• multib

    (Thread pro ty, co na mne prskají.) Nevím vlastně, co tu vůbec dělám, vždyť vy ani nejste cyklisti, ale něco jako nanynky, ke kterým přijel Kája, do Horní Dolní. Jste úplně mimo realitu a nechápete vůbec nic.
    Množství mnou najetých km nepochopíte už z principu a to proto, protože co vy najedete za rok, to já s přehledem najel za měsíc! Jeden den do HK, druhý zpět!
    Vy jste malí čecháčkové, kteří neví nic o Velké cyklistice, možná z novin. Já spal s reprošema (nejen našimi), běžně se bavil s mistry světa (ne, že jsem na ně mával z davu, denně jsme o něčem diskutovali) a vy to zpochybňujete, protože si to neumíte ani představit! Já měl SPD Dura Ace (jako jeden z prvních unás) a reproši klipsny, já spal na pokoji při Okolo Slovenska s našimi nejlepšími, dával jim pití na bufetu atd. Dodnes, když se potkáme, podají mi ruku a nečekají, až já ji natáhnu! Protože oni jsou klasa, oni mají charakter, který jim dovolil být nejlepší v závodě i v životě. Upřímní a přímí. Ne jako vy tu, ne jako jedničkáři a dvojkaři, kteří (stejně jako vy) křičeli a volali VB, když jsem se objevil! Prostě neměli tu úroveň povznést se nad blbosti, nad přízemní handrkování o důležitosti jejich osoby, kdy museli zdůrazňovat svou nadřazenost a (omezenou) moc! Jako vy.
    Vy mne nezajímáte, přišel jsem sem pomoci lidem, kteří se nevyznají a vy žárlíte a nepřenesete přes srdce, že se objevil někdo, kdo tomu rozumí a vy jste takto na druhé koleji! V pozadí a třesete se, že bych mohl mít víc příspěvků a kdoví jakých hovadin. Jste cyničtí a vulgární a nedokážete diskutovat, vyšpehovali jste nějaká osobní data (bez ohledu, zda patří mi) a smýkáte jimi sem tam a sami (většinou) nemáte tu odvahu uvést své jméno, datum narození, či dokonce adresu! Prostě jak vesnické drbny, co musí vše vědět, ale samy se schovají za dveře, aby je nikdo neviděl. Měšťácká, česká malost a ubohost! Křiklouni. Jen křičte, to vám jde nejlépe a nic jiného stejně neumíte. A já se přes to přenesu, jako kolikrát předtím.
    Takových diskusních fór je mnoho, proč bych měl být tady? A proč ne? Takže se uklidněte, jděte spát a nechte mne na pokoji, jako já vás. Blokněte si diskusi se mnou a hotovo! Anebo mi dejte BAN, co má být? A vy budete spokojeni, jak jste se mnou vypekli, hurá! Místo toho tu ztrácíte čas a energii vykřikováním nesmyslných slov a cítíte se vtipní a „jak jsme mu to řekli, ten to dostal“! Ubohost. Zoufalství! Mohl bych v tomto duchu pokračovat dál, ale proč? Vy už jiní být neumíte, k tomu je potřeba morální síla a uvědomění a to vám obojí schází. Klapky na očích.
    No nic, smaží se mi špyrky, musím končit, na viděnou v dalším threadu.

    0 0
    • Extremist  

      Podle toho, co jsi napsal jsi uplne v hajzlu!!! Bez se lecit!!!

      0 0
    • vasil  

      sice jsme nečetl všechny tvé příspěvky (možná moje škoda) a teď ses pěkně zmáčknul-mně se ta slohovka líbí

      0 0
      • multib  

        No tak díky, ale obsah je primární, sloh až potom…

        0 0
    • St1c  

      pozri neviem o co ti ide, berem ze vela ludi vratane mna si uz z teba len robi prdel a hlada kazdu chybicku vo vete ktoru napises. Ale co keby si bol aspon trosku sebakriticky a priznal ze pises kraviny. nikto ti nebere tvoje znamosti ale preco sa tak s nimi vytahujes? nikoho nezaujima ze sa poznas s tym a onym. myslis ze ti tu niekto zozere ze jazdis hore kopcom 86 kmh a tukas do narazniku? priznaj proste ze je to kravina a realitu si tolko neprifarbuj. ak trochu uberes z tych rozpravok ktore pises tak sa stanes normalnym clenom BF a ludia budu brat tvoje rady vazne. ALe ty nie, si tvrdohlavy ako baran a nedokazes si priznat chybu. Moja rada: UBER CHLAPE – neber nas ako male deti ktorym si myslis ze mozes rozpravat rozpravky a ze my ti to zozereme. Ak uberes tak ta zacneme brat vazne. P.S: To co mas v profile mi je ukradnute, a bolo by to ukradnute vsetkym keby si sa tak trapne nesnazil zviditelnit sa.

      0 0
      • multib  

        A co, kdybys Ty a tvoji kumpání si řekli pro sebe to, co tu píšete veřejně a pak doplnili: „Toho d…a nebudeme poslouchat, jak tam bude jeho jméno, nečtem to.“ No a kdyby jste moje věci nečetli, ani by jste na to nemohli odpovědět, že? Jak jednoduché…
        (A to, že Ty nedokážeš to, co já, neznamená, že to není pravda! To jen Ty omezeně neuznáváš jiné, ale dogmaticky vidíš jen své hranice možností a schopností!)

        0 0
        • St1c  

          snazil som sa ale ty si proste magor, to mam prestat citat vsetky thready na tomto fore? alebo si ich mam zablokovat hned ako sa tyam objavi jedna z tvojich mudrych rad? ja som ti dal radu ako sa zaradit do BF a ty mi pises zase sebecke kraviny. Ano si pre mna obrovsky sebec pretoze podla teba sa ma cele BF prisposobit tebe a zablokovat si nejake debilne thready a ty nie si ochotny prisposobit sa ostatnym!

          0 0
          • multib  

            Neblokuj, jen nečti příspěvky, začínající mým jménem! (Je hned první v příspěvku…)

            0 0
        • Gorgov  

          to se pozná debil, ale umíš psát, to se celkem divim…

          0 0
    • pepino  

      „Já spal s reprošema“ :-)

      0 0
      • multib  

        Speciálně pro Tebe (a podobné). Smysl věty je tento: Já spal s reprošema v jednom pokoji… Aby jste nehledali dvojsmysl ;o).

        0 0
    • Radek Broz  

      Jsi velky borec! Ja se s mistrem sveta bavim taky, ale nevykladam tu o tom a s zadnejma reprosema nespim. Jsem holt mensi borec:D

      A to, ze necemu rozumis, je vtip dne;-) Mozna bych te chtel videt nazivo jeste o malinko vic, nez M1… No, i kdyz to zas asi ne;-)

      0 0
      • multib  

        Já do Tebe taky neryju, že vykládáš nesmysly (a mohl bych).
        To, že jsem to tu řekl, je jen následkem vašich provokací, kde zpochybňujete každé mé slovo, takže jsem tím chtěl jen naznačit, že o jiných věcech (pro vás neuvěřitelných a nepochopitelných) bych mohl vyprávět. Tvé řeči nezpochybňuji, proč bych to dělal? A proč zpochybňuješ, co já píšu?
        (Posledně jsem mluvil s mistrem světa v cyklokrosu na nádraží v Kolíně a ........)

        0 0
        • gummo  

          a pak ses probudil… hele zacinam bejt nejakej nevrlej kdyz ctu tvoje prispevky… zezacatku sem se utoho dobre bavil ale mel by ses zamyslet nez napises nejakej svuj kec…

          0 0
          • multib  

            Tak je nečti.

            0 0
          • multib  

            Nééé, já se neprobudil. Já nespím, jsem Napoleon!

            0 0
            • St1c  

              navstiv psychiatra, ten ti na to nejake lieciky, dobre moj?

              0 0
    • j-c  

      Co k tomu rict.. Z reprezentace nikoho neznam, nikdo takovej mne ruku teda nepodava, desitky tisic kilometru rocne taky neujedu, na kole mam napis author, razeni alivio, muj charakter musi posoudit jini, zoufalej se necitim vubec a sem tam mne dokonce predjede i babka s nusi. tak jako tak na bajku budu jezdit dal, sem tam po ceste pokecam s lidma stejnyho cyklovyznani a bude mne fajn..

      0 0
      • gobike  

        On ale nemluvi na moravaky, ale na cechacky, precti si zacatek jeho dila:)

        0 0
        • j-c  

          no mne driv zacinal vychodoceskej kraj par kilometru za barakem, tak se tak trosku povazuju za moravskyho sudetaka :)

          0 0
    • jaski  

      je tak to sem jeste nevidel :-D po tomhle uz vim ze nejsi debil ale ze si nemocnej. tesim se az vecewr pridu co tadyx zase vymatlas z ty tvy krivy hlavy ve jtery nic nemas :-D to je prdeeeeeeeeeeeeeů

      0 0
    • Misiak  

      notohle… najdi si zenu alebo behni do bordelu sa uvolnit ;) (peace)

      0 0
    • Habib  

      ..koukam, ze spasitel vstoupil mezi nas…

      0 0
    • Hanato  

      No to by me zajimalo na koho si hrajes… Jak se to tu zacalo resit, tak jsem se schvalne podival na tve prispevky a vychazi mi z toho jedno – asi trpis komplexem menecenosti a potrebujes si nejak zvysit ego. Jinak bys nemohl napsat to cos napsal… A doporuceni nakonec? Co treba psycholog?

      0 0
    • Blade  

      tohle nevydejcham, du se vyjezdit na bajku :-D

      0 0
    • Honas  

      Až jsem si z toho sednul na prdel! Ó … jak jsi úžasný, pane dokonalý!!! Prosím, můžu si s tebou potřást aspoň rukou?! Vím, nedosahuju ani výšky toho hovna, cos´předevčírem objel, když jsi vyrážel na trasu Praha – Berlin a z5 … Super … Jsme lůza! Jsme nuly! Díky… Doufám, že nám ukážeš cestu za světlem, k osvícení! Abysme mohli být jako TY!!! PANE BOŽSKÝ!!!!!

      0 0
    • sis  

      tak tohle je fakt moc:-/ PS: to s tema reprosema se mi ale libi:-D

      0 0
    • Meesha  

      Ó Adminenejvyssi z nejvyssich, delej s tim zoufalcem neco pls!

      0 0
    • ziki007  

      Ty woe, tak ty seš už moc..... Zkus trasu Bohnice a z5......

      0 0
    • martt  

      Mily olkyc, vsimni si, ze ja na Teba neutocim. Uznavam, ze niektore Tvoje prispevky su zmysluplne ale bohuzial v poslednej dobe to trocha prehanas a generujes zaplavu nezmyslov, v ktorych sa to zmysluplne strati.

      Na Tvoje odborne vedomosti som napriklad ja zvedavy. Preto by som bol zastanca moderovaneho threadu, ked by si mi do odbornej temy zacal pisat osobne invektivy (alebo naopak ostatni proti Tebe) by som to jednoducho zrusil uz v zarodku.

      btw: vzdy ked pridem domov, spim v jednom byte s dvoma reprosmi (moje deti) :-)))

      0 0
      • martt  

        neviem, ci by som dokonca nemohol oznacit aj moje tretie dieta za reprezentanta, bola na nejakych majstrovstvach sveta vo veslovani a skoncila 93., kukni tieto vysledky

        www.concept2.co.uk/…ail_2006.php?…

        0 0
      • multib  

        Milý Martt, v tej záplave útokov na mňa je velmi ťažké rozlíšiť úprimnosť od ir=onie a cynismu.
        Niemožem s Tebou súhlasiť, že iba niektoré moje príspevky sú zmysluplné, lebo všetky majú zmysel. Možno skrytý a Ty si ho nezbadal, ale je tam. Možno ide iba o žart, ale nezmyselný nie je , skutočne, ani 1. Ukáž, o ktorom si to myslíš.
        Ja nie som dovodom pre moderovanú diskúsiu (ale nie som proti, naopak!), lebo len se bránim útokom.
        Gratulujem Ti k takej úrode reprošov, určite o nich ešte počujeme. Vidieť dobrý základ.
        Ale prečo som ja o nich začal, treba hladať dovod v nedovere k mojím tvrdeniam a keďže sa ma to dotklo, chcel som len poukázať na to, že zpochybňovanie nie je na mieste a že by som mohol predostrieť ešte menej pravdepodobnejšie, ale pravdivé, tvrdenia. Nemám potrebu se chváliť, kde a s kým som bol (k tomu by som musel uviesť mená), ale keďže ja niečo poviem, je to fakt (pokial neide o vtip). Sme na diskusnom fóre, kde sú rozne diskusie, otázky a témy a ja som len prispel do niektorých z nich svojimi zážitkami a poznatkami (ako spusta ďalších) a niekto iný ma hrubo napadol urážkami a zpochybnením mojich tvrdení. Tam treba hladať prapríčinu všetkých problémov, ja sa iba bránim.
        Treba pozrieť, čo píšu iný (bez súvislosti so mnou) a zrazu bude zrejmé, že je plno nezmyselných príspevkov aj threadov. Napríklad že niekto bol z Bushom v Bielom dome na bycikli, alebo na mesiaci atď. Viem, sranda, ale prečo nie je brané ako sranda to, čo som napísal ja?!? Zrazu to niekto označil ako blábol a jeho pochlebovači a nohsladi mu pritakali ešte v ostrejšom rytme! Súčasne ma urážlivo napadli! Poukáž na čokolvek, o čom sa domnievaš, že je moj nezmysel a ja a vyvediem z omylu. Ja nezmysle nepíšem! Rovnako ako hrubé invektívy, lebo kto sa takto správa tu, správa sa tak aj doma, a neviem si predstaviť, že by som pred svojimi deťmi(4 + 2) hovoril vulgárne!
        Takže resumé: Každé mojej reakcii predchádzala volaká akcia a tam treba hladať príčinu a problém. Moje príspevky sú OK. (Ak by si našiel čokolvek urážlivé, alebo nevhodné, som schopný a ochotný sa ospravedlniť, alebo tvrdenie zobrať speť, alebo vysvetliť problematickú pasáž.)

        0 0
        • Orbis  

          olkyc is God… with olkyc forever… kick him

          0 0
        • martt  

          Jednoducho nie je akcia bez reakcie. Necital som vsetky Tvoje prispevky ale typicky priklad vyzera asi takto:

          >>>>> presiel som na bicykli 1 000 000 km >>>> to je nezmysel, ak by si jazdil 10 tisic rocne, potrebujes sto rokov >>> 10 tisic rocne je hovno, mam asi 20 rokov, nie sto. >> najdi si psychiatra

          si debil

          Necitujem to presne, ale na nejaku podobnu diskusiu si spominam.

          Ja osobne sa nenecham vyprovokovat. Ak na mna niekto zacne utocit, jednoducho neodpovedam, kludne moze verejne a anonymne vyhlasovat, ze som *****, aj tak nereagujem.

          Svojimi prispevkami tu ludi skutocne nasieras a ja si myslim, ze naschval. Naco by si tu inac zakladal thready typu „Co pozoruji již hooooooooodně dlouho, jsou 2 boule na zadní spodní části trupu, velikosti melounů..“.

          Toto je podla mna kontraproduktivne a skodi to foru. Ja sem chodim na to, aby som sa nieco dozvedel a myslim si, ze na osobne invektivy su tu ine fora, pokec apod.

          Ak chces vymenovat aj Tvoje zmysluplne prispevky: bolo napr. upozornenie, ze nie kazda oska zadneho kolesa pasuje do diery v patke prehadzovaca. U mna tam nahodou dve kolesa presne pasuju ale tretie nie (overil som si to) a mam trocha vycitky, ze vdaka mojmu navodu tu niekto bez rozmyslu nasilim natocil osku do svojho haku a znicil ho (stalo sa to).

          Na zaver: skutocne si premysli na co chces reagovat, pripadne aky thread chces zacat. Vdaka povesti, ktoru si si tu stihol za velmi kratky cas vybudovat, sa aj zmysluplne thready ako napr. thread o destrukcii bowdenu zmeni na skladku odpadov.

          0 0
          • multib  

            Nie som si istý, ktorý text prisudzuješ mne. Takže pozri.
            Napísal som, že som ušiel 1000000 km (čo som pozdejšie upresnil na 800000. Ostatné veci, pred ktorými máš šípky, som nenapísal, zrejme ide o reakcie iných. A Ty hovoríš, že to je nezmysel? Prečo? To je reálne a aj realita! Keďže na inom mieste píšem, že som chodil na bycikli Ostrava/Brno na otočku, do Hradca Králové a druhý deň spať, 2 – 3 razy týždne, tak je zrejmé, že som mal vysoké mesačné priemery (2500 km; niektoré mesiace cez 3000) a tedy aj ročné! Kde vidíš rozpor?
            To, že to niekto zle pochopil, neznačí, že by mal hneď niečo vykrikovať, mal by sa pýtať, ujasniť si to, prosto diskutovať! Takže tak.

            0 0
            • martt  

              tu je krasne pocasie, uz mam prilbu na hlave a odchadzam na bike. Vecer sa ozvem. Ja som tiez presiel rocne 12 tisic, toho roku mam asi 6 tisic a dokonca moja zena, ktora jazdi denne do prace prejde rocne cez 10 tisic km.

              Tymi sipkami su znacene quotacie (nenapada ma ako sa to vola po slovensky) skratka tok diskusie. Na Tvoj prvy imho prehnany udaj reaguje ktosi tym ze viac menej klames, Ty reagujes uz celkom prudko a diskusia nam pekne odchadza do stratena.

              Teraz uz skutocne odchadzam a vypinam pocitac, cau.

              0 0
              • multib  

                „quotacie“ = citace. Tak vida, další, kdo najede jen pracovně 10000 km! No a já jezdil celé dny. Dokonce i ve spaní šlapu (říká manželka)!
                Jak dlouho jezdíš?
                (Jinak i tu je parádně, na krátký dres a zvažuji, jestli mám stěhovat, nebo využít poslední sluníčko. Asi slunce. Ahoj.

                0 0
                • martt  

                  Jak dlouho jezdíš?

                  zavodne som nejazdil nikdy. Na galuskaci som jazdil intenzivne od 1977 do 1984 a potom ma to znova chytilo od 1992 dodnes.

                  0 0
                • St1c  

                  myslim ze cely tvoj problem ( ak sa to teda da problem nazvat) spociva v zaklade pisania na internet. ked pises nieco na diskusnom fore tak nikto nevidi tvoju gestikulaciu ci mimiku. a tak sa aj z vety ktora ti v hlave znie ako vtip moze stat velmi popudiva a urazajuca veta, ci veta ktora znie ako „blabol“. Preto nejaky mudry clovek vymyslel smajliky:D a kedze ty si sa v jednom threade(neviem v ktorom ked si ich v poslednej dobe naschval vytvoril niekolko) vyjadril ze pre teba su nepodstatne ci take cosi, tak niektore tvoje vyjadrenia su popudzujuce ci nezmyselne. Myslim ze taky smajlik tvori cca 60–80% vypovednej hodnoty vety na internete, takisto ako je v beznom hovorovom styku dolezita gestikulacia a mimika. Moja rada je aby si zacal taketo smajliky pouzivat a budes sa vyvarovat mnohym neprijemnostiam. Potom veta „Dokonce i ve spaní šlapu“ nadobudne uplne iny charakter a nikto to nepouzije proti tebe napriklad takto" Olkyc je chuck norris, on nespi, on bicykluje aj v posteli":D:D

                  0 0
          • multib  

            Aha, ešte som zabudol odpovedať na zvyšok.
            Pravda je taká, že som zvyknutý vrátiť odpoveď na každé slovo, ale tu to nieje, zrejme, na mieste.
            Prípad tohto: „Co pozoruji již hooooooooodně dlouho, jsou 2 boule na zadní spodní části trupu, velikosti melounů..“. Išlo len o vtip, ako pokračovanie troch podobných predchádzajúcich threadov. Čítal som to po sebe asi 3 x a vždy som sa smial (a ja sa nesmejem každej hlúposti, ale toto sa mi páčilo). A „osobné invektivi“ (urážky, napadanie) tam predsa niesú (?). A už som tu čítal hlúpejší thready od mojho. A o iných fórach (pokec, …) som nevedel, proste som si ich nevšimol. Dobre, príšte pojdem tam.

            0 0
            • St1c  

              presne na to sedi moje predchadzajuce tvrdenie, tebe to prislo smiesne kdezto clovek na druhej strane republiky to pochopil uplne inak, lebo mal prave inu naladu…

              0 0
            • martt  

              na Tvojom mieste by som tieto thready zamkol, potom zmiznu v historii a bude tu zase klud. Pokial niekto potrebuje odbornu radu, urcite rad odpoved od Teba privita.

              0 0
    • wroum  

      ty ses pripad pro psychiatra. kdyby ses ohledne tech reprosu chlubil aspon tim, ze si spal s Hurikovou, tak by mi to prislo sice ujety, ale pochopil bych to, ale takhle…

      a proc bys mel byt tady? skutecne netusim, cloveka degenerovanyho kolem, kterej zaklada jeden dementni thred za druhym a este se cejti ukrivdene kdyz mu nekdo napise kritiku na ten jeho blabol, tady nikdo nechce. ze zacatku sem se docela bavil a myslel sem ze ses nedomrdlej pubert, kterej si dela prdel, ale pak sem pochopil ze ty hovna myslis vazne :-/ a jestli dostanes BAN, tak nikdo nebude spokojenej jak s tebou vypek, ale bude spokojenej, proto, protoze zmizi z tohodle fora momentalne nejvetsi debil co tu je.

      BTW: zkus treba cyklodiskuze.cz – budou z tebe mit urcite radost :-P

      0 0
      • sportovni_biker  

        Ježiši na Cyklodiskuzi ho neposílej, ještě to zes… i tam :-(((

        0 0
    • honzarb  

      no tak nedalo mi to a precetl jsem si vetsinu tvych prispevku na foru… no nevim, nebudu na tebe hazet spinu, tu na sebe hazis sam, musim ale rict, ze se nad tema tvyma nesmyslama docela bavim!:o) takze bud si ze vsech tady delas srandu a bavis se tim, jak je vytacis, nebo jsi vazne tak hloupej clovek, ktery ma pravdepodobne naky problem??

      0 0
      • multib  

        Jakou špínu, jaký problém, jaké nesmysly, co konkrétně? To, že Ty něco nechápeš, nebo nedokážeš, neznamená, že je to nesmysl! Jinak, já problémy nemám, já je řeším.

        0 0
    • hruskovica  

      Vzdyt spi s reprosema,to je jasne,minoritni spolecnost 4 procenta.

      0 0
      • JJ  

        Jestli nespi s tim reprezentantem v onanii, jak byl vcera v televizi:)

        0 0
    • lenochod  

      No to je ale pr*el :o) Díky, to mne pobavilo :o))) Mnoho šťastných kilometrů s reprošema.

      0 0
    • vlk  

      Tak něco takovýho sem fakt ještě neviděl/nečetl. Ty si fakt „originál“-to se jen tak nevidí.Co je nám do Tvých známostí.To ještě nepotvrzuje to, že si dobrý na kole a už vůbec ne to, že si psychicky zcela zdráv.Nikoho tu Tvé osobní hovadiny nezajímají -s kým si spal a s kým ne.Se nediv ostatním.Píšeš takové blbosti.Tak Tě považují za Jarina.A když si třeba ty najeté km umí každý spočítat.Na kole tak 10 let 3tis za měsíc a to jistě tolik nejezdíš i v zimních měsících.To se pak nediv, že si někteří zjistí Tvé osobní údaje-co si vlastně za exota.Pravda je, že na bikeforu se poslední dobou nic rozumného neřeší, ale Ty Tvé příspěvky to je fakt hrůza.Mohl by sis raději přispívat na nějaký ten Váš slovenský web nebo na diskuze na webech typu Velo apod.

      0 0
      • vlk  

        PS: Si nemysli, že Tě za ty hovadiny někdo bude obdivovat.To se na tomto foru nenosí.

        0 0
    • cíca  

      Budu sprostej ,ale to už nejde. Reproši Ti asi vyšukali mozek z palice. Možná máš v prdeli takovou díru ,že Ti asi vypadl.

      0 0
      • mm  

        lol

        0 0
      • Bebe  

        Brečím smíchy :-))))D

        0 0
      • St1c  

        auauauaua, skapinam z toho smiechu…

        0 0
      • CZiko  

        njn, olkyc je ten druh člověka, který si na své kondomy dělá nášivky se svým jménem:-D

        0 0
    • kafac  

      Az do ted jsem na tve prispevky nijak nereagoval, rikal jsem si je to nejakej nactiletej blbecek, kterej si leci svoje mindraky. Ale ted vidim ze tohle je podstatne horsi. Abych nebyl jak ostatni – nebudu se ti smat a urazet te, nabidnu ti pomoc. Mam velmi dobre znamosti v Brne v psychiatricke lecebne, jestli chces zaridim ti prednostni prijem.

      0 0
    • HLAVA  

      tak to je maso nechci byt vulgarní ale si uboha pič. ktera tady jen machruje

      0 0
      • PaLO  

        Nechodím sem na forum moc často ,ale se mě zdá že pan nikdo(podle nevyplněných osobních dat)vlastně útočí na typ lidí jaký je on sám(a to do puntíku). Četl jsem asi 10% ztéto diskuze a nehodlám si zasírat hlavu pičovinama ktery sem nepatří,jelikož se netýkají biků.

        0 0
    • coolboy  

      Nechte ho na pokoji! abyste věděli, tak reprezentantovi a českýmu Lancovi – Olkycovi je 37 roků. Jak jsem na to přišel? Dejme tomu, že v 15 začal s kolem, potom jezdil každej měsíc 3000km. Do 800 000km, který najel to dělá 22 roků… A pokud si starší Olkyci, tak teda před tebou opravdu smekám!

      Jinak si myslím, že seš celkem slušnej cip! Nás fakt nezajímá, že si na ruce dloubeš kuří oko a já nevím co eště… Good bye!

      0 0
      • Lance  

        tak to abych zmenil nick, ja myslel,ze jsem cesky Lance,no Lanci uz nejsi Lanci:)

        0 0
        • coolboy  

          promiň, nechtěl jsem se tě dotknout, ale asi tu jsou jinačí velikáni :-D

          0 0
    • Gorgov  

      hod sem pls svoji fotku!:)

      0 0
      • Toams  

        si chces urobit dres, co?:-D

        0 0
    • fousek  

      :-), to je snad lepsi nez thread s Chuckem Norrisem

      0 0
      • CZiko  

        Když jde bubák spát, dívá se jestli pod postelí nemá Chucka Norrise. Když jde Chuck Norris spát, tak se dívá pod postel, jestli tam nemá olkyce:))

        0 0
    • Blade  

      co ještě dodat..snad jen: chudáci reproši :-DDD

      0 0
    • Kovak  

      hmmmmm, tak to jsi opravdu nejlepší...........

      0 0
    • CZiko  

      a já se bavím s týpkem který jezdí český pohár (nejen jedním), jednou jsem s ním spal ve stanu a taky jsem mu podával flašku s pitím – a taky jsem z ní po něm pil!!! Dodnes, když se potkáme, zeptají se, jestli jdu zajezdit a nečekají, až se zeptám já! také jsem byl první v naší vesnici, který si pořídil mtb freestylové kolo!!! rovněž si dokážu seřídit přehazovačku, a vy ostatní žárlíte a nepřenesete přes srdce, že se objevil někdo, kdo tomu rozumí a vy jste takto na druhé koleji!!!

      Tak to jenom ve zkratce jaký jsem killer:)))))

      0 0
      • coolboy  

        a já jsem si dokonce aji nedávno vyměnil sám píchlou duši a taky jsem předevčírem předjel do kopca jednu ženskou! Sorry CZiko, sem lepší! :-D Peace!

        0 0
        • CZiko  

          a byla ta ženská aspoň reprezentantka?:-D

          0 0
      • multib  

        Hele, já, ani nikdo jiný Ti to nezpochybňuje. Já se tím nechválím, jen jsem to uvedl jako fakt, který se stal, stajně, jako mnou uvedené věci (např. 83 km/h do kopce) o kterých pochybujete! Ale ubytečně se snažím, holt nejste to schopni pochopit, no jo.........

        0 0
        • jaski  

          no ja o tom nepochybuju. ja totiz vim ze je to totalni vymysl a nesmysl. rekni mi jak by si tocil klikama? nebo mas pilu 250zubu a vzadu 5? prestan si vymejslet uz kraviny. Já se tím nechválím myslim ze by si se fakt mel jit lecit nebo jeste nekomu ublizis…

          0 0
          • multib  

            Provokuješ...­.............­.? Ty to jsi, kdo dělá z těchle stránek něco jiného..... A nic na tom nemění ani Tvoji nohsledi..... A že jste si z toho udělali sektářský klub, to jsi přiznal už dávno....... Mafie!

            0 0
            • jaski  

              aaaaaaaaaa :-D to ej prdeeeeel uz neeeeeee. prosim prestan nebo se asi udusim smichy :-D ale opet sem nepochopil co je to nohsled. ja z tehle stranech delam neco jineho :-D nevim jestli mam verit ze ty vazne veris tomu co si ted napsal ale jestli jo tak fakt potrebujes psychiatra.

              0 0
            • St1c  

              mozem poprosit nejake fakty o tom jazdeni do kopca rychlostou 83km/h? poprosil by som tvoju hmotnost, hmotnost tvojho bicykla, o aky typ bicykla ide, ake si mal siroke galusky, a ake to bolo stupanie, aka bola pociatocna rychlost… ja si to len fyzikalne prepocitam a predpokladam ze zdovodnim ze je to nezmysel. kazdopadne nepopieram ze je to mozne ak budem brat situaciu ci miesto kde konci ostre klesanie a zacina stupanie a ty zo zjazdu ides 90km/h tak potom beriem ze prvych 10–20m zaciatku stupania mozes ist rychlostou 83km/h. a kedze to je prvych 10–20m stupnia tak je pravda ze ides do kopca:D

              0 0
              • jaski  

                proste jenom nedokazes unyst ze ten kluk je sikovnej a ty nic takovyho neumis.

                0 0
                • St1c  

                  nie to nedokazem:D ale po dobrom zjazde dokazem ist do protisvahu 60km/h:D

                  0 0
                  • St1c  

                    teda tych prvych 20m myslim:D

                    0 0
            • jaski  

              jo a jeste mi rekni kde sem co priznal ze je tady sektarskej klub. jenom kecas picoviny a lzes. nejses debil ses spis chudak. si asi musel reprosum delat otroka tak to na tobe nechalo nejaky nasledky koukam :-D

              0 0
            • kurýr na bajku  

              Možná se zkus juknout trochu do historie. Jdou proti tobě i lidé, kteří se jinak navzájem nemusej, tak nevím jestli to bude s tou mafií zas tak horký.

              A co se jaskiho týče , tak než jsi přišel, tak to byl poměrně nevýrazný typ (jaski neuraž se ,–))).

              0 0
              • gobike  

                No pri hadkach s malym_bobem mi pripadal az moc vyrazny ;-)

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Tam jsem ho poprvé zaregistroval. Jinak sem o něm vůbec nevěděl.

                  0 0
                  • jaski  

                    aspon vidite co ze me tady ty pripady delaj :-D s malym bobem potom byla sranda a nijak mi ted nevadi ale za to olkyc…

                    0 0
        • coolboy  

          já ti věřím. třeba v autě to je naprosto reálný!

          0 0
        • CZiko  

          83km/h je kolikrát těžké rozjet z kopce:))) ten tvůj výplod na začátku mě fakt dostal

          „já spal na pokoji při Okolo Slovenska s našimi nejlepšími, dával jim pití na bufetu atd. Dodnes, když se potkáme, podají mi ruku a nečekají, až já ji natáhnu!“

          No nevim, jestli je někdo tak vděčný za to, že jsi mu před pár lety podržel flašku s pitím:-D Myslím, že i nejlepší reprezentanti v noci funí a chrápou úplně stejně, jako kdokoliv jiný, takže na tom, že jsi s nimi spal v jednom pokoji vůbec nic nevidím:)samozřejmě bych si s některými rád pokecal, ale do kolen z toho nepůjdu:) Můj obor je například hotelnictví/obsluha a taky jsem na praxích obsluhoval pár slavných lidí, ale určitě se z toho nezhroutím a nikomu to necpu:)

          A teď se asi nasereš… něco takového říkám jenom vyjímečně, ale fakt jsi magor, něco jako Rimmer:)))

          0 0
      • pepino  

        Počkej, na freestyle se používaj taky MTB kola?

        0 0
    • Beeda  

      banik olkyc, koukam jsi 3 tydny na b-f a uz si podavas ruce s repre, dobryyy

      PS: kde ti dezo hackly maila:-)))) ??

      0 0
    • apache6000  

      (většinou) nemáte tu odvahu uvést své jméno, datum narození, či dokonce adresu!-hlavne ze ty jo.nezda se ti ze tak trochu lzes.magore

      0 0
      • multib  

        Nepochopils, o co go. Napřed mne napadnete, že nemám údaje a sami je nemáte a teď to obracíš. Co se do toho motáš, když neznáš gró věci!

        0 0
        • jaski  

          tak uz se nerozciluj :-)

          0 0
        • JJ  

          Juuu, olkyc ma zpatky svuj nick:) Von taky nebude uplne nesikovnej hacker

          0 0
          • JJ  

            (česky řečeno podvodník a zloděj:)

            0 0
            • Lump83  

              A co třeba lump? .-)

              0 0
            • multib  

              Seš trouba, neotravuj§

              0 0
              • Lump83  

                Už se bojim :-)

                0 0
                • multib  

                  Sis nevšimla, že to nebylo na Tebe.
                  A nejspíš sis nevšimla, že jsem se Ti posledně obratem omluvil, že? Jinak jsi mohla dát znamení.

                  0 0
                  • Lump83  

                    OOOOOO, ty se mě pamatuješ?! Nemůžu věřit! Tak to promiň, už si všímám, ale stejně se bojim :-)

                    0 0
      • coolboy  

        apache6000 má v tomhle pravdu! nejlepší je, když anonym nadává anonymovi :-D

        0 0
    • myscho  

      NIE JE OLKYC V SKUTOCNOSTI BIKER JAK PES?

      0 0
    • Bebe  

      Na tohle snad ani nejsou dost silný antidepresiva!

      0 0
      • Lump83  

        Zato sedativa by na to jistě pomohly :-)

        0 0
        • Bebe  

          Kazajka a vypolstrovaná cela bez oken :-)

          0 0
    • pegas  

      ..olkyc nemuzes sem prosim hodit tvoji fotku…rad bych vedel jak vypadas abych se ti mohl poklonit az te potkam na kole..zastavim­..pokleknu..a podekuju bohu za to ze sem te potkal a reknu mu ze je mi cti videt takovyho cyklistu!!!…neboj, to je sranda:-)))…az te uvidim a poznam tak te vezmu velkym obloukem, pac potkat blbce jakym bezeporu ses, tak asi hodim kolo do skarpy a du dom pesky abych to rozdejachal..Neber to jako utok proti tobe, tohle je jen suche konstatovani..Mozna rozumis kolum a vsemu co se kolem toho toci..mozna ne..ale cyklistika neni jen o tomto..je to hlavne o lidech..a s tvou primitivni inteligenci te za cloveka proste nepovazuju..tak prosim opust toto forum a pis si sve blaboly treba do denicku..ahoj Petr

      0 0
      • multib  

        A já myslel, že tohle je veřejné místo i pro ty slabomyslné, jako jsem já!!! Pitomec ze mně, fakt, už mi to dochází! Privátní mejdan tu máte…

        0 0
        • jaski  

          ze mně- 2. pad takze tam ma bejt MĚ tak vypadni a nerus nas mejdan. myslim ze to nikomu vadit nebude.

          0 0
    • multib  

      Vaše starosti na moji ................

      0 0
      • jaski  

        uz me fakt ale seres. vypatlance debilni

        0 0
        • enjoy  

          no tak to by jednoho skoro potesilo ne?:-)

          0 0
          • CZiko  

            mě třeba jo:-D já se nad tímhle dobře bavím:-D

            0 0
          • jaski  

            to ja jenom tak rikam ve skutecnosti ho mam rad :-)

            0 0
            • CZiko  

              jakože „co se škádlívá, to se rádo mívá“ ??? :))))))))))))))

              0 0
              • jaski  

                presne tak :-) on je vlastne olkyc fakt hodnej a milej kluk kterej to s kazdym mysli dobre a chce poradit ale nase male mozecky to nedokazou pochopit a mysli si ze je debil.

                0 0
                • CZiko  

                  obyčejný člověk prostě nepochopí génia:-D

                  0 0
    • mountaineer  

      Co kdyby si napsal az nekam pojedes na zavody,urcite se odtud najde dost lidi ktery tam zmeri sily.Zatim jenom pises a pises,nic co by aspon trochu potvrdilo ze nekecas jsi neukazal.

      0 0
    • pos3k  

      neres to..par prvnich prispevku sjem se smal, potom jsem poznal ze mas v lecems vetsi prehled nez podobnych uzivatelu (napr. ja)

      ze si vyskolil par troubelinu kteri ani svoji chybku skoro neuznali a delali z tebe ****** (viz slehace ala LOOK)..tim si s aspon u me odparal Jarina..posramocene napr. maximalni rychlosti..bohuzel tvoje interpretace se nemeni, a je takova drazdiva pro zdejsi domobranu :-) neres uplny chujoviny, lidi si spis chytil svym poctem zalozenych prispevku, coz se tu opravdu moc nenosi..navic tam resisi veci ktere jakozto „znalec“ opravdu resit nemusis, resp resit mimo b-f :-) nikdo ti nebere (aspon teda ja ne) ze mas prehled v cyklistice , uz od dob kdy ja a mnozi tahali kacera.

      tvoje prispevky osobne prectu a necham byt, nestoji mi ani za namahu davat blokovane, ja jsem cteci maniak a ctu vse..toto je vyjimka, ber to jako radu od mladsiho, dej si trosku odstup..tu neni soutez o nej, atd.

      btw: zcela nesouhlasim s cinem JJ vuci tobe (mozna casem pochopis, ale asi ti je dobre u srdicka, u me si klesl na uroven kanalu a ovaci se ode me nedockas) a dalsich hackerskysmys­lejicich ubozacku, podle me je to jen veci ADMINA. Pochopil bych jeho zasah, dostal nejaky vzkaz? Mohl klidne zakrocit, ci reagovat na nase pripominky ohledne jednoho uzivatele a zcela urcite by udelal nejake rozhodnuti.

      zdar bajk

      0 0
      • Manas  

        Souhlasim

        0 0
      • goofy  

        Taky souhlasim. Sice jsem tady ted asi tyden a neco chybel (obcasne navstevy nepocitam), ale co jsem videl predtim, a pocet prizpevku ktere se tu objevily, vytvorily u mne na tohoto cloveka jisty nazor. Jenom me mrzi, ze dela Moravskoslezkemu kraji zase ostudu… Vidlak z Ostravy. :-(

        P.S.: Dlouho jsem uvazoval, zdali tu posledni vetu tady dat, ale nakonec jsem se proto rozhodnul, protoze nemuzu jinak.

        0 0
    • lenochod  

      Znal jsem na SPŠ v Příbrami jednoho podobného. Jmenoval se myslím Michal Hromádka. Když jednoho dne do „Naší“ školy přestoupil. Než se postavil k tabuli a dostal první kouly, tvrdil, že je premiant. Nerozuměli jsem tomu, že může takhle člověk lhát sám sobě. Tvrdil že jezdí s „Reprošema“ a že trénuje každej den cca 150km na silničce. Měli jsme jej už za kašpárka. Nicméně jeho historky byly jak od barona Prášila :o) Všemu sám věřil a čertil se, když jsme se nad něčím pozastavili. Jeho kariéra barona Prášila skončila když při školním výletu do NSR (krátce po listopadu 1989) ukradl v cyklokrámu rukavice a nějaký jiný drobnosti. Byl přistižen a poté i vyloučen ze školy.

      Je to prej normální diagnóza a lidi se s tím léčej – to chorobný lhaní. Myslím že to hraničí s rozdvojením osobnosti. Je asi opravdu nemocnej.

      0 0
      • JJ  

        Lhavka, tahle nemoc byla uz v Karkulinovi ze strechy nebo kde:)

        0 0
      • CZiko  

        takovým chorobným lhaním trpěla jedna holka od nás ze třídy, která už také vypadla… například nám asi 8× v různých obdobích řekla, že jí umřela babička nebo jí srazilo auto, popřípadě psa… asi 5× byla těhotná a potratila – celý proces trval deset minut a hned po něm byla OK:-D, její starý jí požádal o ruku a měli jet na svatební cestu do Burgund:-D Jooo, byla s ní prdel, to se člověk pokaždé docela dost dozvěděl:)

        0 0
      • jaski  

        vzdyt sem to uz taky psal ze on tem lzim veri a neprizna si ze nema pravdu ale naopak. presne jak rikas- je to nemoc.

        0 0
      • Andrzej  

        ale to zas ne, on je fakt cyklista co dost jezdi

        0 0
    • petebike  

      to musi byt on, jinak to neni snad ani mozne :-DDD

      www.petebike.com/olkyc.wmv

      0 0
      • wlk  

        no to musel být on, nevím o nikom jiným, kdo by to dokázal :-)

        0 0
        • rarášek1  

          jj, to je on!

          0 0
          • wlk  

            jen mě fakt dostalo, jak projel mezi těma kamiónama, který se ho snažily skřípnout, dobrej adrenalin :-)

            0 0
            • scret  

              olkyc je fakt dobrej!:))))

              0 0
            • St1c  

              ty vole co to bolo za magora?:D s tymi kamionmi to bolo huste…

              0 0
              • Krys  

                Je to montaz. Uz sa to tu preberalo. Policajti tam nahanaju zlych chlapcov, ktorych nakoniec zablokuju tie kamiony. Niekto tam sikovne zamontoval cyklistu

                0 0
                • St1c  

                  hmm, zaujimave

                  0 0
                • wlk  

                  to nebyla foromontáž, to byl Olkyc!

                  0 0
    • Maynard  

      hele,mel bys začít víc hulit…byl bys vyrovnanější:)

      0 0
    • hruskovica  

      Olkyc,jdi se splachnout a nevotravuj..

      0 0
    • Lance  

      nechtel jsem, ale napisu to: sel jsem se vycurat a vedle me chcal Jagr – tak a fcil mudruj, co je vic?

      0 0
      • jaski  

        tak to je jasny. to vidim na dalsi thread a anketu.

        0 0
      • Jenda  

        Lanci kdyz uz tu bylo nekolik zadosti o olkycovu fotku a porad nic – nemohl bys jako nejvetsi a nejvsestranejsi umelec zrekonstruovat jeho podobu na zaklade jeho anatomickych zvlastnosti jim zde popsanych?

        0 0
      • multib  

        Myslím, že Tvou přítomnost na Měsíci, či v Bílém domě to nezastíní. To jsem se nasmál, až se za..... (Pls, co na tom bylo k smíchu…?)

        0 0
    • scret  

      ostatni mi snad prominou za vulgarismy… fakt mi dosly nervy!:(

      Olkyci ty jsi normalni zasranej zparenej megakokot,ty jsi takovej ***** ze kdyby byla soutez kokotu na svete,tak bys byl druhej,protoze jses takovej ***** ze bys ani nevyhral!!!! A uz jdi do ******!!!

      0 0
      • St1c  

        loooool:D

        0 0
        • scret  

          a doufam ze sem svoji fotku olkyc neda,pac kdybych ho nedejboze nekde potkal,tak bych mu musel asi fakt ublizit!:(

          0 0
          • Lance  

            aspon trochu jsi me v tento blby den potesil:)

            0 0
            • scret  

              uznani od „Mistra“:)) oooo,to me tesi!:)) rad delam lidem radost:)

              0 0
              • Lance  

                jj jsi jako ja, aspon jedno pozitivum, uz at je zitra

                0 0
      • enjoy  

        mi to skoro zacina pripadat,ze se zacnu stavet na olkycovu stranu..

        0 0
        • Lance  

          bylo by dobre udelat anketu na ci strane vlastne kdo je, ja jsem nestranik a presto, ze ten Jagr chcal vedle me, tak mam rad olkyce i enjoye

          0 0
        • scret  

          neprovokuj!:)))

          to jako kvuli tem urazkam?? ten clovek to nema v hlave v poradku!!! podle mne je to bud uplnej blb nebo jenom provokater!

          0 0
        • kurýr na bajku  

          Tak vzhledem k tomu, že se už na jeho stranu tak trochu postavil pos3k, tak myslím, že je to pro tento týden až až. Jestli se polepší, taxe od pondělka můžeš postavit na jeho stranu. Já pak uvidím za 14 dní ;-)

          0 0
      • multib  

        K Tobě dom nepřidu.Smrdí tam.

        0 0
        • scret  

          ???

          0 0
          • multib  

            Neříkals, že jsi v prdeli?

            0 0
            • enjoy  

              :-)))

              0 0
            • scret  

              ne,nerikal ani nepsal!! ale posilal jsem tam obrazne receno Tebe!:)

              0 0
              • Lance  

                hele podejte si virtualne rucku a vse dobry, chci aby scret s olkycem byli nejvetsi kamaradi

                0 0
                • enjoy  

                  mozna kdyz nakreslis jak to udelat…:-D

                  0 0
                • scret  

                  to radsi nebudu komentovat:)))

                  0 0
  • Feroman

    Astar je nejlepsi :) ale Ptaah je taky dobrej

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce