• chyna.cz

    zdravím lidičky, v léte se chystám na cestu do Valašského Meziříčí a odtamtud budu mít zhroba 6–7 hodin na kolo, tak bych vás rád poprosil kam se v blízkém okolí vydat a co stojí za zkouknutí. terén klidně náročnější, jen ten čas ± abych dodržel.

    děkuji

    0 0
    • novas752  

      Doporučil bych rozhlednu Velký Javorník. Výhled fantastický, nahoru vede z Rožnova docela výživná místy horší asfaltka. Dolu se to skoro celé dá jet 60+. :D Hřebenová Červená naopak nic moc – hodně tlačení, velmi rozbitý terén, triliarda much.

      0 0
      • Singlespeed  

        Ta červená na Javorník, to je naopak už dnes téměř bajkový kult. Po žluté vydrtit z Valmezu na hřeben a potom nakládačka až na Javorník, velká bajková paráda. Není od věci si přidat ještě Petřkovickou horu a Svinec, to jsou nádherná místa.

        0 0
        • had_zachau  

          spis bych to vzal opacne, po cyklostezce do Roznova, pak po asfaltu na Javornik, cervena hrebenovka do Hodslavic a pak na Petrkovskou Hurku a pak smer ValMez. Akorat to bude min casu. Jinak doporucuju luxusni sjezd z Hodorfu po zlute smer Morkov …

          0 0
        • novas752  

          No já jsem se to pokoušel jet během loňských veder tak mi to možná zkreslilo zkušenost. Ale pamatuju si, že první část od Velkého Javorníku byla pěkná.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.