Kde na žiletce po jížní Moravě??

9 nepřečtených
  • vitzero

    Zdarec. Prosím o tipy, kde dobře potrénovat na silničce v Jihomoravském kraji, především Břeclavsko, kde jsou hlavně kvalitní silnice?

    0 0
    • jeffino  

      jezdi a hledej, už to je slušnej trenink, na kvalitní souvislý asfalt zapomeň, jsme v česku:-)

      0 0
    • cookier  

      Rakousko

      0 0
      • vitzero  

        No, abych přiznal barvu, jsem z Břeclavska, z Brna dojíždím o víkendech na kole domů jako na chalupu a mám to tu i dost projeté jak lesně, tak i silničně. To Rakousko jsem asi v duchu očekával, ale přece jen se ptám, jestli nemáte nějaký tajný tip, kde je to tu fakt top, jsem vlastenec, chci hrát malou domů :D Mně osobně se fakt asi líbí trasa ode mě z Klobouk, přes největší kopec Vrbici :D do Lednicko-valtického areálu a odsud kousek do Uher, soutok Dyje a Moravy, to je můj takový top. Ale kde jsem ještě pořádně nebyl, tak je NP Podyjí, jaké to tam je na silnicích? To je taky ještě poměrně blízko na jednu etapu.

        0 0
        • Jezevec70  

          Podyjí na silničku nic moc. Česká strana dost rozbitá (Znojmo – Mašovice – Břečkov – Čížov), navíc je na ní teď zvýšený provoz, protože se do konce prázdnin opravuje silnice Znojmo – Citonice (směr na Vranov). Takže opět můžu doporučit rakouskou stranu. Jinak je vcelku opravená silnice z Vranova přes Šafov do Stálek, ale dál zase nic moc.

          Na silničce se ale např. dá jet po cyklostezce z Mikulova do Nového Přerova a pak do Hevlína. Odtud je opravená silnice č.II/408 až ke Znojmu (kromě průtahu Hrádkem).

          0 0
    • Delkim  

      na bikemap.net ti tam naskočí mraky tras včetně cest skrz Rakousko a Slovensko, spousta oddílů tam mimo jiné jezdí trénovat a trasy jsou volně k dispozici

      u některých jsou i popisy atd…

      a jezdí se tam v okolí i závody, tak si trasu stáhni a můžeš si to projet

      opravdu málokde najdeš tolik pěkných tras!

      0 0
    • Smazaný účet  

      Břeclavsko – směrem do rakouska – Bernardstahl, Hohenau, Schrattenberg, Katzeldorf atd., cest je tam hodně, všechny hezké. Potom projet křížem krážem Pálavu, Mikulov, Sedlec, Lednice.

      Za sebe můžu doporučit Chřiby, krásná lesnatá příroda, kopce ( trochu větší jak brdek Vrbice ), hezké lesní asfaltky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.