• Michal24

    Zdravím, uvažuju o kole Kellys Majestic 2011, už jsem toho hodně prošel a přijde mi, že má celkem slušnou výbavu za ty peníze. Pravda je, že se v tom ještě moc neorientuju ale byl bych rád kdyby mi někdo zkušený napsal, co si o tom kole myslí a popřípadě jestli s ním má zkušenosti. Slyšel jsem dost negativní ohlas na značku Kellys ale nějáký důvod než jen dohady jsem si s toho stejně nedokázal vyvodit. Původně jsem uvažoval o Scott Scale 60 ale ten Majestic se mi začal líbit. Hodně me zajímá právě rám, který vím, že asi bude mít Scott kvalitnější. Podotýkám, že pro mě je moc důležité jak rám vypadá takže mi určitě bude chtít hodně lidí doporučit jiné kolo, které bych si už kvůly barvě nikdy nekoupil. Jelikož se mi právě tento moc líbí, tak než bych musel udělat drastický přechod na jinou variantu v této cenové kategorii, chtěl bych znát důvody. Díky za názory.

    0 0
    • vasek80  

      Pokud ti sedí geometrií, líbí se ti, tak jej kup a neřeš jaké má zde daná značka renomé. Taky jezdím spokojenej na Authoru za 20k a druhé kolo mám Ghosta za 49k a ač jedno jablko a druhé hruška mám je rád 50/50

      0 0
    • Azmir  

      A za jakou cenu ho můžeš mít?

      0 0
      • Michal24  

        Za 28 což je v porovnání s tím Scott Scale 60 výbavou úplně jinde, ale zase si říkám čím to bude ten rozdíl. Klidně ale mrknu na jiné kola v této ceně jestli si někdo myslí, že se dá koupit něco lepšího. Na Majestic jsem nenarazil na žádnou diskuzi bohužel :-/ .

        0 0
        • siafu  

          kolem 28 tis. seženeš karbon s Rebou a osazení úplně tragické taky není… jinak Scale bude mít aspoň určitě vyšší pořizovací cenu samostatného rámu, moje volba by byla při výběru Kellys vs. Scale tedy Scale, ale jen kvůli geometrii a velikosti rámu

          0 0
          • Michal24  

            Hmm to kolo se mi líbí, dík za odkaz asi mám o čem uvažovat ale na tuto značku jsem narazil teprve před pár dny, když jsem začal po netu zkoumat kola, předtím jsem na ni nikdy nenarazil , tak jsem měl trochu obavy co to je zač. Kellys je dobrý , že má Fox vidlici ale teď má vážného konkurenta.

            0 0
            • De.Fly  

              Kellys ma spatne jmeno asi jen tady na BF, tim bych se moc neridil, Kellyse mam a i jina kola Kellys mi prosla pod rukou a vzdy bez problemu.

              Ten Haibike je dobrej konkurent – hlavne co se tyka karb. ramu, bude to lehci, Fox vidli bych nebral jako dogma nejlepsiho, ta Reba ti taky bude dobre slouzit. Mozna jen to nekde vyzkouset a osahat..

              0 0
              • Michal24  

                Pravda je, že mi ten Haibike asi změnil pohled na věc jako kolo vypadá velmi pěkně, dokonce jsem našel Haibike Light RC 2011, který je sice trošku dražší ale myslím, že si za něj rád připlatím. Teď je otázka jestli zase za 31 není něco lepšího, ale takto bych se mohl ptát pořád. Trochu jsem googlil ale ta značka je celkem tajemná i na netu teda v porovnání s ostatníma. Téměř jistě vím, že kolem mě takové kolo snad ještě neprojelo ale v diskuzích které jsem pročetl, žádné negativní reakce nebyly, možná ty kola opravdu moc lidí nemá, ale pravda je, že ten karbon. rám je pro mě velké lákadlo, protože jsem u jiných značek nenašel v této ceně nic podobného. Nebo jen blbě hledám :-)

                0 0
          • Netbike.cz  

            akorát původní doporučená cena HAIBIKE LIGHT SL 2011 na odkazu je tak o 10tisíc předražaná :-D

            0 0
            • Michal24  

              To je tak u všech věcí, jen stěží bys našel e-shop, kde by nebyla přeškrtlá původní cena za kterou se to nikdy neprodávalo. Myslím, že v tomto případě je to i víc než 10 ale tím se vůbec nikdy neřídím.

              0 0
            • Azmir  

              Tak to bych zase neřek, ta cena opravdu původně taková být mohla, když kouknu ted na nové haibiky 2012 tak za 50tis. kolo nemá ani carb. rám.

              0 0
    • matzcak  

      Pokuď se ti ten Kellys líbí,tak do něj běž,Kellys je výborné

      a rychlé kolo.Kellysy podceňují jen ti,co jim ani tak

      nezáleží na tom jaké má kolo vlastnosti, ale záleží

      jim na tom co mají napsané na rámu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.