Karbonové záplety kolem 20 tisíc

11 nepřečtených
  • MiguelD

    Zdravím všechny na bikeforum.

    Chtěl bych se zeptat, jaké by jste mi doporučili zapletená karbonová kola kolem 20 tisíc. Určitě bych chtěl galusková kola a výška ráfku spíše kolem 40mm nebo něco méně. Mám to hlavně na trénink v kopcích. Tím pádem chci nížší váhu, avšak dostatečnou tuhost kol. Díky za rady a nápady. Je toho na netu teď tolik, že se tím prohrabávám pomalu a není nad to, když má někdo něco vyzkoušeno.

    0 0
    • Radovan84  

      Mrkni ke mě do profilu. Zatím max sppkojenost.

      0 0
    • JFtryall  

      Ja vozim Yishun. Jsou k dostani i jako Max1 na Cyklomaxu a jsem spokojeny. Dobre brzdi, jsou siroky, U shape a maji kolem 340g v 38mm. Mam to na 20–24, ale klasika 2mm. Naboje Bitex a Novatec, kola 1380g za par korun a funguje to paradne. Jestli nebudes drtit Alpy a palit to, tak bych se nebal niceho.

      0 0
    • česílko  

      Za mne tato kola: http://www.remerx.cz/…8-622-karb_2

      Doporučuji kontrolu na tenzo,zalepení niplů a máš spolehlivá kola.

      0 0
      • MiguelD  

        Začal jsem silně uvažovat o kolem American Classic carbon 46mm 2016. Mohl bych je mít za příznivou cenu a to, že je jezdí i profi tým asi o něčem vypovídá. Z technického i vzhledového hlediska se mi líbí dost.

        0 0
        • Ajeto  

          Ahoj, mám jeden pár doma. Dostal jsem je vloni k šedesátinám. Mají najeto méně než 500 km převážně po rovině. Končím s cyklistikou, takže jestli máš zájem, domluvíme se.

          0 0
          • MiguelD  

            Tak pokud je to loňský 2016 model, tak bych o tom i uvažoval. Záleží jaká bude nabídka. Kdyžtak pošli podrobnější info a možná se i domluvíme. To co bych chtěl je american classsic 46m 2016 váha 1278g

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.