• Triathlones

    Ahoj…začátkem srpna se chstáme s kolama a pohorkama do norska…

    Kam by jste nám doporučily jet???ti co jste tam už byli???

    0 0
    • Paja  

      Pesky kamkoliv, ale urcite Jotunheimen – jezero Gjende, Galdhoppigen nebo Glittertind, pak nektery ze splazu ledovce Jostedalsbreen,… Na kole po silnici pekny stoupani Trollwegen – Cesta trollu a vlastne cela Zlata cesta z Andalsnes na Geiranger, na biku se vetsinou doporucuje Rallarwegen v Hardangervidde, osobni zkusenost nemam.

      0 0
    • kcvalin  

      Ja jsem objizdel Botnickej zaliv a z Norska se mi libil usek od Trondhaimu do Bodo. Denne tak 100km a tak 2 ferry. Spousta fjordu, parada – ale cele po silnici/lodi – nevim jestli je to to co hledate. Na chozeni je tam toho spousty – jako highlight tohohle useku bych povazoval Svartisen ledovec.

      0 0
    • mrozu  

      Celkem kvalitni vyjizdka byla z mestecka Lom na chatu Juvashytta – odtamtud se delaj pesi tury na Galdhoppigen, takze se da pekne spojit kolo s peskobusem. Z Lomu vyjedes mirnym udolim k odbocce na Juvashyttu a pak nasleduje 15km stoupani s prevysenim cca 1300 m. Zacinali jsme na prijemny teplote a polojasnu, kousek vejs se zatahlo a obcas sprchlo, pri projizdeni mrakama snezilo a po vyjeti z mraku uz jen jasna obloha. Rozhodne doporucuju! :)

      Krome toho samozrejme vyslap trollstigen a sjezd krasnym udolim k fjordu.

      0 0
      • biker007  

        a pri sjezdu v tom fjordu (od trollstigen) jsou po obou stranach jahodove plantaze a jahody velka jak u nas rajcata:)

        0 0
    • Marika88  

      Loni jsem strávila 3 měsíce v oblasti Oppland, zhruba uprostřed jižního Norska. Nebude to asi turisticky nejatraktivnější místo, ale docela jsem litovala že tam nemám bika. Naštěstí jsem od hostitelské rodiny fasovala pojízdné koleso s košíkem na řídítkách, takže jsem si tam pojezdila aspoň takto. Ale do kopců to moc nešlo, to byla škoda.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.