• Jilke

Ahoj, přišel čas ta noví výběr kola. Jezdím po silnici a lehký až mírně střední terén. Jaké kolo kolo je vhodné ? Chtěl bych horské když je pravda že jsem si pujčil mamky cross což jse mi jezdilo výborně líp než na mtb ale když jsem vlez na opravdu lehký terén tak jsem si málem rozbil hubu :) Jaké kolo teda ? Líbí se mí toto : img78.imageshac­k.us/img78/6991/170­3011501175ws4­.jpg www.vseprokolo.cz/…ola/Horsk%E1

0 0
    • Jilke  

Sorry za ty odkazy nevim jak to upravit :(

0 0
    • Žulda  

Já jezdím podobný cesty na Superior RX 610. Není to na žádný skoky přes stromy, ale v terénu pomalu ale jistě jezdím. Stojí cca těch 12000, já koupil loňský model letos v lednu za 8800,–

0 0
    • massimo  

nevím no, zdá se mi šílené dát 11 za takové kolo… já jsem se taky dlouho rozhodoval a nakonec jsem si nechal postavit asi za 8 a zdá se mi možná ještě lepší než ten author… a za 12 už by ti postavili slušné kolo aspoň se sadou deore…

0 0
    • pajasimi  

to jsou vyhozený peníze promiň

0 0
      • Jilke  

No já se v kolech moc nevyznám … Beru kolo jako celek.. co říkáte tomuto : www.vseprokolo.cz/…ola/Horsk%E1 Díky

0 0
        • pajasimi  

jj kolo jako celek ale ten celek se skládá z určitých prvků a když jsou všechny na hovno, jakej z toho pak vyjde celek že

0 0
          • Jilke  

Tak to mi řekni který kolo se skládá z co nejmín prvku na hovno :D

0 0
            • pajasimi  

který? kol je tolik a času málo že to nemá smysl..jen ti řeknu že i na kole za 30 000 se šidí třeba náby, nebo rovnou celý kola..bejvaj tam levný kliky co chodí brzo pod kytky, vidle tak na jednu max dvě sezony..neni to lehký, projdi si třeba mtbs.cz nějak si odfiltruj skupinu kol, který pro tebe připadaj v úvahu (použití a cena) a vybírej..:)

0 0
              • Jilke  

To kolo co jsem napsal to druhe :)

0 0
                • pajasimi  

no levný kolo no..když ho chceš dál vylepšovat a víš že v nejbližší době nebudeš mít peníze na lepší, tak si ho klidně kup..taky je možný že tolik nejezdíš a bude ti stačit..ale i tak bych jako základ pro tunění bral kola od 20kkč vejš

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.