Kam na vícedenní výlet bez přehazovačky

8 nepřečtených
  • chjo

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat na tipy na vícedenní výlet pro rekreační cyklisty na kolech bez přehazovaček a bez odpružení + galuska.

    Lokalita kdekoli v ČR. Ideálně něco v přírodě, kolem vody, mimo provoz s možností nechat zavazadla na ubytování a každý den si něco projet cca 2 – 4 dny.

    Možnost koupání po cestě nebo v okolí řeka / jezero / přehrada je velké plus.

    Zajímavé památky po cestě jsou také plus.

    Nebo např. nějaká akce typu Tour de burčák?

    Rád si nechám poradit.

    Děkuji

    0 0
    • Bruca  

      Krkonoše, Jizerky, Orlické hory,… míst je spousta. Co nevyjedeš,vytlačíš

      0 0
    • Kouba_2005  

      V anketě mi chybí možnost „Ne, přehazovačku mám, tipy nevyužiji“.

      Doporučil bych dle kritérií nějakou rovinatou oblast, třeba malebné Kersko. Možnost koupání povícero, krásná příroda, hospůdek taky dost.

      0 0
    • Pikaču  

      A co si koupit prehazovacku:

      https://m.heureka.cz/hledat/?…

      0 0
      • petrx  

        Třeba je už výrazně napřed v módních trendech, kromě přesmykače se v rámci zjednodušení řazení zbavil i přehazovačky :-)))

        0 0
        • JachymP  

          Tak určitě, už se těším na téma „Mám kolo bez řídítek, poraďte kam s ním mám jet.“ ;)

          Autorovi vlákna můžem zatím doporučit Everesting. Tipuju, že bys byl první.

          0 0
    • Jakobo  

      Ja jsem jeden cas jezdil na singlu s prevody 48/21 = asi 2,3, mam to kolo jeste v profilu, vyjel jsem s tim i pomerne velke krpaly. Chce to trochu jiny system. Hodne zalezi jak tezke je kolo. Pokud si povezes i zavazadlo jako stan spacak a chces jet na tezko tak na to zapomen. Nanejvys s lehkym batohem a potom v klidu kdekoliv krome vylozene hornatych oblasti jako je Sumava, Beskydy, Karpaty.

      Skoda, ze tu uz neni sekce Povidky, pac tam ted nevim kdo Jiri___ nebo JSt psali o jednodenni ceste Brno Bratislava Viden a zpet na fixce. Jako inspirace dobre. I tak si z toho ale muzes neco vzit.

      Kdysi jsem take mel starou plecku s balonovymi plasti a torpedem. Zadny problem jet z Otrokovic do Zlina, smerem na Uherske Hradiste, na okraj Chribu a tak. A coby maly kluk jsem mel kolo s jednim prevodem a torpedem a jeli jsme z Otrokovic na Bunc. Co nevyslapes vytlacis.

      Takze je to uplne jedno. Ale jak jsi psal ta J. Morava nebo kolem Vltavy na Slapy a dolu na Budejovice. Kopce tam jsou, ale nic extremniho. Jel jsem to na normal kole.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.