Jedem fandit Sávě!!!(Praha - Benešov Sobota 1.7. na žiletkách)

9 nepřečtených
  • Gung-Ho

    Jelikož Tě Sávo chceme taky vidět na bedně u nás doma, tak sme se s Blackym a Darksonem dohodli, že Tě zajedem zejtra podpořit!!! Sáva totiž jede a vlastně i plave a běží tenhle triatlonovej závod triatlonbn.wz­.cz/soub/propo­zice05.htm Tak pokud by se chtěl někdo přidat, tak sraz máme v 9:30 u serpentýnek u Baranďáku, jedem na žiletkách a Blacky vzkazuje, že se neni čeho bát, že se jede kudla :-)) musíme bejt v Benešově před dvanáctou…jo a taky že pláštěnku a cepín sebou :-)) možná i řechtačky a trumpety a podobně, at je nás hodně slyšet :-))

    0 0
    • Páník  

      hmmm…skoda,ze ze me dneska bude svatebcan – mam to kousek za barakem.Minulej rok jsem se tam ometal a bylo to docela dobry.Skoda,ze asi moc nevyjde pocasi…kazdopadne preju uspech;)

      0 0
    • McBlacky  

      tak zas taková kudla to nebude ted jsem přišel domu :/ chjo to zas bude…

      0 0
      • Darkson  

        …to zas bylo, ale super! perfektní projížďka, parádní počásko, občas jsme to napálili, 2 obědy(i kdyžten první byl takový dětský). necelejch 160 km mi to dalo. jsem spokojen:-)

        0 0
        • McBlacky  

          občas jo, hmm, já myslím že ráno to bylo tak skoro na max a po obědě už se jen přidávalo až do Hostomic, pak už to zase šlo, ale teda z Knína to byla hrozná kaše, normálně mě bolej nohy po trapnech 170km, ikdyž teda s celkem dobrým převýšením. zejtra budu regulérně kontrolovat tempo a preventivně neberu tepák…

          0 0
        • Gung-Ho  

          jj, byla to dneska fakt paráda. Slibovaná kudla byla občas pěkná to teda jo, ale aspoň neni nuda :-)) Škoda jen, že sme selhali ve fandění a Sáva na bedně nebyla. Ale neva, závod to byl pěknej a aspoň sme očíhli, jak to na podobnejch akcích chodí.

          0 0
    • petebike  

      tak tady je asi 80 fotek

      www.petebike.com

      P.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.