• BikeClubKovacek

Obecný dotaz a diskuze: jak jste na tom s komponenty co chcete pořizovat na jaro ? Očekával sem, že na letošní sezónu bude situace lepší , ale přijde mi ještě horší než loni. Má zkušenost Dura Ace kazeta 11–30 není absolutně nikde anebo snad jen v jednom eshopu za přemrštěnou cenu. Na bike24 je doba dodání nějakých 43 týdnů !! Říkám…ok. Vezmu Ultegru …měl sem si vyhlídlou na bike-discount a dnes už tam ani není. O našich obchodech nemluvě ( pořád se bavím o 11–30, ale v zásadě to platí pro všechny, protože u nás ty obchody to mají po 1–2ks max…

Další věc… pláště Grand Prix Continental 5000 a Schwalbe Pro ONE TLE. Nikde nic.....ani v tom Německu, byť píšou, že naskladní během února, ale to psali už , že v lednu budou zásoby. Platí to i pro spoustu jiných dílů…řetězy na kola, střed atd. Alespoň má člověk radost, že když už tam něco koupí, tak to vyjde x levnější než tady.....nehorázné co zato tady chtějí ti obchodníci.

0 0
    • Alojs01  

Spotrebak jako retezy, desticky, spalky, plaste, vse jsem si minuly rok postupne do foroty poridil.

Takze, kdyz si nebudu vymyslet kraviny, jsem v klidu :-)

0 0
    • Radus  

Bohužel situace bude ještě horší než loni. Obchodníci servisní díly ke koncovému prodeji moc pouštět asi nebudou. Neměli by pak pro servisní potřeby.

0 0
    • Jáchym 1  

S dílama bude hůř.

A ohledně cen.I obchodníci nakupují za výrazně vyšší ceny.

0 0
    • doubleingram  

Kazdy toho taky rad vyuzije a zdrazi, i kdyz nemusi, posledni dobou uplne vse.

Nejen v kolech.

0 0
    • Melvin  

Kazetu i pláště mají minimálně ve dvou obchodech co jsem teď letmo koukal.

0 0
    • kedi  

Kazeta náhodou je docela dostupná….

https://www.zbozi.cz/…r9100-11-30/

0 1
    • Fazzy  

U GP 5000 už je problém sehnat rozměr 32mm, když už, tak stojí o několik stovek víc než loni. Běžnější rozměry pořád ještě jsou, ale 32jky sem si radši už loni koupil do foroty. Stejně tak kazetu 105. Taky sou, ale cena pořád roste a dostupnost se rychle zhoršuje.. Taky sem měl teď trochu problém sehnat 105 páky v nějaký rozumný ceně.

Nebojím se, že by něco vůbec nebylo, ale určitě to nebude levnější. Takže pokud narazím na něco za dobrou cenu, tak kupuju, i když vím, že to třeba budu potřebovat až za pár týdnů/měsíců.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.