• Azmir

    Zdravím, rozhodl jsem se koupit nové mtb SPD tretry v cenové relaci kolem 1500 Kč. Ta cena není daná ale zase bych nerad přesáhl například 2000 a podobně.

    Tretry mám samozřejmě v plánu si jít v obchodě osobně vyzkoušet a až poté nakoupit. Zřejmě bych chtěl tretry s přezkou a ne jenom suchým zipem. Velikost nohy 44.

    Zajímají mě alternativy v téhle ceně, já za tu cenu našel například toto nebo tohle ale zajímají mě i další tipy a vaše připomínky nebo rady k těmhle kusům.

    Jsem rád za všechny odpovědi k věci díky.

    0 0
    • felix.org  

      AXON

      0 0
      • Azmir  

        Nějaké zkušenosti, popřípadě porovnání s jinýma? Jinak dík za tip, na tyhle jsem nenarazil.

        0 0
        • felix.org  

          Porovnání s jinejma nemám, ale po třech sezónách jsou jak nový. Pravda ale je, že najedu do 2k km ročně :-) Dal jsem je jako další variantu treter za 1500. Já jsem s nima spokojenej.

          0 0
      • jeffi  

        Mám ty Exustary.

        Jsou pevný a mají tvrdou podrážku, ale chodit se v nich dá.Jsou dobré v záběru.

        Přezka je taky výborná věc , tvarováním jsou více „do špice“, takže nemusí každému vyhovovat- chce to je odzkoušet..

        Jedinou výtku mám k podrážce, ty vystouplé černé čudly pod patou moc nevydrží, začaly odpadat po první sezone, po třetí sezoně jim mám tak sotva půlku.

        Celkově dobrý, pokud ti „sednou“ na nohu.

        0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Ta první Shimana, na které máš odkaz mám (v šedé) a nemůžu na ně říct křivého slova. Jsou pohodlné (po pár prvních vyjížďkách se tretry trošku vytáhly a teď sedí perfektně), tak akorát větrají a přezka je bezva věc. Tvrdost podrážky mi taky vyhovuje – bezproblémové na jízdu i na delší chůzi. Mám je od léta a nosím je s návleky i teď (zimní tretry mám v opravě).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.