• bikerxc

    Ahoj vsem, zvazuji koupe noveho setu na kolo( řídítka, představec, sedlovka). Myslel sem WCS od TR, ale prej je to hodne mekke. Tak si rikam jestli to ja jako hobby jezdec poznam, ted vozim Ritchey PRO. Popripadne jestli by nebylo neco lepsiho za stejne penize, podotykam ze set WCS by stal 3650Kc…

    0 0
    • Ja uz fakt nevim  

      Když WCS, tak jedině v karbonu…V karbonu je úžasný. Normal je takovej hodně obyčejnej.

      0 0
    • Maxx  

      Já mel jeste loni Ritchey Pro. Byl jsem spokojen. Tak jsem si letos objednal WCS (hliník). Jsem spis hobby. 10 000 km za rok. A nejak zvlast jsem nepoznal ze jsou mekke. A ted mam teda dilema jestli si nejak nemuzu poskodit vidli Bontrager (dural sloupek). Za ty prachy to jde.

      0 0
      • Gorgov  

        jak poškodit vidlici? to nějak nechápu

        0 0
        • Maxx  

          Ohnout mezi představec a kroužkem. Nebo aby nevznik unavovy lom. A zmacknout ji predstavcem. Asi prmyslim nad blbostmi. Do lonska jsem mel Meridu a kazdou sezonu reklamace, tak se tomu chci ted vyhnout. A nechci si koupit neco s cim bych mohl mit problem. Radsi si koupim osvedcenou vec. Ale ze je Ritchey mekci nez ostatni jsem zjistil az ted.

          0 0
          • Gorgov  

            Já tý řeči asi nerozumim, ikdyž to vypadá na češtinu:) „Ohnout mezi představec a kroužkem. Nebo aby nevznik unavovy lom. A zmacknout ji predstavcem“ co tim myslíš? Pokud se bojíš, že ti praskne představec, což sem si tak nějak somyslel, bojíš se správně, ale spíš bych se strachoval o zdraví než o vidlici. Až se ti něco takovýho stane uznáš, uvidíš, že si na vidlici nevzpomeneš. Kromě toho představec ti snad nemůže prasknout tak aby zničil vidlici. Jo Rytchey neni nijak měkčí než ostatní. Jen Wcs je měkčí než třeba comp, ale srovnatelně tuhý s ostatními představci podobný hmotnosti. Proste 200g představec by měl být tužší než 120g. Vubec se WCS neboj, jezdí se na tom závody a tam to musí snýst největší zatížení.

            0 0
            • kubad  

              To WCS 4axis není zas tak měké, mám sice jen 110 mm. ale čekal sem že to bude horší.

              0 0
    • tomek  

      a co tak Truvativ TEAM

      0 0
    • Beeda  

      mas procko coz je v poho, wcs je zavodni, takze odlehceno. Pomuzes si ~50g a o barevnej napis, penize bych investoval jinak…

      0 0
    • bikerxc  

      OK, takze pujdu do wcs cedlovky hlink, predstavec bude PRO hinik. A riditka? Poradite? Taky WCS hlinik??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.