• bikestudent

    Zdravím všechny cyklistické nadšence.

    Máte někdo zkušenosti s koly SUPERIOR? A jaké? Doporučili byste ji nebo byste volili jinou českou značku kol.

    Mám to jako seminární projekt na české značky do školy a zajímal by mě Váš odborný názor.

    Děkuji Vám

    Marek Zháněl

    VŠB-TUO, Ekonomická fakulta

    0 0
    • Azmir  

      Zkušeností je určitě mnoho ať už dobrých nebo špatných a budou se lišit od modelu a od člověka, tudíš nevím co od téhle odpovědi čekáš, To jak to je s tou českostí už je druhá věc, původně možná česká, ale dneska už toho s českem až tak moc společného mít nebude.

      0 0
    • siafu  

      zkušenost nemám a volba kola závisí na tom, co od něho očekáváš, jinak pro mě je Superior jen další značka v poli tak jako třeba Author nebo Apache, nic víc, nic míň – jinak v kategorii XC by z „českých“ značek dostal přednost asi Pells X6, protože třeba Superior nemá v nabídce dostatečně nízký a krátký rám xD

      0 0
    • Fran-tic  

      Superior je jako každá jiná značka. Pár let zpět se vyšvihli navrchol, kdy jsem potkával jen občas jejich kola a vždy byla slušně osazená a pro mě nebyla na dosah. Časem jsem se s onou značkou dostával stále více a více do styku. (samozřejmě kola superior už tu byla kdysi, ale…). Když jsem si pořizoval kolo, byl jsem naprosto spokojen s cenou a kvalitou. Moc se nesoustředí na nižší třídu kol (jako slovenský kellys), který má stěžejní modely mezi koly od 5 do 15tis. a zavedl novou sérii kol s hraniční cenou kolem 6tisíc. Superior mířil výš, ale takových značek je více. Navíc co si tak všímám, superior je taky rozšířen mezi dětskými koly, resp. jsem pořádně nenarazil na jiná 24" kola (určitě existují). Ale tak to je pouze můj pohled. A reklamace rámů nebo technologických vad je naprosto seriózní a rychlá. Já jsem spokojen, i když nyní jsou má vysněná kola jiných značek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.