Jake koupit stare nabusene 26" MTB do 10000?

15 nepřečtených
  • Mufi

    Mam takovy bizarni dotaz.

    Mym snem je mit kolo, u ktereho si necham opiskovat barvu na ramy (ty stare designy jsou stejne…stare) a ten si pak doma vylestim do leskla. A nebudu na tom mit zadnou barvu, bude to proste kus kovu.

    Rovnez bych chtel mit rafkove brzdy. Predni vidle nemusi byt odpruzena, nechci at se mi to kazi. Prehazka muze byt klidne jen Shimano Alivio.

    Nicmene jde hlavne o ten ram. Me napadlo koupit stareho Durateca. Ale mozna jsou i jine znacky, ktere maji tak dobre ramy jako duratec a vyplatily by se koupit? Nemuzu napr. najit zadny Titan, resp. kdyz uz je, tak je i ten stary dost drahy.

    Nejaka rada?

    0 0
    • scalar  

      Probudit se.

      0 0
    • plzakj  

      Myslim, ze potrebujes myho superiora :-) Dam ho za 9. At nezeru.

      0 0
    • Tencovozikmin  

      Hodně štěstí s hledáním levného titanu. Jinak obejdi vrakáče,šroťáky a na takové pokusy určitě rám najdeš,nebo si nech svařit a dat jen čirý lak,třeba Werk,Bareš,Mrá­zek,Pietro…no ten už vlastně nedělá,určitě na netu najdeš víc. Ze zdejšího bazaru taky poskládáš plečku za pár keča.

      0 0
    • Japhy  

      „Nemáte nějaký dobrý víno v ceně asi tak do devíti korun a padesáti haléřů?“ „Tak to bohužel nemohu sloužit, ale podívejte se, máme tady výborný mošt, kdybyste dovolil, já bych vám ho podal – mošt, flaška jako flaška, že.“

      0 0
    • scalar  

      Občas se dají koupit i rámy bez laku, specialista je Individualbike (Spyder), vozí kde co, pamatuji, že v 26" měli i dvojku jakost od Ridley, zkus se u nich poptat, třeba se jim tam něco válí.

      Jinak je základ napsat velikost, určitě Ti někdo něco nabídne, nepoužívaných špičkových alu šestadvacítek se po garážích povaluje… U mne třeba Scott Scale, Ridley Tiger…

      0 0
    • scota  

      Sice 27,5 ale je to Titan -)

      https://www.chainreactioncycles.com/…n/mtb-frames?…

      0 0
      • Japhy  

        Hergot, takový kurz € abych za 10 kKč rozpočet koupil rám za 600€ a ještě zbylo na osazení, to by se mi líbilo.

        0 0
    • kandik psi zub  

      Komplet odstrojenej, odlakovanej duratec C9 mi visi v garazi, velikost neco mezi 18 a19 palc, pokud si vzpominam.

      https://www.bike-forum.cz/…dikuv-mig-c9

      0 0
      • Mufi  

        Jo, tak nejak bych si to predstavoval, akorat to ma moc nooobl komponenty, ja bych tam chtel brutal steel Alivio. (A Scalar nebude mit co zrat)

        0 0
    • Smazaný účet  

      Velikost rámu? Měl bych tu nový rám mtb 26" Mosso velikost 19", nové vidle od Suntour, XCR buď na hlavu bezzávit ahead 1 1/8 nebo levnější starší typ XCR se sloupkem se závitem 1 1/8, vše má pivoty na V-brzdy i úchyty na kotouče, I u té starší vidle je hlavko semiintegrované s použitím redukčního trnu a běžným ahead představcem. Pak tu mám dva rámy, co na nich párkrát vyjely děti: 15" Author Dexter – leštěný hliník, něco jako brutal finiš od RB a jeden no name alu 16". Nejsou nový ale jako by byly. Záplety nejsou problém – náby Shimano Deore, ráfky remerx Grand Hammer, nerez dráty 2/1.6/2. Cena lidová :-)

      0 0
      • oddie  

        Co za ty 15" a 16" rámy? Příp. neměl bys od té 16" váhu a fotku?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.