Kalhoty Endura MT500 v parnem pocasi

5 nepřečtených
  • bisak

    Zdravim,

    mate nekdo zkusenost s vozenim kalhot Endura MT500 v parnem pocasi? Jde mi specialne o to, jestli se v nich clovek nepari vlivem nepromokaveho/vo­doodpudiveho materialu, ze ktereho je to usite. Jak jsou na tom s odolnosti proti poskozeni?

    Diky, M.

    0 0
    • mc.loki  

      nevím, zda ti to pomůže – mám Endura Singletrack, jsou částečně z Cordury, což je hodně pevnej a částečně nepromokavej matroš, ale vzhledem k tomu, že mají slušně vyřešený větrání ( zipy na stehnech )je všechno celkem ok. ale nevozim do nich vložku, jen takový tenký funkční trenky.

      0 0
    •  

      já je mám, avšak do tohodle vedra bych si je nevzal ani náhodou, materiál je celkem bytelnej o výdrž bych strach neměl, vozit je budu až bude venku trochu více chladněji a bude hrozit že bude mokro, nějak zapomínám na blatníky a nepromokavá prdel se bude hodit

      0 0
    • Lister  

      Zařadím to sem.

      Potřeboval bych nějaké 3/4 kalhoty, pokud možno voděodolné (hlavně „hýžďová“ část), které by byly použitelné při mokrých vyjížďkách kolem 8–18 st. Nepotřebuju aby měly vnitřní kraťasy, ty nahradím těmi co mám doma, ale klidně tam být můžou. Zaujaly mě Endura Superlite Waterproof nebo Venturi II PTFE Protection. Má někdo zkušenost nebo dá se doporučit něco jiného.

      Mělo by to taky trochu dýchat, ale hlavní je ten suchý zadek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.