• Zaskar

    Lidi mazec! Byl jsem teď s kolem týden v Jeseníkách a musím říct že nářez. Když to půjde rád se tam vrátím. Sice počasí bylo všelijaký ale jezdilo se výborně!

    0 0
    • Baunny  

      Já tam byl před 3 týdny na 4 dny a ježdění je tam fakt super. Jezdil jsem kolem Pradědu a vodní elektrárny a ježdění je tam opravdu free,musím souhlasit. Bylo to super endurko poježdění a hodně adrenalinu…:)

      0 0
    • burnout/syndrome1  

      No jo,ale prý je to tam dost do kopce a pak zase z kopce.Má to cenu?

      0 0
    • vlk  

      JJ jeseníky jsou supr.

      Loni jsme tam také na chvíli byli. Zkoušeli jsme různé cestičky jak vyjet na Mravenečník-bohužel vždy to končilo kus pod vrcholem-ale pěkné terénní sjezdy.Jinak pěkný trasy při různých výjezdech z Kout nad Desnou na Červenohorské.Sjezd z Červenohorského lesem smerem na sever a na Švýcárnu po turistické to taky není špatné a okolo Chlumu nad městem Jeseníkem, je také pěné poježdění. Víc jsem toho díky zničenému hlavovému nestih. Časem se tam chystám znovu na nějaké drsnější cestričky a sjezdy. Co se týká závodu Jesenická 60, tak mimo cesty okolo Chlumu(a i ty jsou vybrané ty lehčí) -nic moc co se týká náročnosti terénu a techniky.Ale závod pěkný. škoda jen že je tam tolik zakázaných míst viz: www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…..

      Když jste tak nadšeni, tak hoďte aspoň nějaké doporučení na nějaké dobré terénní trasy. Nemusí být zrovna značené :o)

      0 0
      • Lister  

        letos je trasa jiná, ale všechny náročný výjezdy a pořádný technický sjezdy mi z toho vyházely a ještě to celý obrátili, takže mě celkem naštvali...... :o(

        Prý to má být pro celou rodinu a lehčí než minulý rok, ale to podle mě nebude, tak daleko bych to zajít nenechal :oD

        0 0
    • Lister  

      …ale nepovídej :oD

      0 0
    • Zaskar  

      A kolem Šeráku? Super hlavně potom sjezd po Žluté do Jeseníku. No poježdění výborný a že to je nahoru a pak dolů o tom snad MTB je?! Bez kopců to není ono.

      0 0
      • Zaskar  

        A ty upozornění že cesta je pouze pro pěší ty jsem radši neviděl :-)))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.