebo senátora, plzeňáci můžou protestovat i u svého krajského zastupitelstva, své by si měly říct i zájmové organizace cyklistů, včetně Čemby.

      Je to fakt špatný a nedodělaný zákon.

      0 0
    • stip1978  

      Normálně závody nejezdím, ale teď just přijedu a pojedu to i kdyby mi měli nohy upadnout.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Byl to můj jediný letošní cíl.

      Nevím, co k tomu říct…

      0 0
    • biker007  

      mno nic, na silnici budem asi zavodit za hranicema. u nas trenovat a maximalne biky. dalsi zavazi na tu stranu vahy, ktera smeruje k odstehovani z tohoto kocourkova:)

      0 0
    • dancing dog  

      ač závody nejezdím, tak mě napadlo, že tohle je přesně jeden z těch malinkých kamínků v mosaice, která mě vede k názoru, že svět nebo civilisace, jak je známe, končí :(

      0 0
    • martin7  

      v Německu a Rakosku je to podobné. Tam to jmenují Radveranstaltung. Rozdíl je, že v názvu akce nejsou závody, ale vyjížďka. Měří se čas čipem, stanovuje se pořadí a vyhlašují výsledky. Možná by šla tato právní klička využít i u nás. Třeba se najde nějakej právník, který by to naznačil co jde a co ne.

      kdo umí německy např.:

      Bitte beachten Sie:

      Der 5-Seen-Radmarathon ist kein Radrennen, sondern eine Rad-Touristikveran­staltung.

      Die Strecke ist nicht gesperrt, es gilt die StVO.

      Den Anordnungen der Exekutive, der Feuerwehr und der Ordner ist Folge zu leisten.

      Die Teilnahme ist auf eigene Gefahr. Das Tragen eines Sturzhelmes ist im eigenen Interesse Pflicht.

      Eigene Begleitfahrzeuge sind aus Gründen der Verkehrssicherheit und aus organisatorischen Gründen nicht erwünscht.

      Der Abschluss einer Unfall-Versicherung wird empfohlen.

      Eine Stornierung der Anmeldung ist nur mit ärztlichem Attest möglich. Das Startgeld wird in Form einer Gutschrift für die Teilnahme im nächsten Jahr rückerstattet.

      0 0
    • McBlacky  

      to jsem si nikdy nemyslel, že i takový závod jako silniční Král bude mít s tímhle zákonem problém.

      Bordel :/

      teď jen doufat, že se nic nestane při „vyjíždce“

      0 0
    • Lada,s  

      Možná to nakonec není tak horké jak se zdá

      http://www.czca.cz/…ch-zavodu-2/

      0 0
      • easyrider  

        Loni jsem jel silničního Krále poprvé a opravdu mě nadchl. Od dojezdu do cíle jsem se nemohl dočkat dalšího ročníku. Tato zpráva pořadatele mě ale dostala. Nejsem žádnej plašan a rádobyzávodník, nepotřebuju jezdit s číslem na zádech, nepotřebuju hromadně startovat. Jde mi o něco jiného. Skličuje mě ona arogance moci, kterou určití představitelé Plzeňského kraje (dopravní policie?) v tomto případě předvedli. Komu vadí závod pro širokou veřejnost s tak dlouhou historií, při jehož pořádání nikdy nedošlo k žádnému závažnému problému? Je běžné, že kraje bývají sponzory a partnery podobným závodům a to jak v zahraničí, tak i v Čechách. Co to proboha sedí ve vedení Plzeňského kraje za zabedněnce, když si neuvědomují, jakou je tento závod pro jejich kraj reklamou, propagací?! Je mi z toho smutno a mám strach, aby se tohoto případu nechytli další vysoce postavení „přátele cyklistiky“ a nezačal se nám tento nešvar rozšiřovat. Takže co s tím? Petice? Zřejmě naivní a utopistické, leč to jediné co mě napadá… :(

        0 0
        • biker007  

          je to jen me zdani, nebo jsou vyse zminene problemy pouze v plzenskem kraji a castecne ve stredoceskem? je to jinde pri starem? pro info, zrusen silnicni Kral, temer zruseny plzenske casovky a jak bude vypadat kalendar je SUAC zatim neznama. mam obavu, aby se nesmrskl na lopatarnu a par kriterii na namesti v klatovech nebo rokycanech…kua,kdyz to jinde jde,proc to nejde u nas taky. pokud by bylo vse k pohode (jak vyplyva ze stranek http://www.czca.cz), proc by poradatele zavody rusili??

          0 0
          • easyrider  

            Údajně sedí ve vedení policie Plzeňského kraje nějaký cyklisty milující pán. Takže asi proto…

            0 0
            • pee.tr  

              Na tom něco bude. Ale nejen cyklisty. Jsou tam nějací zažraní do práce. V rámci zaměstnání (ač jsem od jinud) jsem měl tu možnost vidět, jak hluboce řeší policie v Plzeňském kraji (konkrétně na Klatovsku) problémy tam, kde nejsou. Např. rozhledové poměry na křižovatkách POLNÍCH cest…

              0 0
              • easyrider  

                :)

                0 0
              • Manas  

                Ty nevíš kolik je papírování když se srazí dvě srnky s prasetem? Takový polní cesty dovedou bejt zákeřný.

                0 0
                • Jenda  

                  tak kdyz to prase sedi v policejnim aute a srnky maj obe po srazce douru mezi ocima od sluzebni zbrane…

                  0 0
    • Tolenem  

      Jel jsem krále poprve 2011 a těšil se na 2012, určitě přijedu a jsem pro bojkot. Čím víc nás na královský výlet přijede, tím lépe.

      0 0
      • bochov  

        Ja jsem před osmi lety utekl od silniční cyklistiky na horska kola pravě kvuli provozu na cestach.Letos jsem rozhodnut začít jezdít na silničce znovu možna i zkusít nějaký zavod již mi nejde o umístění ,ale o pocit ze zavodu jezdíl jsem za tzv. tuhe totality tehda nebyly kola,ale nebyl problem VB uzavřet cesty nebo mít doprovod tím nechci do tohoto problemu motat politiku je jiny provoz než byl před zhruba dvaceti lety.dnes je cyklistickeho materialu hodně ,ale vymyšlej se takove hovadiny ,že nad tím zustava rozum stat,ale myslí že při trocha dobre vulí by všechno šlo když jsem se bavil s policisty tak ti již toho mají taky plnou prdel.

        0 0
    • ¨MZ  

      Ve čtvrtek 1.3. bude v pořadu ČT Události v regionech vysílána reportáž o problémech silniční verze 19. ročníku AKŠ. Zatím nepotvrzené je i vysílání v hlavní zpravodajské relaci po 19. hodině Král Šumavy

      Mělo by to jít přehrát později v archivu ČT

      0 0
      • Sibstr  

        Odkaz na reportáž na ČT: http://goo.gl/lZiUA

        0 0
        • Mikikuba  

          Jsou chvíle, kdy se veškerá slova hledají těžce a a žádná nemůžou vyjádřit co člověk cítí…Zemřel zakladatel a hlavní duše organizátorského týmu Krále Šumavy Franta Šrait! Čest jeho památce!

          http://www.hankaebertova.cz/index.php…

          0 0
          • marios  

            RIP

            0 0
          • pee.tr  

            Sakra, ještě loni na pozávodní akci jsme si s ním povídali. :-(

            0 0
          • biker007  

            otazka,jestli pojedu letos Krale, je vyresena…Franta a JEHO zavod v roce 1999 mi privedl z jezdeni na kole a dostal mi tam, kde te ted sem. tedy k parte supr lidi i k me soucasne zene.za to vsechno Frantovi neprimo vdecim. DIKY franto. uprimnou soustrast vsem pozustalym a Tobe v cyklistickem nebi preji jen modre nebe bez mracku a sumavskou krajinu kolem…

            0 0
          • Smazaný účet  

            je to smutný, ale každej umře…ty taky umřeš…i já jednou…možná :-)

            0 0
            • Mikikuba  

              myslíš že je to vtipná reakce?! podle me hodně trapná…

              0 0
              • jIrI___  

                Realita podle mě trapná není.

                0 0
                • Mikikuba  

                  ale jeho reakce ano! až mu umře kamarád tak mu řeknu co naděláš umřeš taky…prostě existují určité situace podle mne kdy se takto stupidní reakce nehodí a ukazuje jen a jen na autora této reakce…

                  0 0
              • Mamut  

                Pokial jeho reakcii vycitas nevtipnost, tak: Ine ako vtipne reakcie su zakazane?

                0 0
    • nzg  

      Tak zrusen definitivne. Ach jo :-(

      http://www.authorkralsumavy.cz/triatlon/fr.asp…

      0 0
    • šimlos  

      Tak jsem ho jel loni poprvé a naposled. Škoda.

      0 0
      • vt  

        Ja se na Krale tesim cely rok a rozhodne si to nenecham zkazit.

        Mapu mam, takze 30.8. z Klatov vyrazim … tak pojedte taky !

        Nenasilna protestni vyjizdka urcite nebude na skodu :-/

        0 0
        • easyrider  

          S kamarády jsme začali takovou řekněme „protestní“ jízdu po stopách Krále jezdit před dvěma roky. Ve stejném termínu. A celkem se to ujalo.

          Co dodat k tomu zrušení? Osobně nechápu, jak může jedna a tatáž legislativa být vykládána a aplikována tak rozdílně. Je mi z toho rovněž na …

          0 0
          • vt  

            Legislativa nejspise trochu gumova byt musi, nemuze byt jedna vyhlaska pro KS a jedna pro Sudety, ackoli to, ze se da vykladat takto, zcela proti verejnemu zajmu je spatna.

            Zarazi mne, ze je likvidovana takovato, veskrze pozivitni akce ?? Krome poradatelu, kteri s tim maji spoustu prace, na to vsichni ostatni vydelaji (ucastnici, mistni, mesto, cyklo firmy atd). To ale vlastne neni moje vec ;-) tak to nebudu resit ;-)

            I podle ostatnich akci (Brdsky svih, ZLK) to ted vypada, ze nastava dona ‚neoficialnich‘ vyjizdek. Kdyz to tak vezmu, tak krome par TOP cyklistu, kteri se snazi o sportovni jizdu za hranici silnicnich pravidel, tak z KS a pod maratonu nikdo policii a jine organy nepotrebuje. KS budoucnosti tedy muze vypadat tak, ze se domluvi termin, nejaky stankar s vodou a bananem v pulce trasi, v mistni pizzerii se zamluvi 100 kousku a rano se vyjede ;-)

            0 0
            • Cavendish  

              Ámen!

              0 0
            • easyrider  

              A nejsou takovéto hromadné vyjížďky „napohodu“ právě to nej? Pro mě třeba jo. Ale žijeme v Čechách a tady je trendem neustále soutěžit a jezdit o život…

              0 0
              • vt  

                Jo, ja mam takovyhle vyjizdky taky nejradsi. Ale nevadi mi, kdyz se to pojme trochu sportovne a amatersky si zazavodime stylem ‚nejde o zivot‘.

                0 0
            • karliner  

              Jenže to je klasická česká vyjebávka. Kdyby pořadatelé/or­ganizátoři nebo nějací příznivci opravdu o Krále Šumavy road stáli a nechtěli o tom jen plkat na diskusních fórech, „jak to ty kurvy zrušili“, už dávno by na jejich webu byly předepsané mustry různých stížností a podání ke stažení + adresy a jména osob kam to posílat a ty tisíce nasraných cyklistů (určitě jich tolik je) by stahovali a odesílali jako o život. Ledaže by se na to tedy vybodli, protože stáhnout dokument, vytisknout ho, opatřit ho svým pravým jménem a kontaktními údaji a hodit do schránky je strašně velká námaha a pruda. A ty známky taky nejsou zadarmo, nebo ne…

              Tak se radši parkrát uspořádá „protestní“ vyjížďka a pak vyhnije i to, jen se u piva bude řešit, jak ti nahoře kradou a ještě nám navíc zrušili Krále…

              0 0
              • bochov  

                Ono by to chtělo také znat vyjadření policie asi to nebude černobíle.

                0 0
              • vt  

                Nevim o jakych vyjebavkach a kurvach mluvis. Sejit se s par cyklistama na namesti a vyrazit na kolo mi prijde uplne normalni, pokud s tim mas problem, zacni rozesilat stiznosti ;-)

                0 0
                • karliner  

                  Vyjebávkou myslím, že místo normálního, občanského jednání, tj. využívání zákonných možností se tu plánují „jakoby vyjížďky“, stánkaři s párkem místo občerstvovaček a­pod.

                  Kurvama myslím ty, co Krále nepovolili.

                  Ale myslím, že jestli nejsi úplně blbej, žes to pochopil taky.

                  0 0
              • parduba  

                U nás v severních čechách v Teplicích se již několik let jezdí Krušnoton.Že by tu platili jiné zákony?

                0 0
        • šimlos  

          Dobrý nápad,pojedu taky,pokud nás bude víc,třeba to něco rozhýbá..

          0 0
      • vt  

        vyrazime v 8h !

        info na webu KS: http://www.sumavanet.cz/…n/nazory.asp

        slapky jedou tez: http://www.vinohradskeslapky.com/diskuze.php…

        0 0
    • vt  

      Jak to vypada v roce 2015 ?

      Nasel jsem pouze toto v KS diskuzi:

      ** Mirek – Černí koně

      Ahojky. Chtěl jsem se zeptat na osud Krále Šumavy ROAD. Asi odpověď mi dalo 53×11:letošní (a asi nejen pro letošní rok)„král“ nebude,a to ani ve své underground podobě. Neúspěšný boj proti úřednímu aparátu pořadatele s ohledem na jezdce od celého projektu odradil – tolik časopis. Je to pravda…**

      0 0
      • vt  

        Tak letos stejne jako 2014:

        to Mirek: Ano, bohužel je to pravda. Raději zaměříme naši pořadatelskou sílu na další bikový závod Pancířské stráně.

        0 0
      • vt  

        Kralovska vyjizdka ted v sobotu !

        http://www.authorkralsumavy.cz/…n/nazory.asp

        Martin

        triatlon@sumavanet.cz

        Ahoj všichni, tak zde jsou detaily k sobotní Královské vyjížďce. Hlavní trasa – Klatovy – Clistov – Tržek – Malonice – Velhartice – Zámyšl – Hlavňovice – Petrovice u Sušice – Hartmanice – Nové Městečko – Annín – Rejštejn – Čeňkova Pila – Srní – Prášily – býv.Zhůří – Čachrov – Luby – Lomec – Bezděkov.

        Pro ostatní je samozřejmě možná odbočka na oblíbené Svojše, Kvildu, Modravu, případně si to natáhnout na celých 210km přes Železnou Rudu

        Dojezd a posezení u piva a něčeho dobrého v nově otevřeném pivovaru v Bezděkově u Klatov GPS: 49.3821336N, 13.2247083E Případný popis trasy kudy tam pojedeme vám všem řeknu v sobotu ráno v 8:30 na náměstí v Klatovech.

        Trasu najdete na našem facebookovém profilu.

        0 0
      • Mikikuba  

        Bohužel pravda je taková, že to není maratón ale vyjížďka s několika měřenými úseky:( Bohužel. Ale pravda je že lepší něco než nic…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.