• Také vám už ukradli pár kol? Zvažujte , jak se bránit zlodějům jejichž drzost nemá hranic? …

    Co mě teď nejvíce naštvalo je tento případ! Za to, že zveřejníte fotku hledaného zloděje – dostanete pokutu !

    https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?…

    0 0
    • bezdratova.sprcha  

      Tady v Absurdistanu me to neprekvapuje. Nesmis si chranit vlastni majetek pred zlodeji, to je chladna vrazda, nesmis na ne postvat psa, pujde utratit, nesmis se zlodeje snazit dopadnou, porusujes jeho prava.

      0 0
    • Delkim  

      Zase to ukázalo možnost jak tohle obejít. Dáš fotku a napíšeš, že to není zloděj, ale svědek, který by mohl mít zásadní informace k ukradenému předmětu :)

      0 0
      • Pavel  

        A ideálně sérii fotek, jak ten „svědek“ přecvakává zámek a pak na tom kole odjíždí.. :-D

        0 0
      •  

        hmm..ale to je velmi dobrý a hlavně elegantní nápad!

        1 *

        0 0
    • Pavel  

      Jak na zloděje kol bych věděl. Ale je to prej nelegální…

      0 0
    • Kuba78  

      Zakon sam o sobe spatny neni. To co je v tomto pripade spatne, je jako vzdy implementace zakona do praxe a zejmena vyklad zakona soudy jednotlivych instanci. Specialne ta banda starych struktur na ustavnim soudu je sbirka spis do panoptika nez do soudni sine.

      Kdyz z poslanecke snemovny vyleze zmetek, u soudu jej vyklada nepostizitelny soudce podle toho jak se vyspi a ve finale je vzkaz „obcane nesmis nic, vse muze pouze nase uzasna policie“ tak to proste u nas vypada jak to vypada..

      0 0
      • Jakobo  

        To bych nevidel jako problem CR. Toto je imho system, ktery jsme po 89 prevzali od zapadni Evropy (neplest s presumpci neviny, tohle je spis nejaka prekroucena humanita). Jak se tyto pripady resi treba v Rusku obcas vidime na videu. Ale porad, treba proti Norsku zlate Cesko. Spousta veci u nas lze jeste vyresit rozumnou domluvou s urednikem nebo policii. V Norsku je to horsi, ale i tady hlavne u starsi generace je jeste rozumna domluva (logicke uvazovani) mozna. Ovsem treba v Holandsku to jsou paka jak vysite, ti se bez vyhlasky na zachode ani nevy…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.