• RedAce

    Máte nějaký zkušenosti?

    0 0
    • Gorgov  

      jo dobrý až na převodníky. Ty jsou teda taky dobrý, ale cenan novejch je uplne mimo…velka za 4k:) Ja sem koupil novy gebhardt, ale ty sou uplne nanic, nefungujou vubec, prestane to postupne radit. Snad by ted mely byt k sehnani ta specialites, to by pak mohl byt ok.

      ps: ten gebhardt si za ne rekne taky docela dost, podstatne vic nez za stejny prevodniky s jinou rozteci.

      0 0
    • RedAce  

      proč to přestane řadit? sou snad stejný

      0 0
      • Gorgov  

        vůbec nejsou stejný, shimano neni gebhardt, ta kvalita je tak o 200% jinde, sice maji nabehy, ale retez po nich nenabiha…A nedivyl bych se kdyby byla trochu jina i sirka v uchyceni, takze sou trochu jinak…Fakt sem s tim mel pri zavodech problemy, v kopci nedam malou ani omylem…Ale to samo neni tema nabehama, ale mozna tou trochu jinou pozici prevodniku. Proste ted bych radsi dal 2× tolik za xtr prevodniky. Ale rozhodne bych zkusil ty specialites.

        0 0
    • petebike  

      pokud o nich premejslis tak bych sel uz do 07, maj lip vyreseny ty prevodniky, a cena je hodne podobna (par stovek)

      0 0
    • Tinker  

      Jedinou nevýhodu bych viděl v tom, že povrchová úprava je náchylná na poškrábání a cena převodníků je vyšší než novejch klik… Dají se ale sehnat z Německa titanový. Ty origoš stejně vydrží dlouho… Výhod je spoustu :-) Existujou i tužší kliky, lehčí kliky, dražší, ale XTR je XTR. Já je sehnal za hubičku na ebay a jsem spokojenej. Pozvednou kolo hodně moc.

      0 0
      • RedAce  

        Za kolik si je koupil přez eBay?

        0 0
        • Tinker  

          Nový za 200$ sice to byl boj, ale bylo to v létě, kdy ještě nikdo o novym XTR netoužil… Ja to kupoval přímo v USA, takže nastává tady na fóru důkladně probraná otázka, jak to dostat do Čech. Nevim, jak je to s cenama na Německým ebay. Jinak by mě taky zajímalo, jestli se někdy ty kliky dělaly ve dvou provedeních povrchové úpravy. V Americe mi všechny ty XTR kliky přišly stejný, ale tady v Čechách jsem viděl vždy trochu světlejší odstín (víc do stříbrný), než mám já. Že by do USA dováželo SH trochu jinak anodizovaný…?

          0 0
          • RedAce  

            A jak si dostal do Čech? Je to drahý?

            0 0
            • Tinker  

              Právě že já byl přímo v USA, takže jsem nějaký posílání nemusel řešit. Ale jde to, když se s prodávajícím dohodneš. Kouknul bych ale na Německý ebay. Podle mě teď cena předposledního XTR půjde lehce dolů…ikdyž je fakt, že u XTR to nikdy moc neplatilo. XTR z roku 2002 je na ebay hodnocený víc, než 07. Když tam někdo prodává třeba šaltr M950, tak má zaručenou slušnou cenu ;-)

              0 0
          • TinkTink  

            Jo, do posledni chvile se resil problem s vyslednou barvou…i kdyz dva ruzny odstiny jsem zatim na zivo nevidel… :)…aspon mas original :)))

            0 0
            • Tinker  

              Já mám prostě barvu klik dost podobnou jako šaltru, ale tady u nás jsem viděl kliky jen světlejší než šaltr… Vůbec si nestěžuju, se mi to tak líbí i víc, ale jestli fakt nedělali dvě série… Označení je klasicky FC-M960.

              0 0
              • TinkTink  

                Ze ja uz radej nespal :o)

                Sorry..mluvil jsem o 07 modelu. Co se tyce modelu 06, videl jsem uz minimalne dva ruzne odstiny,ale nikdy jsem to neresil…XTR 06 kliky jsou sperk v kterymkoli odstinu :))

                0 0
            • Extremist  

              ja jsem mel dokonce moznost koupit sadu XTR 2007 v cerno-stribrne kombinaci!

              0 0
          • maxtor  

            Na německém Ebay a vlatně na všech musíš protě chytit to správné období a čekat na příhodnou aukci. Já jsem XTR mod. 03 sháněl celý podzim, ale vyšlo mě to i spoštovným na 550 EUR. S těma odstínama to platí i pro XTR 2003. V sadě, kterou jsem koupil, byl přední třmen na IS a já jsem potřeboval PM, tak jsem u nás koupil nový. Je fakt o poznání světlejší.

            0 0
          • dessloch  

            No neviem, ja som kupil nedávno v nemecku a farba je uplná iná ako mám presmyk a prehadzovac, dost vidno, tie sú skor do siva a toto do modra-zelena. Prevodniky v nemecku ne su drahe, 44z som videl aj za 1000, len treba hladat. Mne sa zda ze ta farba casom prechádza do svetlejsej, co mam XTRkove veci tak 2rocne su uz dost sive len.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.