• Kodyi

    Ahoj všem,

    vyhledávání sem samozřejmě použil,ale bohužel sem nenašel dost informací. Zajímají mě vaše názory na tento typ kola, nebo nejlépe vaše zkušenosti. Přemýšlím o jeho koupi, tak mi jakákoliv informace poumůže. Předem díky

    0 0
    • Evilcleaner  

      no hned na začátek musím říct že nemám rád kellys, ale je to spíše psychický blok než něco opodstatněného. jinak ve výbavě jsem nějakou mezeru neobjevil, jen vidlice by mhola být trochu lehčí (např reba) a také se mi nelíbí doplňky kellys – designově (kbix) i když jsou docela lehké, ale pokud se nepletu nejsou oversize, což by mi už trochu vadilo.

      za kolik by jsi to kolo kupoval?

      osobně bych šel do něčeho jiného, byť třeba za cenu trochu horší výbavy

      0 0
      • Kodyi  

        No, pokud bych se rozhodl, tak nové, cena cca 47tk, je to dost, ale s temi komponenty mi to přišlo adekvátní. Vidlice je jiná věc, ale celková váha 10,50kg, docela jde.

        A co karbonová zadní stavba? nebude zlobit..?

        0 0
        • Evilcleaner  

          s minulosti tu bylo k vidění pár docela vysokých (kvalitativně) rámů od kellys, které právě praskly v zadní šavli.. jeden co si vzpomínám v patce u přehazovačky

          jinak neodpustím si obligátní otázku.. kotouče nechceš?

          0 0
          • Kodyi  

            Právě, těch příspěvků sem četl až moc, trochu sem z toho dostal strach:(

            Ohledně kotoučů, no já prozatím vozil jen véčka, jezdím 4 sezónu. Pár známých je má, nemůžou si je vynachválit, ale hmotnost dost velká, navíc se dost často stává že jim to vrže.. pro mě dost nepříjemné:)

             
            0 0
            • Evilcleaner  

              já kotouče jezdím a přestože občas škrtají, jsou o trochu (ale ne moc) těžší, a občas je v nějakém brutálnějším sjezdu uvařím, ale to ej spíše vyjimkou, tak bych se už nikdy nechtěl vrátit k véčkám a to přestože jsem jezdil véčka docela na úrovni

              0 0
        • Evilcleaner  

          jinak za takové peníze můžeš koupit něco jiného, podle mě o dost výše.. sry za tak stupidně vložený neklikací odkaz:

          http://www.yogi.cz/cenik.php?…

          podívej se na trek 8500

          0 0
          • Kodyi  

            :) v pohodě, díky.

            netváří se vůbec špatně… jen musím porovnat geometrii..

            Komponenty víceméně stejné, vidlice asi lepší. A určitě lepší design

            Takovýhle dilema sem snad ještě neměl… a to už váhám přes 3 měsíce..

             
            0 0
            • Evilcleaner  

              no z vlastní zkušenosti (jezdím treka) můžu říct že rám mi přijde trochu delší, což jsem teda upravil koupí krátkého představce a dosáhl jsem ted pro sebe ideálu, rám má dlouhý rozvor aby byl dost stabilní ve sjezdech ale zároven je díky rychlému řízení hodně hravý takže technické pasáže jsouradost, jediné negativum které spatřuji v krátkém představci je že v pomalých výjezdech se stává rychlé řízení nevýhodou a občas se člověk netrefí.. ale to jsou rychlosti tak okolo 5–6km/h (navíc v místech kde už většina lidí tlačí, nebo nese kolo)

              0 0
            • Evilcleaner  

              er a aby těch příspěvků ode mě tady nebylo málo… tak trek má doživotní záruku na rám, ale jaktěživ jsem žádného prasklého neviděl.

              0 0
            • NooN  

              A nebylo by lepší za ty prachy už nějaký celopéro…? Kellyse jsem asi 2 roky jezdil, teď mám 2 roky odpruženku a teď akorát dostavuju odpruženku na větších zdvihách a k pevnñáku bych se nevrátil ani za nic (ale to si musí každý srovnat sám se sebou co chce?). A co se týče toho Kellyse, tak si myslím, že za ty prachy nic moc a těch kotoučů se vůbec neboj (ale to je taky otázka vkusu každého soudruha… :-) ). Můj názor je, že za tyhle peníze z venku přivezeš kolo minimálně o třídu lepší.Zkus se podívat třeba na Radony, Canyony,Cuby – jsou podstatně lépe osazené, nebo min. stejně a seženeš je podstatně laciněji.

              0 0
    • Vilém  

      Za ty prachy mi to neprijde vubec jako dobrej kup. Navic Kellys vubec nemodernizuje, jen meni designy, kdyz kouknu na ten ram, tak je stejnej jako pred 3mi lety. Navic rady praskaji, asi tak jak vse od kinesisu.

      0 0
    • jonti  

      Za tie peniaze je to fakt bieda. Ak sa pozries sa aktualne vypredaje tak ani nahodou. Za toto zozenies Specialized Epic v podobnej vybave s Foxinou.

      Takze podla mna velkom fajn bike, ocenujem ze je to vyssi model a je na veckach, inde to je uz problem najst. Ak ho najdes tak za 35k, tak to bude prijatelna kupa. Kellys som vozil, kupeny so zlavou cca 30% :), a vobec to nebol zly bike.  Ram mal pekne sviznu geometriu a bol tuhy.

      0 0
      • Kodyi  

        Díky za info, a kdybych to vzal tedy  jine strany – kdybych chtel neco noveho rekneme do 50tk, ale hardtail… co byste mi doporucili? Diky za nazory.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.