• kitrina

    NEMATE NEKDO NEJAKE ZKUSENOSTI S NAKUPEM A PLACENIM NA TETO STRANCE.POTREBOVAL BYCH NECO DOVEZT Z US.

    0 0
    • Veeteck  

      Pokud nemas z Ebayem zadne zkusenosti, doporucuju toto: www.zasilkovasluzba.com/main.php Za rozumny poplatek vyridi vse za tebe a mas to bez starosti. Pokud se do toho chces vrhnout sam, nejdriv by sis mel udelat ucet na www.paypal.com/, je to celkem jednoduchy, potrebujes akorat cislo kreditky. Pak uz muzes vesele nakupovat a platit, jen to postovny do CR je dost vysoky.

      0 0
      • Vilém  

        Pravdepodobne mu slo konkretne o cz-ebay.cz

        0 0
      • petik25  

        No zasilkovasluzba mi nevyhovuje, protože žádnou virutální schránku nechcu za kterou bych platil tak vysoký peníze, a když chcu nakoupit jednou za čas, tak jednotlivý nákupy jsou zas moc drahý. Já používám www.czebay.cz jsou nejlevnější a zatím ani jednou jsem nemusel platit clo. Ten cz-ebay není nejhorší, ale jen za to,že zásilku vezmou do ruky 10 dollaru nebo když chceš zkumulovat, tak 15 dollaru a pak ještě do toho to příšerně drahý poštovný, to se mi zda taky dost. To pořád vychází ten www.czebay.cz levnějc.

        Přeju pěknej den :-)

        0 0
    • JOZEF  

      Já jsem koupil přes CZ-EBAY.cz na zkoušku CAMPAGNOLO RECORD 10 SPEED ROAD CASSETTE za 285 USA, platil jsem jim poplatek 14 USD, což je velice slušné. Balík přijel v pořádku za 2 týdny, což je taky dobrý. Jsem velice spokojen z promptností, jakou mi odepisovali na mé dotazy a v pátek jsem objednával už další zboží pro bratra. Můžu jen doporučit

      0 0
      • hodny soused  

        vypadá to zajímavě,hlavně pro nás co neumíme moc anglicky :-) já přemýšlím o GARMIN GPSMAP 60CSx

        0 0
        • mischanek  

          to bych mozna zvazil, jestli by se Ti nevyplatilo jej koupit na SkyFly shopu – www.skyfly.cz/…e-gps-garmin?… Odblokuji ti tam i ceske menu (ktere je u US verzi novych pristroju nepristupne) a co hlavne, budes mit 2 roky zaruku, cesky navod, ochotne a dobre ti poradi …

          0 0
          • mischanek  

            P.S. jde to vzit i na firmu (prip. se s nekym domluvit) – vykazat jako merici pristroj treba… a bez dane to pak je za moooc pekne penize :-)

            0 0
          • MlokCZ  

            Nahrát tam češtinu je práce na 2 minuty, to není žádná výhodu. Tu si tam každý nahraje sám. Takže si každý musí rozmyslet, jestli mu stojí 50% ceny navíc za záruku v ČR (nebo spíš ještě víc, teď je v US za cca 320–330$ což je při dnešním kurzu pod 6tis. + nějaký ty poplatky navíc, pokud to nemá kdo dovézt a řešilo by se to přes tu zásilkovou službu).

            0 0
            • mischanek  

              jj, jenze pro nekoho kdo nevladne anglictinou a PC a neorientuje se v problematice to muze byt docela problem.. takze pro takove lidi to vyhodou je, nemyslis :-)

              bez te dane to vychazi na 8 866,– takze preplatek 50% ceny navic mi nejak nesedi.. Nakupuji pres ze statu pres e-bay dost a pravidelne, ale zrovna 60CSx jsem si poridil prave pres ten obchod, meli ji tehdy navic v akci s pametovkou 512MB v cene a kdyz jsem si to vse propocital a vzal v potaz vyhodu te dvoulete zaruky, bylo pro me rozhodnuto..

              ale jak jsem zminil – mozna to pro neho bude stat za uvahu, nikomu to nenutim… easy

              0 0
              • MlokCZ  

                Kdo není technický typ a neumí anglicky, tak se stačí zeptat nebo si to od někoho nechat nahrát.

                Nakupování bez daně není normální stav a ne moc lidí má tu možnost. A i tak je to v podstatě podvod. A s tím necháním si to nechat jako měřící přístroj to není vůbec tak jednoduché. Sem tam u některých firem nebo živností by to prošlo, ale u většiny při kontrole ne. Tím neříkám, že bych byl nějaký svatoušek a nenakupoval bez DPH, kdybych měl tu možnost, ale jen že to není tak jasné a jednoduché.

                V okolí mám mnoho kusů 60CSx (2 doma – obě z US, já měl ale v obou případech možnost osobního dovozu, tím to bylo jednodušší a vim o dalších minimálně 6ti dalších). Poruchovost je minimální (s těhle 8kusů zatím závada žádná), největší riziko je stejně to, že tu GPSku na kole zničim a pak je ztráta u dražšího nákupu vyšší (opravy u Picodasu pokud to není záruční oprava jsou v podstatě k ničomu, protože všechny náhradní díly jsou šíleně dražší a většina složitějších závad jako třeba po pádu se nevyplatí vůbec opravovat – tedy až na vyjímku, když má někdo velké množství map a koupením nové by se mu to prodražilo o nákup nových map).

                Kartu bych ani nepočítal, když gigovka je dnes za 300 (pokud ji máš ale už hodně dlouho, tak dříve bývala dražší).

                Tím neříkám, že je to pro každého lepší ji vzít z US, to si musí každý rozhodnout sám.

                Osobně pokud bych nechtěl brát z US, tak bych asi šel do Visty HCx, ta je u nás za fakt pěkný peníze a z US se už moc nevyplatí. Jen škoda toho ovládání, jinak by se mi líbila skoro více než 60CSxko.

                0 0
      • Vilém  

        Nemuzu si pomoct, ale Tvuj prispevek mi prijde jako spatne skryvana reklama.

        0 0
    • kitrina  

      Dik za vase odpovedi,ale porad mi nikdo neporadil.No nic zkusim se na to podivat sam.Dam vedet jak to dopadlo.......

      0 0
      • visions  

        Tak jim rovnou napiš a zeptej se,reagují rychle,jsem s nimi v jednání ohledně zboží z UK.zařídili vše,koupi,dopra­vu,případně clo.

        0 0
    • náčelník  

      Kupoval jsem přes ně dvakrát a mohu doporučit. Ale zboží bylo odesláno vždy přímo od prodejce.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.