• Smazaný účet

    Zdravím,

    chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s posíláním kola českou poštou na dobírku. Není pro mě problém sehnat krabici na kolo ale nevím jaké má rozměry? Jestli mi ji na poště vezmou.

    součet délky šířky a výšky musí být do 300cm, a váha do 30 kg.

    0 0
    • jonti  

      Klasicku krabicu na kolo normalne posles, vcera som bol pre taku zasielku na poste.

      0 0
    • castro  

      Nevím jestli ti to pomůže, ale kupoval jsem kolo z eshopu, posilaji ho se sundanejma riditkama, předním kolem, odšoroubovanými pedály a sundanou sedlovou trubkou. Doporučuju ale všechno důkladně obalit, dát nějakou rozvorku do vidlice, abys zabránil zbytečnýmu poškození

      0 0
      • Smazaný účet  

        dík za info. aspoň nad tím nebudu muset laborovat :) ale jedná se o dirt/street rám, takže je snad trochu menší než standartní kolo…

        0 0
        • castro  

          jo to urcite, tam bys mozna ani nemusel sundavat to predni kolo. Uvidis, co ti reknmou na poste, kazdopadne se kola posilaji pomerne casto.

          0 0
      • zichis  

        sedlová trubka se z kola sundává blbě. Lepší je sundávat sedlovou trubku ze sedlovky :) Jestli to fakt chce posilat v krabici, tak tu si muze zdarma vyprosit v prodejne kol a pridaji mu k ni i rozperku do vidlice. Jinak posta to pry bere za 128,– i nezabaleny a nerozebrany. Muzes naplnit bidon, abys udelal postakovi radost :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.