• mipak

    Nepřidal by se někdo na návštěvu bike parku s dětmi? Byli jsme tam několikrát se synem (10 let) a bylo to moc fajn, ale kdyby měl k sobě nějakého parťáka podobně věkově, mohlo by to být ještě lepší :) Jezdili jsme většinou červenou trasu. Teď bychom mohli nejdřív 19. října.

    Předem díky za případnou odezvu!

    0 0
    • kycis  

      Cau, v patek konecne otviracka! Pro ty co jsou tam jak doma, kolik bejva na otviracce lidi? Chtel bych jet s prckem, ale zas nechci abysme furt jenom uhejbali, to bych asi radsi zajel na Plesivec, i kdyz tam je pro malyho jen jeden trail.

      0 0
    • oddie  

      Oživím téma, nechystá se někdo teď čtvrtek-pátek 28–29.9 na Klínovec? Řeším klasický problém dvou dětí s rozdílnou úrovní ježdění, kdyby se našla i třeba menší parta, do které se dá kdyžtak přidat, bylo by to fajn. Pokud to máte někdo podobně, klidně zůstanu s těmi méně zdatnými na modré a vy můžete na Barona :)

      0 0
    • oddie  

      Jen poznámka, je tu aktuálně nádherné počasí a prakticky bez lidí, úplně volno :)

      1 0
    • Luke96  

      Kdyby někdo jel s dětma.

      Válí se mi doma (v Praze) 3 karty na lanovku, 1 dospělá a 2 dětské, na každé z nich je 10 bodů (1 jízda) + 50 záloha na každou kartu (tzn 464 korun). Letos už se tam nedostaneme. Pokud by měl někdo zájem tak se mi ozvěte do SZ. Nějak se domluvíme

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.