Jakou vidlici rock shox do 6000kč

44 nepřečtených
  • mamut69

Možná to tu někde a někdy bylo a já hledal ale nenašel.

Moje stará suntourka zarezla a já bych rád investoval 5 až 7000 kč do nové vidle.

Mám 190cm a 105 kg, celkem poklidné xc s občasným agresivním ulítnutím. ani nevím jaký zdvih

Váhu plánuji vrátit na svých původních 90 kg a mám, rád když je vidle pěkně měká a všechno vyzobe, a s tím agresivním ježděním už je aso po 40 konec :-))

na jednom serveru nevím jestli mohu jmenovat jsou pěkné slevy.

netrvám nan rok šoku.

děkuji pokud někdo poradí

0 0
    • thesecond96  

Reba nebo Recon, podle toho, zda dual air (reba) nebo solo air (recon) v praxi chodí podobně ale dual air se dá lépe přizpůsobit na jezdce, fouká se tlak zvlášť do pozitivní a zvlášť do negativní komory. U solo airu je tlak i v pozitivce i v negativce stejný a fouká se přes jeden ventilek. A reba je taky o něco lehčí.

0 0
    • Trainman  

Epicon LOD tuning test 120mm? Pokud to pobere rám :)

0 0
    • Patricio  

Pokud chces Rock shox, tak v te cenove relaci asi Rock shox Recon 100mm.

http://www.cykloworld.eu/…rna-poplock/

http://www.e-kola.cz/…0-super-akce

0 0
    • Evilcleaner  

za ty peníze už jedině reba od RS. takový epicon od T-T s pevnou osou by byl pro tebe asi ještě lepší možností.

0 0
    • LáďaH  

Rock Shox Reba.

0 0
    • metr-x  

Jak už tady bylo milionkrát řečeno : Reba Pyčo! :-D

0 0
      • mamut69  

no děkuji všem za rychlou reakci , i když je to na horní hranici cena 6540se dá ale jen mám strach z toho vzduchu ve vidlici.

Uvidíme, příští měsíc bude pěkná výplata tak do ní asi pujdu.

jasně do Reby pyčo !!! :-))

0 0
        • thesecond96  

Co se vzduchem?

0 0
        • xshreck  

Ani s reconem bys neudělal chybu … ale když se dá sehnat slušně reba, která má víc kurvítek tak proč nejít do ní že .-)

0 0
          • LáďaH  

Tak ta Reba by měla být citlivější… :-)

0 0
            • thesecond96  

Ano, ale recon taky žehlí slušně. Jsem ale rád, že mám rebu :)

0 0
              • Evilcleaner  

tak to by mě zajímalo kolik si těch reconů a reb vystřídal:-)))

0 0
                • thesecond96  

Reby 2 (08 na starém kole a teď 10) recona 1 ale ne dlouhodobě, příjde mi že reba chodí líp, ale to bude tím dual airem, jinak máš pravdu motion control mají obě…

0 0
                  • Evilcleaner  

no ted jsem neměl na mysli chod ale citlivost, jak vyplývalo z diskuze předtím. a citlivost u RS více záleží na konkrétním kusu než na modelu (recon vs. reba). dokud však je reba lepší než recon je všechno v pořádku, horší když někdo natrefí na horší kus reby, to nasere víc.

0 0
            • Evilcleaner  

to je velmi spekulativní;) fakticky pro to není žádný důvod.

0 0
        • PatrikL  

pod 6000kč sa zmestí recon 351 u-turn aj s tvrdšou pružinou, to by si nemal starosti aký zdvih zvoliť + spoľahlivosť a citlivosť by bola vyššia :) Ale hmotnosť 2.1kg…

0 0
          • thesecond96  

S tou citlivostí bych si dovolil odporovat a u reby se dá taky měnit zdvih, ale neuděláš to jen tak v terénu :D

0 0
            • Evilcleaner  

pružina je v tomto případě na tom o kus lépe než vzduch. běžně jsou kusy v serii kolem 6kg odtrhu, úpravu se dá dostat k skoro neměřitelným číslům (2–3kg)

0 0
    • Ostrawak  

já mám objednanou tuto:

http://www.kola-cykloshop.cz/…na-3215.html

0 0
      • mamut69  

Když má někdo 105 kilo tak váhu neřeší, jde mi právě o tu jednoduchost, méně kurvítek, i za cenu ne tolik osobního nastavení vidle a nakonec i o cenu

0 0
    • mamut69  

tak hoši mockrát děkuji za radu

a jdu do Vidlice Rock Shox REBA Team 09 Dual Air 100 černá

za 6490

uvidíme

0 0
    • mamut69  

chlapi a co je to ten odtrh a jak se to měří a jaká hodnota je dobrá jaká vynikající a jaká špatná???

Předem děkuji všem poradcům

0 0
      • mr.antik  

Pokud ta vidlice při stlačení nějak ostře „necukne“, je to dobrý :-) Na celopéru to má smysl nějak víc řešit, jinak asi ne.

Ale nutno vyzkoušet až po zajetí.

0 0
    • mamut69  

jo a také budu potřebovat pumpu k té vidlici.

máte nějakej levnej ale kvalitní tip.

díky

0 0
    • mamut69  

jo a také budu potřebovat pumpu k té vidlici.

máte nějakej levnej ale kvalitní tip.

díky

0 0
    • mamut69  

Reba je na kole, krásná a lehoučká hračka.

Bohužel se stmívá zvedá se vítr a bude pršet a já jdu za cgvilku do rachoty, ale u víkendu jí snad pohoním.ještě někde zkontrolovat tlak, a asi na mojich 105 kilo přifouknout, ale chodí luxusně a sametově

už se těším jak malej kluk.

Do focení jsem za poslední 2 roky nacpal asi 50 000 a na kolo jsem zapoměl, jen ho chodím hladit do sklepa, tak ted snad…

0 0
    • Georrge  

Axon!!! ale vidím, že píšu pozdě :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.