• Rusi.n84

    Prosím o radu, přítelkyně vybírá kolo a po dlouhém výběru a osedlání řady kol jsme narazily na kolo Fuji Addy race 1.3 27,5. Myslím že za cenu 16k, je to zajímavá volba, prosím o názory a zkušenosti z touto značkou. Distribuce této značky je u nás pouze přes Hervis a značku znám jen s tv, sledováním silniční cyklistiky. Všem předem děkuji

    http://www.hervis.cz/…ucts/product?…

    0 0
    • Azmir  

      CO ti na tom přijde jako zajímavá volba? Hlavně nefunkční XCM bije do očí,to asi přítelkyni nemáš moc rád :))) V první řadě bych se vykašlal na 27,5 a koukl po 26, ten rozdíl zřejmě přítelkyně ani nepozná a za stejné prachy dostaneš o hodně více vybavené kolo, v téhle ceně by určitě základ měla být vzduchová vidlice.

      Dopourčil bych ti místní stavitele, kteří jsou za tvoje peníze nabídnout o hodně více muziky než na běžných sériových kolech, popřípadě bych se podíval na cyklonemcik.cz, kde můžeš za tyhle prachy taky najít rozumná kola.

      0 0
    • Dumbíček  

      Sám mám silničku Fuji, takže se u mě nejedná o zášť vůči Hervisu, ale opravdu to není dobrá volba. Loni jsme řešili nové kolo manželce, stavba je podstatně výhodnější. Kontaktuj místního stavitele, nick jako jedna vysoká akvarijní rybička :-), za podobné peníze máme od něj o level lepší kolo, než je ta Fujina z odkazu.

      0 0
    • Rusi.n84  

      Díky za reakce, moje chyba. To kolo vážně neni dobrá volba, špatně jsem se na to podíval a vycházel jsem ze specifikace která je na stránkách FUJI. Tohle kolo je úplně jiný (vidle, přesmykač, řazení…) akorát ten rám zůstal.

      0 0
    • Mysee  

      Na těch ještě základnějších modelech je XT hazka 8sp shadow. Fakt netuším, kde to Fuji bere. Myslel jsem, že se to ani nevyrábělo. Osazují to většinou nějakým zbytkem. Domluvit stavitele a nebo cykloněmčík, určitě víc muziky za stejný prachy.

      0 0
      • Vilém  

        Tak 8 a 9sp je stejna hazka, takze shadow klidne byt muze.

        0 0
        • Mysee  

          Fakt? Jsem nevěděl, že tam je stejnej krok. I tak cpát na 2014 model XT hazku na 8sp a SIS páky :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.