• Shadow Walker

    Zdravim kdy je lepsi koupit kolo? ted nebo na jare? Kdy jsou vetsi slevy? Jeste by me zajimalo jak je to ze zarukou v internetovem obchode, jdyz se na kole neco pokazi tak se musi posilat zpet nebo jak se tyhle problemy resi? Je lepsi vybirat kola sezony 2005 nebo uz radeji 2006? Diky za odpovedi.

    0 0
    • Ice-goofy  

      Ja bych videl vyhodu v kolech modelu 2005 a 2006 , ze bude o dost lepsi cena ;) … pokud 07 tak asi cena bude stejna ted i na jare…

      0 0
      • dancing dog  

        no jo, ale aby ti o5 a 06 taky nebyly v 07 za lacino až na podzim..já mám dojem, že takový slevy, jako letos na podzim, jsem ještě nikdy neviděl… koupil bych to teď

        0 0
    • Shadow Walker  

      Super tak je to jasne, pujdu do toho ted, zajimalo by me jake by jste me doporucili internetove obchody. Dival jsem se na bradsky.cz Libim se mi tam gt avalanch expert ale bohuzel je vyprodany, tak hledam neco tomu podobne.

      0 0
    • orca  

      Modely 05 skoro nejsou a budou jen zbytky a nemusíš se trefit velikostí , 06 budou teď ve slevě a na jaře ještě větší ale opět zbytky a nemusí mít co ty chceš. Záruka je fšude stejná minimum ze zákona 2 roky. Jo a pozor na Murphyho zákon !!! V okamžiku nákupu do cca 1 měsíce to samé budou mít někde jistě levnější !!! Jo a doporučil bych aby jsi si na to kolo někde sedl v kameňáku a pak na netu objednal, pokud mermomocí chceš kupovat přes net.

      0 0
    • Tomcat_1  

      Kupuj ted, taky jsem kupoval (cca. pred mesicem) a nelituju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.