• FigaBorova

Dostal jsem od strejdy VIP kartu do jedny prestižní rakouský cyklo prodejny, protože chci na jaro nový kolo. Specializují se tam hlavně na KTM. Potřebuji něco z 29". Scarp Prestige se mi libí, ale to už je moc korun. Bral bych tak cenu do 80 tis. Poraďte prosím něco dobrého ve smyslu poměr výkon/cena

0 0
    • rb  

Pochybuju,že za tebe bude někdo prohledávat nabídku KTM.

Dej nějaké odkazy,z čeho vybíráš.Navíc nepíšeš,na co to máš…

0 0
    • Milvus888  

scarp,lycan,phyn­x,bark kup podle toho na co máš peníze ,fakt neznám ceny KTM 2013 takže jestli máš nějaký ceník nebo něco tak pošli.

0 0
      • FigaBorova  

Tady je trochu dobrý přehled novinek:

http://www.kolaktm.cz/…kty-novinky/

Líbil by se mi SCARP MASTER 29

Myslíš, že dobrá volba ???

0 0
        • Milvus888  

jo je to pěkně osazené ale 12,5kg váha na karbon rámu s osazením XT/XTR ? ty vole ? co to je ? vždyť epic má 12,4 bez pedálů a je to hliník…

0 0
          • svářeč  

myslím že ve váhách tam budou mít trochu bordel.

na jednom rámu,carbon jsem našel hmotnost 5kg:-D

0 0
          • Jetson  

Já tam vidím 11,3 kg

0 0
            • Milvus888  

tak to se asi díváš na jiné kolo než uvádí zakladatel : http://www.kolaktm.cz/…RP-29-MASTER

edit:11,3 je váha u ktm scarp 29 PRESTIGE ktery ma MOC 170 tisic a kdyby sis precetl prvni zakladni prispevek tak je tam napsane max 80 tis.

0 0
              • Jetson  

Aha. Já si nevšiml, že je Scarpů víc. Ale zase za těch pár kaček navíc by to 1 kilo stálo. Ne?:-D

0 0
        • papaya22  

ktm je super znacka- at koupis co chces je to dobra volba. ja mam novy ktm myroon prestige 2012 a je to naprosta pecka. lepsi hardtail jsem v zivote nejel.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.