• ulda

    Ahoj. Za týden jedeme do Beskyd (Trojanovice), řešíme kam se podívat, co stojí za to a co naopak vynechat. Preferujeme spíše stezky, pešinky, lesní cesty. Po asfaltu jezdit nechceme. K dispozici máme auto, takže není problém popojet 20km a tam si zajezdit. Díky za tipy

    0 0
    • Fak  

      tak pokud mate auto tak mne napada:

      • dojet autem na Trestik (da se i na kole, ale je to asfalt  silnice 1. tř. (Trojanovice – Rožnov – Horni Bečva – Třeštík) Z Trestiku vede po cervene paradni hrebenovka, nadherny hreben Vsetinskych vrchu od Vysoké pres Benešky na Soláň, můžes to i protáhnout dá na Tanečnici atd. – dojet autem na Bumbálku (Trojanovice – Rožnov – Horní Bečva – Bumbálka) a odtud opět po červené tentokrát Javornický hřeben, který taky stoji za to.

      Z Obou techto tras jsou krasne vyhledy, je to paradni teren, louky se stridaji s lesem, sjezdy, vyjezdy, parada :)

      Jediny problem bych videl v tom, ze se nejak budete muset dopravit zas k autu a to bude asi mozna prekazkou…

      Jinak je toho kolem plno dost a dost…

      0 0
      • zdenek  

        Dá se vystačit i bez auta: Trojanovice – Pustevny – Martiňák – Hlavatá – Třeštík – Bumbálka. Pak třeba kus po hřebenu.  Zpátky třeba přes Mezivodí – Podolánky. Záleží, kolik chcete jezdit km.

        0 0
      • MlokCZ  

        Hřebenem červené na Bumbálku jsme začali včera terény a byl super, ale osobně bych ho určitě doporučil jet opačně z Bílého Kříže kvůli hned prvnímu úseku červené od Bílého Kříže, kde byl asi nejlepší úsek a ten by opačně byl o ničem.

        0 0
        • pitos  

          Ten úsek co myslíš je perfektní škoda jen že něco takového už v Beskydech nenajdeš.Trochu podobné části leží ještě hned za Velkým Polomem ve směru na Malý Polom ale jsou prudší a celkově technicky náročnější.

          0 0
          • pitos  

            Takže pokud tento hřeben pojedeš tak doporučuji právě v tomto směru,případně tam a zpět.

            0 0
          • RoKo  

            takze smer z velkeho na maly polom, nebo opacne? mozna o vikednu budu v dolni lomne tak se tam na ten usek kouknu… (teda jestli vyjde cas :-/ )

            0 0
          • zdenek  

            Na HT s mizernou vidlicí mi zas tak perfektní nepřišel. :-(

            0 0
            • pitos  

              to jsou tedy nápada jezdit po horách na HT s pevnou…ja si to se 170mm pod zadkem užil:)

              0 0
        • Fak  

          Úsek Bily Kříž – Bumbálka jsem jel v obou směrech a z Kruze na Bumbalku podle mne horsi – mel jsem pocit ze jen slapu do kopce. Nedavno jsem to jel z Bumbalky na Bily Kriz a prislo mi to lepsi, sice kopce taky slusne, ale nejak vic sjezdu mi pripadlo. Ale treba je to jen pocit :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.