• Boho

Ahoj, mám možnost koupit Soota 90 crb za fajn peníz. Měřím 186cm coz je horní hranice u velikosti M dle výrobce.

Lko jsem uz od soota měl a sedělo až na délku (moc natažený).

U Mka mi sedí délka rámu, ale výšku nedokazu odhadnout za 10min, nevim, neměl jsem moznost na tom jet poradnou porci km.

Nohy mám na druhou stranu krátké (81cm).

Vozí někdo Mko v podobné výšce?

Děkuji za odpovědi.

0 0
    • Singlespeed  

Mám 183 cm s Soot v M je malinký, vůbec by mě nenapadlo ho kupovat. Pokud je ti L dlouhé, stačí vyměnit představec za 90 mm, což je u moderních gravelů standard a jsi na délce M-ka.

2 0
      • Boho  

To chapu, ale když se podivam na canyon, tak soot ma Lko menší než Sko canyon

0 0
      • Boho  

A jeste bych se zeptal, proc mas tedy Mko pri 183 a co ti na nem nevyhovuje. Děkuji 

0 0
        • blackseal  

On ho nema prave (tipujem ze v ziadnej velkosti) , on ma 183 cm.

0 0
        • Singlespeed  

Kellys jsem si zkoušel, ale nakonec jsem se práskl přes kapsu a koupil Canyon v L . Je ještě o fous větší než Kellys v L, ale má pro mě modernější geometrii (dlouhý rám, krátký představec).

0 0
    • bobinho  

Caute, mam podobny problem. 182cm 84cm k rozkroku a premyslim, jestli M nebo L. M jsem zatim bohuzel nemel moznost vyzkouset osobne a L mi prijde docela vysoky ram. Mam ho u rozkroku celkem na doraz. Kazdopadne geometrie kola velikost L odpovida ostatnim ramum 55–57. Coz by bylo spise k tem 182cm.

Diky!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.