• novas32

    Ahoj, požádal bych vás o názor, které z těchto dvou kol byste volili. Chci ho pro dceru 6 let, obě kola jsou nová, záruka 24 měsíců. Líbí se mi obě, jde mi spíš o technickou stránku.

    Díky za názory.

    Pell´s Razzer 20 Race Red model.rok 2014, cena 5.700,– Kč

    CTM Jerry 1,0 model.rok 2015, cena 4.700,– Kč

    0 0
    • yetti  

      Pokud je ten Pell´s opravdu skoro o kilo lehčí, tak jasná volba. Váha kola se kterým se prcek musí dřít je dost zásadní věc.

      0 0
    • Darkson  

      já když vybíral 20' pro děti, koukal jsem i na převody, Mongoose, co má malej, má převodník 32z a třeba toto CTM 40z, to už je docela rozdíl

      0 0
    • kmfdm  

      Já teď malé koupil toto

      http://cz.author.eu/…5-ua42830701?…

      a naprostá spokojenost ,váha super a hlavně je to zelený :-)

      0 0
    • Erknold  

      Neteř jezdí na tutšch Core http://detskakolacore.cz/20-kola…

      Pro ní bylo důležitější, než řazení apod. aby tam byl nalepen koník z mořské víly :) Když se jí kolo nebude líbit, tak na něm nebude jezdit, i když bude z karbonu a bude mít 6 kilo.

      0 0
    • gerrard  

      Nevim jak ted, ale driv mel ten detsky Pells silenou geometrii a deti na nem byly hrozne natazene. Ted ten ram vypada trochu lip, ale presto bych to uricte zkusil jak na tom bude sedet nez ho koupis, abys nebyl zklamany. Moje deti jezdily na Cube, ale ani ostatni znacky zde zminovane jsou fajn a pak treba Superior dela hezka detska kola. A nebo se do toho muzes pustit zesiroka a resit i veci jako je vaha a pak si to poradne uzijes :). A jeste muzes zkusit cyklo patik jestli nema neco poskladaneho co by ti prodal. Dela dobra detska kola na ramech Core, ale je to uz pan v letech, tak je to tam trochu jine nez ve standardnim cykloobchode.

      0 0
    • enregistree  

      Podbne jako kmfdm mame author cosmic, rok 2011, je to lehke a v pohode:

      0 0
    • karliner  

      Imho se pro 6leté děti kola vybírají podle designu a ne podle komponentů, ale každý rodič má svůj způsob…

      0 0
      • Maato  

        A co to zkombinovat, to se nemůže?

        0 0
      • novas32  

        slo mi o postrehy typu ze to CTM ma prevodnik 40 zubu a to je moc. jasne ze jde i o to, jak vypada. a v mem pripade taky o to, aby se ted libilo holce a za 2–3 roky na nej byl ochotny sednout i kluk. takze motylci a kyticky nepripadaji v uvahu :)

        0 0
        • karliner  

          Tyhle postřehy jsou 6letýmu dítěti naprosto ukradený. Kolo se líbí = jezdím rád(a), kolo se mi nelíbí = nerad(a) jezdím, přestože je lehké a má dobrou skladbu převodů.

          0 0
        • Kouba_2005  

          Tak tak, jak píše karliner. Já vybral model, dcerka si vybrala barvu a následně „klakson“ a blikačky a je maximálně spokojená a je jí putna, jestli to má pilu 40 nebo 36z. Převod si doladí v případě potřeby vzadu.

          0 0
      • Roura74  

        Přesně tak. Měl jsem ve výběru jako čislo jedna Author Cosmic hlavně kvůli váze, pak Specialized Hotrock (bohužel 11,6 kg) no a nakonec jsem dal dceři možnost volby, hlavně pro to aby se na kolo těšila a zvítězil Author Melody, kterej jsem shodou okolností dnes koupil. Cosmic neprošel barvou.

        0 0
    • rexi  

      U Pellsu mladej zadřel středové ložisko, nebylo zapouzdřené. Jezdíme ale hodně to je fakt. Doporučuji Juniorbicykles, máme už druhy kolo a dobrý (22" a 24")

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.