kompatibilita pák XT BL-M785 a BL-M775

11 nepřečtených
  • kamilk

Ahoj,

mám třemy BR-M775, ale páky odešly do večných lovišť. Nevíte někdo zda lze zaměnit výše uvedené páky mezi sebou? Ty nové XT se mi totiž líbí více než starší typ.

0 0
    • jonti  

melo by to jit, pomer velikosti pistku i typ kapaliny se nelisi. Jen se to nejdriv chce domluvit v servisu a spocitat, jestli se to vubec vyplati, kdyz zapocitas cenu servisu, koncovek hadic, kapaliny a novych brzd vcetne novych trmenu.

0 0
      • kamilk  

Vyplati se mi to. Budu menit jenom paky, ktere stoji cca 1400 Kc. Hadicky necham stejne, jenom je trosku zkratim a vymenim koncovku. Olej mam doma. Do servisu to vubec nebudu davat. Slo mi jenom o to jestli to nema jiny pistek, at nemam bud moc kratky nebo dlouhy chod.

0 0
      • kamilk  

Vyplati se mi to. Budu menit jenom paky, ktere stoji cca 1400 Kc. Hadicky necham stejne, jenom je trosku zkratim a vymenim koncovku. Olej mam doma. Do servisu to vubec nebudu davat. Slo mi jenom o to jestli to nema jiny pistek, at nemam bud moc kratky nebo dlouhy chod.

0 0
        • Lada,s  

Za kolik bys prodal samotné třmeny? :-)

0 0
          • kamilk  

Ty trmeny bych si chtel nechat a pouzit je s novymi pakami. O prodeji jsem zatim neuvazoval. Popremyslim o tom.

0 0
            • kubad  

nové páky jsou výkonnější a se starýma třmenama můžeš mít časem problém s těsněním, osobně bych je prodal a vzal komplet nové brzdy SLX nebo XT

0 0
              • jonti  

myslis to tak, ze nove trmeny vic brzdi a vic tlaci na trmeny, nebo proste stare trmeny vekem prestanou tesnit?

0 0
                • kubad  

myslím to tak že nové páky sou výkonnější a to dost

0 0
      • Vilém  

Vyplati. Zajimave je, ze treba na kupkole vychazi brzdy smontovane se samostatnych dilu levneji nez komplet:)

0 0
    • HKou  

Jak zničené jsou ty staré páky? Sháním tělo páky (klidně bez expanzky, jen ten kus duralu)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.