• VendulaK.

    Dobrý den,

    dávám sem několik tipů na nákup kola:

    http://www.decathlon.cz/…8165507.html#…

    http://www.decathlon.cz/…8301530.html

    http://www.decathlon.cz/…8353019.html#…

    jezdím s dětmi, jedno šlape ještě na kole na tyči, polními cestami i silnicemi, často, ale žádné dálky, do 20 km, žádné extrémní terény,

    děkuji předem za vaše rady či tipy

    0 0
    •  

      ještě založ třetí stejný téma ty trubko

      0 0
    • Kharbon  

      Mno.

      Neříkám, že Decathlon je úplně špatnej obchod, často tam chodím, ale kolo bych odsud osobně nevybíral. Už z principu je lepší hledat v obchodech specializující se na kola, pod 10 tisíc se něco taky sežene. Na ježdění s dětma by to stačit mohlo, ale nelze očekávat že kolo vydrží dlouho. Obměna komponenů je asi nesmysl (pokud je to vůbec možné), v budoucnu prostě koupíte kolo nové. Je dobré zvážit, zda do kola trochu víc investovat, a předejít tím technickým problémům, popřípadě úrazům.

      Z těch tří uvedených kol bych se rozhodně vyhnul tomu s odpružením vepředu i vzadu. Za 8499 kč tzv. celoodpružené kolo je opravdu velmi podezdřele levné. Bude to krám, který v lepším případě nebude fungovat, v horším padne někde za jízdy. Každopádně celoodpružená kola by obecně byla dražší na údržbu, v dané cenové kategorii je to prostě nesmysl.

      Jako nejmenší zlo z těch tří možností mi přijde http://www.decathlon.cz/…8165507.html#… . Ale stejně to nebude nic moc.

      Každopádně bych důrazně doporučil se ještě porozhlédnout po obchodech typu www.kupkolo.cz kde mají i kola za podobné ceny.

      Například zde: http://www.kupkolo.cz/…va-kola_k27/#…

      0 0
    • jecnak  

      Vybirejte spis mezi „klasickyma“ horakama 26" a 27,5" Kdyz uz Decathlon, tak trebas http://www.decathlon.cz/…8351007.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.