• bikerskrnov

    Dnes jsem navštívil oddělení Policie České republiky v Brně, respektive jejich sklad zabavených věcí. Pár zajímavějších kousků jsem nafotil, kdyby jste náhodou svoje kola poznali, dejte vědět. Moje tam bohužel nebylo :( Na oddělení jsou celkem bezradní neb výlupci kola okamžitě rozebírají a přehazují komponenty, popřípadě přerážejí výrobní čísla. Docela fušerským způsobem přestříkávají rámy. Naděje umírá poslední!!! Prý ještě v Žabinách ve skladě mají 50 kol, tak uvidíme příští týden.

    0 0
    • alinceb  

      Hmm, škoda. Já doufal, že je tam najdeš…:(

      Jinak ten parohatej Corratec, to je silný kafe…:D

      0 0
    • Dave-geo  

      Mám takovej pocit, že jsem toho červenýho SUPa zahlédl teĎ někdy na Aukru.. Kde e vzal na PČR?

      0 0
      • bikerskrnov  

        To je možný borci to prodávali hlavně v Brně, ale část se snažili udat na internetu. Většinou to ale prodávali způsobem, že někoho odchytli na ulici a snažili se mu to za zlomkovou cenu prodat. Měli prý vytypovaného chlápka na Hybešce, kde měl na balkóně kolo za sto hadrů. Naštěstí už to ale nestihli, takže pokud si to tu dotyčný náhodou přečte, tak balkón není dobrá volba.

        0 0
    • Amoondre  

      Sousedce taky ukradli kolo (ohlasila to) a policie ji oznamila, ze zabavili spoustu kol a po urcitem terminu si pry muze prijit vzit, ktere budez tech zbyvajicich chtit

      0 0
      • roman 3D  

        a tomu ty věříš???

        0 0
        • Amoondre  

          abych upresnil, neni to jen tak nejaka sousedka, je to zaroven kolegyne me pritelkyne. Nevim proc by si to mela vymyslet, obzvlast po tom co si uz mezitim poridila nove kolo. Policie musi kola vratit ten sockam co to ukradli pokud se o ne nikdo neprihlasi. Takze ten kdo ma kolo nahlasene jako kradene si muze prijit vybrat.

          Jestli ja tomu verim nebo ne, neni podstatne. Ty tomu sice neveris, ale to mi je celkem ukradene, jenom preposilam informace dal do sveta.

          0 0
          • rudla pudla  

            ve skutečnosti, to funguje tak, že si jen tak jakékoliv kolo tvoje známá opravdu vybrat nemůže. Pokavad se o člověku, který kolo opravdu ukrad ví, že ho opravdu odcizil, třeba tím, že se přizná tak se mu kolo nikdy nevrátí (ani nesmí -přece policie nevrátí zlodějovi kolo a pokavad se neprokaže, že ho odcizil, tak mu ho ani odebrat nemohou). Jestliže se nepodaří ustanovit skutečného majitele bylo-li kolo opravdu zajištěno do určité doby, tak kolo propadá státu, kdy stát může tyto věci speněžit ve veřejných aukcích za zlomkovou cenu.

            0 0
          • roman 3D  

            až zas kolegyně bude s ktvojí přítelkyní něco řešit tak zas napiš,celkem se u toho dá pobavit:-)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.