Ztracená tři kola Mt. FUJI Pro, a dvě RB

2 nepřečtené
  • Klára

    Ahoj všichni, dnes se nám ztradila z dílny na Karlíku 3 horská kola. Jedno je Mt. FUJI Pro vel. 17. Popis a foto je zde http://www.bike-forum.cz/…l-10236.html.

    Druhé je RB antracitové barvy na shimanu (na fotkách je na sramu), vel. 18. Vidlice Rock Shox SID černý. A třetí RB bílé barvy s červenými nálepkami na sramu vel. 17. Vydlice bílá Rock Shox Duke. Moc jich v Čechách není. Za jakou koliv informaci moc díky. Odměna jistá. Jen co najdu lepší fotky, taj se přidám.

    0 0
    • Klára  

      PŘIDÁVÁM PODROBNĚJŠÍ POPIS VŠECH TŘÍ KOL:

      Prosím, pomozte při hledání tří ukradených horských kol. Kola byla ukradena z dílny v obci Karlík u Dobřichovic pravděpodobně v noci z pátku na sobotu v noci.

      Jsou to dost specifické stroje, proto chci rozeslat jejich popis do co nejvíce stran.

      První kolo: Mt. FUJI Pro

      Jedná se o kolo vyrobené v roce 2009, zakoupili jsme ho loni na jaře pro dceru. Jezdila na něm závody KPŽ v kategorii do 11 let. Je postaveno na karbonovém rámu velikosti 17”. Jedná se o sériově vyrobené kolo. Celé je osazeno Shimanem SLX (řazení, kliky, kotoučové brzdy). Přehazovačka je Shimano XT. Vidlice je černá Rock Shox Recon SL. Kompletní popis kola je na stránkách výrobce http://2009.fujibikes.com/…FujiPro.aspx.

      Druhé kolo: RB CR 1300

      Kolo je postaveno v roce 2003. Má bílý rám s červenými nálepkami RB velikosti 17“. Je osazeno komponenty značky SRAM 9.0 z té doby. Je na osmikolečku! Řazení je krátký gripshift 9.0 s karbonovým designem. Má červené sedlo Fi´zi:k Vitesse. Bržděno je kotoučovými brzdami Formula B4, které se vyznačují zlatými prasátky. Vidlice je Rock Shox DUKE bílé barvy vyrobená v roce 2002. V republice byly asi jen tři této barvy.

      Třetí kolo: RB CR 1300

      Kolo je postaveno v roce 2006. Rám jsem vyhrála v rámci soutěže vypsané firmou Race Bike v roce 2005. Rám je CR 1300 titanové barvy s bíle ohraničenými průhlednými nálepkami velikosti 19”. Vidlice je Rock Shox SID černé barvy. Osazeno je Shimanem. Na fotografiích je na Sramu, což už není pravda. Další změna oproti fotografiím jsou crosscounryová řidítka Specialized bílé barvy a jsou to vlaštovky. Má červené sedlo Fi´zi:k na titanových ližinách. Bržděno je V-breaky SRAM 9.0, páčky jsou bílé barvy 9.0 SL. Zadní i přední nába je značky HÜGI 240. Zadní se vyznačuje dost hlučným ořechem. Pěkně si cvaká.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.