• Madv

    Ahoj, pořídil jsem Superior XP 919 a rad bych znal váš názor, jestli jdou pláště a rafek používat bez duše.

    Od výrobce jsou osazeny pláště Schwalbe Racing Ralph Performance 29×2.25" ADDIX (na plášti značka Tubeless ready není) a ráfek Stars J25DH 32H.

    Ještě jedna otázka, dle nabidky různých e-shopů se vyrábí schwalbe racing ralph ve více verzích (např. právě tubeless ready a normal s duši)?

    Díky za rady a odpovědi.

    0 0
    • grafik  

      Na plasti bys měl mít ikonu TLR.

      Hledat rafek nebudu, sundej plast a dej sem fotku vnitřního profilu.

      0 0
    • XNeo  

      Zdravím, poradíte – chci přejít na bezduše s koly Shimano WH-MT500, které by měly být tubeless ready, ale mají díru na autoventilek. Jaký bezdušový ventilek zvolit, aby šel použít na tuto díru? Děkuji

      0 0
    • kubahlo  

      Ahoj trošku bych to tu oživil, protože jsem nyní řešil stejný problém a toto vlákno zůstalo otevřené bez nějakého závěru.

      Mám stejný ráfek Stars J25DH 32H, kolo Superior XP909 a dnes jsem si ho nechal obut bezdušovými plášti. Nebyl jsem si jistý montáži, když není uvedeno že se jedná o TLR ráfek, tak jsem to nechal raději na servisu. Když pán v servisu na ten ráfek odborně koukl před montáží, tak mi říkal ale to je TLR ráfek, jako není nikde označený jako TLR ale patky to má, to by mělo být bez problémů. Za hoďku mi volal že už to má a že to šlo krásně nasadit a všude těsní, žádný problém, že mu ten ráfek připadá jako takový universální když na stránkách výrobce kola i ráfku není uvedeno jako TLR ale připravený na to je. Dnes nasadím a půjdu projet. Můžu dát klidně i nízké tlaky, neshledal na ráfku nic co by mi nedoporučil s ním dělat.

      Samozřejmě musím vyzkoušet. Nasadil jsem tam 29" Plášť MTB Maxxis Ikon 3C MaxxSpeed Exo, tubeless ready, kevlar.

      http://www.stars-rim.com/proinfoen.aspx?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.