• Pido

    Chci pořídit nové tretry a zajímalo by mě jaká značka by z těchto 3 byla podle názoru lidí které mají s nimi zkušenosti nejlepší.Zkoušel jsem si všechny,sidi a spešli mi seděli stejně dobře.díky za názory

    1)http://www.spe­cialized.com/cz/cs/b­c/SBCEqProduc­t.jsp?spid=64­225

    2)http://www.si­di.cz/katalog/2/11

    3)http://www.bike-arena.cz/bontrager-race-x-lite-mens-2012/

    0 0
    • Maštík  

      tak mě se nejvíc líbí ty SIDI. Ale proč si proboha nekoupíš to co se nejvíc líbí Tobě??? Nehledal bych tam nějaké úskalí, že jedny boty budou horší než druhý. Na noze musí sedět Tobě, líbit se musí Tobě a platit je budeš Ty.

      0 0
    • devet  

      Bontrager Race Lite mám. Velice dobré. Zvlášt vložka. Kupoval jsem je před měsícem za velmi dobrou cenu.

      0 0
    • pepan_kladno  

      Já jsem se uklikl, chtěl jsem si otevříž ten link, a on to nebyl link, ale hlasování. Jezdím ty Spešly (ale omzlem jsme podpořil ty bontranger) , a jsou výborný… ale jsem dost zaujatej na specialized, jiný tretry jsem nikdy neměl. Mám od nich teď čtvrtý (druhý na silničku i bajka, vždy jsem přešel od základního modelu k něčemu lepšímu) a nemůžu si stěžovat.

      0 0
    • Hnoj  

      Shimano M240…

      0 0
    • Pido  

      odkaz se mi zadat nějak nepovedlo, pokus 2

      Specialized

      Sidi

      Bontrager

      0 0
    • mirabike  

      Já nedám dopustit na SIDI, mám je hodně dlouho a jsou pořád OK… kdysi jsem měl na noze snad všechno, so se dělalo a když jsem nazul SIDI, tak mi bylo jasný, že je ušili přesně na mojí nohu. Kamarád má Spešly a vybíral taky tak a je max. spokojenej… Prostě vyber, co ti nejlíp sedí sám…

      0 0
    • marYn  

      je to už 7 let, co jsem koupil SIDI bullet 2 a letos je asi vyměním kvůli tomu, že už nevypadají tak pěkně :-) tím chci říct, že je to bezkonkurenční nezničitelná bota, která se za ty leta vyplatí i finančně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.