• MF

    Vedeli by ste mi poradiť dajaké pekné trasy na MTB na juhu Moravy ? V minulosti som niečo pojzdil okolo Znojma a bolo to pekné.

    0 0
    • medved.m  

      Vsechny :-) Jako kazdy rok budeme travit zacatek prazdnin v okoli Lednice – cesta tam pres Zdanicky les, Kyjovsko a Podluzi, vylety kolem Palavy, navstevy vinnych sklipku, signalky podel hranic, dobri lide i vino, navrat mozna pres Znojemsko… nikdy se mi to neomrzi :-)

      0 0
      • MF  

        Peeerfis. Tie sklepy ma tiez zaujimaju. Teraz este zohnat dajaku mapu. Mozes poradit ? Alebo je to uplne jedno ?

        0 0
        • marapara  

          Sklepní linie se táhnou od Znojma přes Pálavu, Čejkovicko až k nám ke Kyjovsku a ještě kousek výš do Podchřibí. Takže minout snad ani nelze :)

          0 0
          • MF  

            A je to skor asfaltoidne, alebo lesoidne ? Alebo su to skor tie vojenske cesticky s rozbitym asfaltom ?

            0 0
            • keny  

              Pokud pojedeš kolem Pálavy tak se připrav na asfalt a po silnici.Kolem jezer  asfalt, panely a trochu štěrku.Podél st.hranice hrubý asfalt,jinak polní prašné cesty.Lesa si užiješ jen kolem Lednice a Břeclavi(většinou asfalt a pískové cesty).Kopců málo.Záleží jak daleko chceš vyjíždět–kolem V.Pavlovic(od Lednice cca 20km) a dále ke Kyjovu se to už trochu zvedá.

              0 0
            • medved.m  

              Lesů i kopečků, pravda, v Podyjí není tolik. Ty až spíš severněji. Ale zase až tak placaté to není. Co třeba z Pohanska přes přechod Reinthal, Boří Dvůr na Rajsnu, Úvaly, dole v Sedlci přejet silnici, na Mušlov kolem toho vodojemu či co to je, dolů k rybníkům, přes vinohrady na Svatý kopeček, výbornou zmrzlinu v Mikulově, technický výšlap na Kozí hrádek jako příprava na ještě techničtější červenou Turold-Kočičí kámen (tu jsem ještě nevyjel… :-) Hezké cesty (asfalt, šotolina, prach) a silnici se při troše snahy dá docela vyhnout. Dál na Znojemsko už znám jen silnice, ale za Drnholcem, Litobratřice, Miroslav, kolem Višňové už jsou kopečky i lesy (akorát pivo tam mají hrozný :-(

              0 0
            • marapara  

              Je to kombinace všeho. Všude se dají najít kombinace asfalt, polní i lesní cesty. Záleží na tom, co člověk preferuje víc :).

              0 0
        • z0diaC  

          mapu můžu doporučit od Showcartu č. 64 – Břeclavsko – Pálava … je povedená – loni jsme to tam projezdili docela dost …okolo nádrže Nové mlýny,Lednice atp. je to tak 50:50 asfalt:stezky mimo cestu. Doporučuju ty stezky v okolí Janova hradu – Lednice – Tři Grácie atd.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.